reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2009

Czesc Laseczki!! czytam was regularnie ale niemam serca pisac:-:)-( Co tu sie dzieje:no::no::no: Ile jest takich dziewczyn, ktore na nic nie narzekaja-chyba na palcach idzie policzyc.. Ja od piatku nie gadam z moim M i jest mi bardzo ciezko-dzis nie spalam w nocy a brzuszek to byl twardy, ze hohooh:-:)-( Ale dzis wizyta u gina zobaczymy co powie:eek::eek:
Anoola mam pytanie skonczyli juz Markusie remontowac??

reklama
w takiej sytuacj tez bym tak postapila, pelna rodzina nie zawsze znaczy szczesliwa...
a tu chodzi o wasze szczescie..
trzymam kciuki za spotkanie badz dzielna i nie daj sie!!
Pewnie się poryczę ale trudno. Jeszcze nie raz będę płakać ale wkońcu będzie lepiej.

Marzka - wysłałam Ci na priv. Jak coś to pisz.

Czcs dziewczynki
Ja na urlopie 3 dnien i dopiero dzisiaj wpadam do was.
Ogarnal mnie szal przygotowan cztaj "gniazdowanie" (strasznie lubie to slowo:-))

Widze, ze na forum nie wesolo, dziewczyny sie rozsypuja powoli. Jejku ja nie wiem czy to te czasy i my jakies takie slabe jestesmy czy co? prababki nasze w polu robily do ostatniego dnia, al my takie delikatne... Trzymajcie sie wszystkie . Cherie, Daffodill, Eliza, Dagmar. Mam nadzieje, ze nikogo nie pominelam
Ja mam Anna Maria :)
Jak milo:happy: Myslelismy nad Maria Anna, ale chyba jednak zostanie na odwrot, bo nic nowego do glowy nie przychodzi.
Tak, jednorazowe. W zasadzie tylko do szpitala bo w domu to sobie nie wyobrażam w czymś takim chodzić:-)
Ja sobie wogole nie wyobrazam nawet w szpitalu:-p Przy Alku mialam normalne majtasy, kupione tanie troche gorsze, ze jak sie pobrudza to wywale i normalne podpaski. Majtki mam do tej pory i tez je zabiore tym razem.

żeby tylko!

Widzę, że Martuśka tez jeszcze nie ma wszystkiego przygotowanego! Ja jestem w punkcie wyjścia. Ciuchów nie muszę kupować. Niedługo chyba zrobię listę kosmetyków i drobiazgów, potem wypiorę ciuszki. Ale jeszcze sporo czasu!
:-D:-D:-D
O tak Martuska, jako, ze drugie dziecko ma urodzic to sie jakos tak mnie przejmuje, procz tego , praca, prca, praca. Ale, ale zaczelam juz:tak:

Ciuszki mam poprane, poprasowane, posegregowane i powkladane do nowej komody. Dzisiaj zamierzam sie zabrac za tore szpitalna.
jako, ze jade na zakupy do tesco niedlugo to moze dokupie wkladek laktacyjnyh i ochraniacz do lozeczka.
Lozeczko stoi prawie gotowe. Do przedwczoraj moj syn w nm spal, ale juz wczorajsza noc byla w nowym lozku. Maz musi jedynie do lozeczka drabinke boczna przykrecic i podniesc materacyk. Materacyk nowy jeest. Wanienke musze odkurzyc.
Tego co mi brakuje to wozek i rozek.
Wozek ma byc w sklepie dopiero 9 listopada:crazy: a rozek kupie jak pojade po wozek. Tutaj nie ma takiego wyboru jak w PL, bo dziatwa sypia w tzw sleeping bags. Do mnie one nie przemawiaja kompletnie.

Ostatnia edycja:
Czesc Laseczki!! czytam was regularnie ale niemam serca pisac:-:)-( Co tu sie dzieje:no::no::no: Ile jest takich dziewczyn, ktore na nic nie narzekaja-chyba na palcach idzie policzyc.. Ja od piatku nie gadam z moim M i jest mi bardzo ciezko-dzis nie spalam w nocy a brzuszek to byl twardy, ze hohooh:-:)-( Ale dzis wizyta u gina zobaczymy co powie:eek::eek:
z tego co miw iadomo to nie.. bo ja czekam na łóżeczka a oni nie zwożą nic bo nie mają miejsca żeby to składować.. ale podobno ten remont juz dobiega konca.. :)

krakowa nie polecam ... ale wyjazd na spektakl jak najbardziej :D
No, bo wszyscy w koło mnie myślą, że ja cały czas będę taki cyborg z motorkiem w ...., jak w poprzedniej ciąży, a tu ZONK , nie te lata, nie te siły, nie ta konfiguracja hormonów.
Ja w poprzedniej ciąży, mieszkałam w Warszawie i termin miałam na 1 stycz- przyjechałam na święta samochodem do Szczecina i po świętach wróciłam- :szok::szok: i oczywiście wszystko odbyło się bez żadnych komplikacji a teraz wjazd po zakupy mnie przeraża.
Spektakl z Agatą w roli głównej i imprezka "po" z koleżankami to całkiem inna sprawa:-D:-D:-D:-D .

bede w markusi w piatek to ci powiem ... a o co ty sie z mezem pogryzlas ??

no i wróciłam do was :-D
wiecznie nie dosypiam rano wczesnie wstaje co chwile jakies sprawy do załatwienia .. popołudniami bywałam u rodziców wiec nie siedzialam na BB ale już jestem :)
z tego co zdarzylam przeczytac to widziałam że niektóre dziewczyny w szpitalu wylądowały.. o_O
masakra co to jest..
jednak jakby nie patrząć w szpitalu są w dobrych rękach , zawsze to pewniej niż w domu..
trzymam kciuki za Was laski..
a reszta zaciska porządnie uda :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
pauluś Ty chyba pisałas ze zmnieniłas lekarza w 24 tyg itd i ze pozniej sie umuwilas na wizyte i nie poszlas itd....... bo tak sie wczoraj zastanawiałam i wiesz no ja tez mam isc odebrac wyniki od swojej i do innej.. ale chyba bedziemy musiały do nich wrócic bo przeciez trzeba wziąć zaświadczenie ze do 10 tc było sie na pierwszej wizycie zeby dostac becikowe......... Czy moze Ty od razu wziełas takie zaświadczenie ????????

Do góry