reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2009

Ja wybywam na zakupy, ciekawe ile nastukacie do tego czasu 50 stron? Nie bedzie mnie jakies 2 h:-p

Co do ubran, to ja mam 2 pary spodni ciazowych i w nich smigam. Do tego mam dlugi "plaszczoswetr" i w nim sie zapne. Ciesze sie, ze w miare cieplo mamy.
Jeszcze prae tyg i bedziemy mialy dylematy typu : Kiedy wejde do tych dzinsow sprzed ciazy;-) Ja sie zastanawiam co zabrac na wyjscie ze szpitala i chyba jednak spodnie dresowe wygraja. Jak z tym u was?????

Narazka!

reklama
Ja wybywam na zakupy, ciekawe ile nastukacie do tego czasu 50 stron? Nie bedzie mnie jakies 2 h:-p

Co do ubran, to ja mam 2 pary spodni ciazowych i w nich smigam. Do tego mam dlugi "plaszczoswetr" i w nim sie zapne. Ciesze sie, ze w miare cieplo mamy.
Jeszcze prae tyg i bedziemy mialy dylematy typu : Kiedy wejde do tych dzinsow sprzed ciazy;-) Ja sie zastanawiam co zabrac na wyjscie ze szpitala i chyba jednak spodnie dresowe wygraja. Jak z tym u was?????

Narazka!

Ja tez spodnie dresowe. Wiem ze na pewno od razu szczuplutka nie bede i zadnych spodni sprzed ciazy na tylek nie naciagne..hehe
takze wole nie ryzykowac by sie nie okazalo ze ze szpitala nie bede mogla wyjsc bo mam za male ciuchy:)

Narazka!
ja ze szpitala bede wychodzic pewnie w któryś ze spodni ciążowych.. mam takie sztruksowe ciepłe wiec pewnie w nich .. :)
co do spodni sprzed ciąży zakopałam je głęboko w szafie i nawet nie patrze.. bo jak porównałabym z tymi ciążowymi to doła załapie i co :-D

Narazka!

a ja w spodniach jensowych ciazowych i luzik

no ja dziewczynki uekasie szzouczyc czegos- jak sie da :-)i zbieram sie powoli.... niby egz na 16:30 ale jeszcze trzeba jakies "pomoce naukowe" zmontowac.... pamiec bywa zawodna :):-D

Dobry dzień! :)

delektuje sie cola z puszki !!!!!!!!!!!!!!! uwielbiam !

Mniami, potwierdzam, wszyscy mnie gonią, ale ja od czasu do czasu twardo cole pije :p W końcu w składzie nawet już nie ma kofeiny... :p

ale jazda !!! wlasnie dostalam smsa od cherie !!!!!!!!

"KTG nie wykazalo mocnych skurczow ale brzuch twardy. Leze pod tokoliza poki co. Porobili mi badania, jeszcze nie mam wynikow. No i wiadomosc dnia - KALINKA MA JAJECZKA I BEDZIE DANIELEK!!! Duzy facet ma teraz 2250 !! Pozdrowienia !!"
No i słuchajcie, to to mnie zgieło zupełnie. Ja to już bym nikomu nie wierzyła! :) W każdym razie super, że skurcze nie są mocne.

A ja leżę do góry wentylem i od nocy zaliczyłam tylko 1 silny skurcz :happy: Za to ze 4 czkawki ;) Główkę ma nisko to tak już mi śmiesznie spojenie łonowe podskakuje przy czkawkach, heh :)

No i ubralam dzis dresy które nosiłam jakies 2 miesiace temu. I sluchajcie nieźle mi się biodra rozeszły, aż jestem w szoku. Lewo co na dupę wcisnełam, a przez ostatnie 8 tygodni mało przytyłam, więc to nie tłuszczyk... :) Mam nadzieję, że po porodzie to wróci do normy, nie chce mieć takiej szerokiej pupy ;-(

ale jazda !!! wlasnie dostalam smsa od cherie !!!!!!!!

"KTG nie wykazalo mocnych skurczow ale brzuch twardy. Leze pod tokoliza poki co. Porobili mi badania, jeszcze nie mam wynikow. No i wiadomosc dnia - KALINKA MA JAJECZKA I BEDZIE DANIELEK!!! Duzy facet ma teraz 2250 !! Pozdrowienia !!"
Dobrze ze skurczy nie ma ,brzuch powinnien zmieknac !!!!!!!!!

Co do wiadomosci dnia hahahahah , wiem co czuje :tak:Tez taki szok przezylam ! Tylko ze ja juz przy cesarce :) MI teraz wlansie gin tlumaczyl predzej jest sie przy dziewczynce pomylic i poznije wychodzi chlopak ,niz przy chlopaku ma wyjsc dziewczynka ahahahh ! Wiec nigdy nic nie wiadomo laseczki te ktore czekaja na corcie ! Jajeczka zawsze mogly sie gdzies zawieruszyc ahahahah albo schowac ! Tak bywa nawet z takim sprzetem jakim lekarze teraz dysponuja .Wazne ze maluszek zdrowy i ze cherei nie ma skurczy ! Trzymam kciuki !
Mam nadzieje ze ja zonka takiego znowu nie bede musiala przechodzic ahhahah! Malo prawdopodobne ze synusiowi odpada jajka :)

Cherie bedzie dobrze - synek piekna wage ma - :)

hahha kuuurde szok! niby teraz jest 100% pewności..a nigdy nie wiadomo
u mnie znajomej do 9 miesiąca widzieli dziewczynke, a sie kobita w szok wbiła bo urodziła i przynieśli jej chłopaka hehe
Bo lekarze czesciej myla sie w ta strone ,jajka mogly sie schowac itp ....mamusie chlopcow moga byc spokojniejsze ...choc zawsze moze byc ZONK ahahahah

reklama

Narazka!
Ja tez spodnie dresowe ! Bo tak naprawde to chyba nie wejde w zadne spodnie sprzed ciazy na starcie ahahahahahahhaha

Do góry