reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2009

A wiecie co ja tez do konca nie chce wierzyc, ze bedzie corcia, dzis bede gnebic doktorka, zeby upewnil sie czy tam aby jakies jajuszka nie wyrosly!!
o ile dobrze pamietam to Cherie jakies sukieneczki na cudenkach wklejala-ciekawe czy Danielkowi sie spodbaja??:-D:-D:-D:-D

reklama
A wiecie co ja tez do konca nie chce wierzyc, ze bedzie corcia, dzis bede gnebic doktorka, zeby upewnil sie czy tam aby jakies jajuszka nie wyrosly!!
o ile dobrze pamietam to Cherie jakies sukieneczki na cudenkach wklejala-ciekawe czy Danielkowi sie spodbaja??:-D:-D:-D:-D
ja mam cały czas przeczucie swoje na chłopca mimo tego iż ma byc dziewczynka.. :)
z tego wzgledu wiekszosc ubranek mam zwyczajnie białych albo w kolorach uniwersalnych :-D
i wcale sie nie zdziwie jak w piatek zobacze nabiał na usg :-D

Moj doktorek niby bel pewny ale ja nic rozowego nie umialam kupic-dopiero z mama jedna czapeczke z rozem kupilam!! Wprawdzie szwagierka dala mi troche rozowych ciuszkow bo ja bym nie kupila:no::no::no:

A na SR położna mówiła, że jak brzuch stawia się więcej niż 6 razy na dobę to jest powód do zmartwień... hehe a mi stawia się za każdym razem jak przejdę więcej niz 5 kroków ;/ No ale rozwarcia nie ma i trzymam się tej myśli jak rzep. Chociaż jutro zadzwonię do ginki chyba i spytam czy faktycznie powyżej 6 razy to jest groźne. U mnie twardnienie następuje zdecydowanie częściej...
Ale cóż, dziś doszłam do wniosku, że nie wolno się denerwować. Matka natura jest mądra i z pomocą lekarzy wszystko MUSI być dobrze. Innej opcji nie przyjmuje do wiadomości, Wam życzę tego samego. W końcu jesli będziemy się tak stresować to w sumie szczerze nie dziwię się, że dzidziusie chcą wychodzić. One chcą bezpieczeństwa, miłości i uśmiechu, a nie smutków i lęków. Więc musicie/my dać radę! :)
Mi moja ginka mówiła, że powyżej 10 to powód do niepokoju bo do 10 się jeszcze zdarzać może. Ja jej ufam, więc się tego trzymam:tak: Ale No-spę biorę jak mam kilka pod rząd skurczy.

reklama
Cherie - jednak miala nosa co do plci ahhahahaha :) napisala mi esa ze przeciez czula tak na poczatku ! I ma racje bo czula ahhaah !:-D:-D:-D Wiec jej przeczucie sie jednak sprawdzilo :)

Do góry