reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2009

reklama
pauluś Ty chyba pisałas ze zmnieniłas lekarza w 24 tyg itd i ze pozniej sie umuwilas na wizyte i nie poszlas itd....... bo tak sie wczoraj zastanawiałam i wiesz no ja tez mam isc odebrac wyniki od swojej i do innej.. ale chyba bedziemy musiały do nich wrócic bo przeciez trzeba wziąć zaświadczenie ze do 10 tc było sie na pierwszej wizycie zeby dostac becikowe......... Czy moze Ty od razu wziełas takie zaświadczenie ????????

z tym zaswiadczeniem to mi kolezanka polecila skserowac przed pojsciem do szpitala karte ciazy i potwierdzic za zgodnosc z oryginalem - tak na wszelki wypadek jak by potem lekarze cos kombinowali !!

witajcie) ja od wczoraj spanikowana i zabiegana.... mam wrazenie nienic na ten egzamin nie umiem,.,,, moze z teoria nie jest tak zle ale zadania mnie przerazaja..... jejejej :szok:

no jak nie zdam ,,, to musze do czerwca czekac brrrr a juz bym chciala sie obronic czy cos,,, ile bede tam lazic.....

az mnie dzis brzuszek boli,,, zebym mu tam tylko rodzis nie zaczela :) bo to by byla dopiero heca:-D

pauluś Ty chyba pisałas ze zmnieniłas lekarza w 24 tyg itd i ze pozniej sie umuwilas na wizyte i nie poszlas itd....... bo tak sie wczoraj zastanawiałam i wiesz no ja tez mam isc odebrac wyniki od swojej i do innej.. ale chyba bedziemy musiały do nich wrócic bo przeciez trzeba wziąć zaświadczenie ze do 10 tc było sie na pierwszej wizycie zeby dostac becikowe......... Czy moze Ty od razu wziełas takie zaświadczenie ????????

Mi powiedziano że wcale nie musi być to 1szy lekarz bo ja też zmieniałam. Idąc do nowego lekarza nie zakłada on nowej karty ciązy tylko kontynuuje poprzednią a tam jak wół jest data pierwszej wizyty i jaki to jest tydzien ciązy i Twój obecny lekarz na postawie tego może zaswiadczyc.

reklama
z tym zaswiadczeniem to mi kolezanka polecila skserowac przed pojsciem do szpitala karte ciazy i potwierdzic za zgodnosc z oryginalem - tak na wszelki wypadek jak by potem lekarze cos kombinowali !!

No własnie cholera a ja na karcie ciaży nie mam napisane kiedy bylam 1 raz pierwsza date mam dopiero w czerwcu ........ bo wtedy załozyła mi książeczke .... i Tylko ona ma w mojej karcie ze przyszlam z podejrzeniem ze jestem w ciazy..... to oczywiscie bylo przed 10 tc wiec musi wystawic jakies zaswiadczenie a ja cos doprosic ...... ale jak mi nie da to sama wezme swoja karte z rejstracji i wyjme wszystkie wyniki i badania w koncu to moje .......... i niech sie wala na łebbbbbbbbb !!!

Do góry