reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2009

ale jazda !!! wlasnie dostalam smsa od cherie !!!!!!!!

"KTG nie wykazalo mocnych skurczow ale brzuch twardy. Leze pod tokoliza poki co. Porobili mi badania, jeszcze nie mam wynikow. No i wiadomosc dnia - KALINKA MA JAJECZKA I BEDZIE DANIELEK!!! Duzy facet ma teraz 2250 !! Pozdrowienia !!"
hahahaha :-D ale JAJA :-D

reklama
no wiecie co?????????
to ja tu wlasnie napisalam swoja radosc ze na pewno bede miala julke a tu taki zonk moze byc...
o nie!!!! ja chce miec moja julke... nie chce zeby miala jajka..hehehehe:-D:-D:-D:-D:-D:-D

No właśnie dziewczyny a jak wy etarz gdy jest taka paskudna pogoda dajecie sobie radę z ubieraniem???? ja w płaszczyk w ogole sie nie mieszcze a w kozaczki to nawet palcow dobrze nie moge wlozyc. mam 3 razy wieksza noge jak przed ciaza. ja nie mam pojecia w co sie ubrac w niedziele. przeciez z brzuchem nie bede paradowac w sweterku.

miałam ten sam problem, ale byłam w Fashion House w Jaworznie-tych sklepów jest chyba tylko 3czy 4 w Polsce, firmowe ciuchy 30-40% taniej niż normalnie, i znalazłam kurtke super w Greenpoincie, za !! 69zeta !! zimową z odpinanym kapturem :) brzuszek wchodzi i jeszcze ma zapas bo jest fajny krój :]
buty też musiałam zakupić większe, jakieś z ciepłym futerkiem w środku, na płaskiej podeszwie, takie do kostki, też coś 70 zeta dałam, później po ciąży je wykończe i mi żal nie będzie przynajmniej :p

hehehehehe akurat o tym pisałysmy o płci hahaa no igorek nie mozesz mamie tego zrobic haha niezle
"KTG nie wykazalo mocnych skurczow ale brzuch twardy. Leze pod tokoliza poki co. Porobili mi badania, jeszcze nie mam wynikow. No i wiadomosc dnia - KALINKA MA JAJECZKA I BEDZIE DANIELEK!!! Duzy facet ma teraz 2250 !! Pozdrowienia !!"

niezle ......... hehe

No właśnie dziewczyny a jak wy etarz gdy jest taka paskudna pogoda dajecie sobie radę z ubieraniem???? ja w płaszczyk w ogole sie nie mieszcze a w kozaczki to nawet palcow dobrze nie moge wlozyc. mam 3 razy wieksza noge jak przed ciaza. ja nie mam pojecia w co sie ubrac w niedziele. przeciez z brzuchem nie bede paradowac w sweterku.

ja sobie kupiłam botki na jesien taki numer jak zawsze a tak to sweterek cos cieplejszego i poprostu na to kurtka lub plaszczyk rozpieta

No to teraz niezla jazda:-)w supie to ja chyba w takiej sytuacji nie bylaby w 100% pewna:no:no ale najwazniejsze ze wsio jest ok:-)

A co do przewijaka to ostatnio pytalam u nas w sklepie to powiewiala mi ze kosztuje 65 zl:tak:a ze ja zamawiam kilka rzeczy od tego sprzedawcy to chyba zamowie tylko ze nie wiem jak z tymi kolorami:-(zeby mi nie przyslali z ksiezniczka dla chlopca:-D

No to teraz niezla jazda:-)w supie to ja chyba w takiej sytuacji nie bylaby w 100% pewna:no:no ale najwazniejsze ze wsio jest ok:-)

A co do przewijaka to ostatnio pytalam u nas w sklepie to powiewiala mi ze kosztuje 65 zl:tak:a ze ja zamawiam kilka rzeczy od tego sprzedawcy to chyba zamowie tylko ze nie wiem jak z tymi kolorami:-(zeby mi nie przyslali z ksiezniczka dla chlopca:-D

napisz jaki chcesz kolorek i bedzie gites :)

ja kupowałam posciel dla malej przez allegro i zeby nie bylo nie domowien bo juz kiedys cos kupilam i byl nie taki wzor jak mial byc... poprostu zapisuje ten obrazek sobie na kompie i w mailu potwierdzajacym zakup dopisuje ze wysylam zalacznik jaki dokladnie kolor i wzór chce miec zeby nie bylo niejasnosci.

Ale szok:szok::szok::szok:
Żeby mojemu czasem jajeczka nie odpadły bo się załamię:-)

Ja już chodzę w kurtce zimowej którą miałam przed Hanią i do końca się w niej zapinałam:tak: Teraz też mam jeszcze dużo miejsca;-)

A ja dziś mam smaki:-) Sprita zapijam zagęszczonym mleczkiem słodzonym karmelowym:-):-):-) ale czuję że już pomału mam dość:-)

reklama
dzień dobry!
ale się narobiło dziewczyny! kciuki trzymam za Was bardzo mocno!
mnie cholera coraz bardzziej brzuch napiernicza, nospa nie bardzo pomaga do lekarza jadę w pon. za nic w świecie nie chcę skończyć na fenoterolu, całą poprzednią ciążę miałam albo w kroplówkach albo tabletki i tragicznie się czułam. moje serducho strasznie to znosiło.
wiem że leżeć powinnam więcej ale kurde tyle mam roboty i nie ma mi kto pomóc więc tyram. mąż mój w pracy praktycznie 12 godzin na dobę a Rozalka sama sobą się nie zajmie, chociaż i tak jest bardzo samodzielna.

o właśnie przypomniałyście mi o przewijaku, kompletnie zapomniałam, a też musze kupić.

Do góry