Pewnie tak ale nie spotkałam się z takimok, ale coś mi mówi że to jakiś spam.
reklama
mea_osi
Mea, Agatka, Gabi i Mati
Mea wpisz tam Kajetan Jerzymały Kaj
![]()
juz sie robi|!!
mea_osi
Mea, Agatka, Gabi i Mati
wika to ze zle ci sie oddycha to zadna sprawa ... maly pewnie naciska na przepone !!
trzymamyKochane idę się wykompać i jadę. 3majcie kciuki, jak będę coś wiedzieć dam znać na kom. tym razem spisałam pare nr.
Acha wybraliśmy imię, Mea bądź tak dobra i wpisz.
3majcie kciuki :-(
maggie_f
Fanka BB :)
Joasiu - ja już niestety nie liczę że się dogadamy. Chce go tylko poinformować o swoich przemyśleniach i decyzjach. Od niego nic nie chce. I tak się nami nie interesuje, no może czasami ma jakieś odchyły ale to tak rzadko i krótko że chyba lepiej jak wogóle nie będzie miał z nami kontaktu.
W
wika_20
Gość
wika to ze zle ci sie oddycha to zadna sprawa ... maly pewnie naciska na przepone !!
Wiem wiem zawsze Hoolsy pomagały ........ ale akurat mi sie skonczyły ehhh

w takiej sytuacj tez bym tak postapila, pelna rodzina nie zawsze znaczy szczesliwa...Joasiu - ja już niestety nie liczę że się dogadamy. Chce go tylko poinformować o swoich przemyśleniach i decyzjach. Od niego nic nie chce. I tak się nami nie interesuje, no może czasami ma jakieś odchyły ale to tak rzadko i krótko że chyba lepiej jak wogóle nie będzie miał z nami kontaktu.
a tu chodzi o wasze szczescie..
trzymam kciuki za spotkanie badz dzielna i nie daj sie!!
D
daffodill
Gość
ja tez tak mysle co nie zmienia faktu ze mam stracha![]()
cukier mi wczoraj wyszedl 80 wiec juz jakis pozytyw jest![]()
u mnie zawsze wynik cukru to 89 i w ogóle się nie zmiania
nowamagdak
Fanka BB :)
Zna któraś z Was język angielski tak aby zrozumieć tekst? Dostałam dziwny email i nie bardzo mogę zrozumieć o co tam chodzi???
ja skończyłam angielskie studia, to mogę pomóc, ale jeśli to mejl-na bank jakieś pierdoły
reklama