U mnie tez sie chmurzy !!!!!!!!!!!!!! a moje dziecko konczy lekcje za 20 minut ! OBy nie zaczelo padac !kurde ale mialam fuksa !! 15 min temu weszlam do domu a teraz tak lunelo ze szok !!
reklama
G
Georgina
Gość
Mi zostały mebelki, papcie dla mnie do szpitala, mydełko dla dzidzi, podpaski wielkie dla mnie, dla Małej pampki i komplet pościeli dla Małej jeszcze jeden bo lepiej mieć na zmianę. To wsjo muszę kupić przed porodem. Po porodzie kupujemy fridę, wózek i nianię.No pocztaku mialam nerwa ze szok bo sie nie umialam odnalezc tyle rzeczy niby pierdoly zostaly ale o wszystkim trzeba pamietac ,ale jak juz zaczelam zamawiac to poszlo gladko i dzis skoncze cala wyprawke Jeszcze mi zostalo sporo rzeczy ale dzis to juz zrobie.Ja sie ciesze ze wszystkie te najdrozsze rzeczy mam juz kupione i sa w domku ( wozek ,fotelik , bujak ,lozeczko materac ,komode itp ) Bo teraz wsio na raz to kolosalna sumka by sie zebrala
ostatnio liczylam i poszlo juz jakies 2500 zł hahahah a gdzie reszta?
W
wika_20
Gość
U mnie tez sie chmurzy !!!!!!!!!!!!!! a moje dziecko konczy lekcje za 20 minut ! OBy nie zaczelo padac !
A u mnie świeci piękne słoneczko :-):-):-)
mea_osi
Mea, Agatka, Gabi i Mati
Dzieki za slowa otuchy-ale wlasnie stracilam nadzieje:--(przed chwila wpadlo do domu zabal papiery, nawet na mnie nie spojrzal i polecial
spokojnie daj mu sie nacieszyc ta praca i CIESZ SIE Z NIM !! zobaczysz ze on zacznie z toba o tym rozmawiac i wtedy zauwazy tez i twoja osobe i twoje problemy !!
mea_osi
Mea, Agatka, Gabi i Mati
w ramach dobrego humoru strzelilam sobie mega bombe kaloryczna !!! salatka owocowa z bita smietana /taka prawdziwa 30% tluszczu!!!/ ale nie ma nikogo w domu /zwlaszcza tesciowej/ wiec nie dostane ochrzanu !!
ale rozstepy na dupsku mam meeeega !! musze cos na nie poradzic ... nie wiecie czy teraz juz szalec czy po porodzie ??
ale rozstepy na dupsku mam meeeega !! musze cos na nie poradzic ... nie wiecie czy teraz juz szalec czy po porodzie ??
G
Georgina
Gość
Ja też zabiorę parę bawełnianych majtek do szpitala. Może akurat się przydadzą;-) Lepiej mieć niż żałować, że się nie ma:-)Ja sobie wogole nie wyobrazam nawet w szpitalu Przy Alku mialam normalne majtasy, kupione tanie troche gorsze, ze jak sie pobrudza to wywale i normalne podpaski. Majtki mam do tej pory i tez je zabiore tym razem.
w ramach dobrego humoru strzelilam sobie mega bombe kaloryczna !!! salatka owocowa z bita smietana /taka prawdziwa 30% tluszczu!!!/ ale nie ma nikogo w domu /zwlaszcza tesciowej/ wiec nie dostane ochrzanu !!
Ale mi smaka narobiłaś
Ja bymzoatwiła te rozstępy po Antku kilka miałam i po jakims czasie stały sie niewidoczne, teraz co prawda nowych nie mam ale te stare sie porozchodziły.
A czy Wy tez czujecie sie jak słonice??
mea_osi
Mea, Agatka, Gabi i Mati
Ale mi smaka narobiłaś
Ja bymzoatwiła te rozstępy po Antku kilka miałam i po jakims czasie stały sie niewidoczne, teraz co prawda nowych nie mam ale te stare sie porozchodziły.
A czy Wy tez czujecie sie jak słonice??
ja nie tylko sie czuje jak sloniatko ja tez tak wygladam !!
reklama
G
Georgina
Gość
O matko....... Ja miałam 4 razy płeć Małej potwierdzoną, ale w pt mam usg 3D i nie chcę żadnych jajeczek tam ujrzeć:-)ale jazda !!! wlasnie dostalam smsa od cherie !!!!!!!!
"KTG nie wykazalo mocnych skurczow ale brzuch twardy. Leze pod tokoliza poki co. Porobili mi badania, jeszcze nie mam wynikow. No i wiadomosc dnia - KALINKA MA JAJECZKA I BEDZIE DANIELEK!!! Duzy facet ma teraz 2250 !! Pozdrowienia !!"