mea_osi
Mea, Agatka, Gabi i Mati
a zmykam bo coraz bardziej mi sie to nie podoba....
do napisania mam nadzieje...
pisz w razie czego smsa co i jak !!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
a zmykam bo coraz bardziej mi sie to nie podoba....
do napisania mam nadzieje...
wanienki sa po tej samej stronie co łóżeczka czyli za wózkami przy których się spotkałyśmyja chce ta wanienke zobaczyc czy jest taka jak potrzebuje i njwyzej kupic jeszcze kilka pierdolek ...
pauluś Ty chyba pisałas ze zmnieniłas lekarza w 24 tyg itd i ze pozniej sie umuwilas na wizyte i nie poszlas itd....... bo tak sie wczoraj zastanawiałam i wiesz no ja tez mam isc odebrac wyniki od swojej i do innej.. ale chyba bedziemy musiały do nich wrócic bo przeciez trzeba wziąć zaświadczenie ze do 10 tc było sie na pierwszej wizycie zeby dostac becikowe......... Czy moze Ty od razu wziełas takie zaświadczenie ????????
wanienki sa po tej samej stronie co łóżeczka czyli za wózkami przy których się spotkałyśmy![]()
no ja pewnie jesli sie wybiore to znowu z mama ale to zadna przeszkoda..to moze znowu sie spotkamy ??
pauluś Ty chyba pisałas ze zmnieniłas lekarza w 24 tyg itd i ze pozniej sie umuwilas na wizyte i nie poszlas itd....... bo tak sie wczoraj zastanawiałam i wiesz no ja tez mam isc odebrac wyniki od swojej i do innej.. ale chyba bedziemy musiały do nich wrócic bo przeciez trzeba wziąć zaświadczenie ze do 10 tc było sie na pierwszej wizycie zeby dostac becikowe......... Czy moze Ty od razu wziełas takie zaświadczenie ????????
z tym zaswiadczeniem to mi kolezanka polecila skserowac przed pojsciem do szpitala karte ciazy i potwierdzic za zgodnosc z oryginalem - tak na wszelki wypadek jak by potem lekarze cos kombinowali !!