mea dobrze gada jedz sie zbadaj.i mam nadzieje ze plecki bola jedynie od siedzenia itpp!oby to bole krzyzowe nie byly ... jedz lepiej na oddzial i niech cie babka zobaczy /o ile pamietam kazala ci sie tam pojawiac codziennie tak ??/
reklama
Dagmar - trzymam kciuki az kostki bielejaKochane idę się wykompać i jadę. 3majcie kciuki, jak będę coś wiedzieć dam znać na kom. tym razem spisałam pare nr.
Acha wybraliśmy imię, Mea bądź tak dobra i wpisz.
3majcie kciuki :-(
mea_osi
Mea, Agatka, Gabi i Mati
mea dobrze gada jedz sie zbadaj.i mam nadzieje ze plecki bola jedynie od siedzenia itpp!
a powiedz mi dobra kobieto CZY MEA KIEDYKOLWIEK ZLE GADALA ????
maggie_f
Fanka BB :)
ok, ale coś mi mówi że to jakiś spam.maggie w tytule jest YOUR FAMILY MESAGGE, dziwny jakiś wyślę ci na priv
dagmar
Fanka BB :)
a powiedz mi dobra kobieto CZY MEA KIEDYKOLWIEK ZLE GADALA ????
Mea wpisz tam Kajetan Jerzy

Kochana a korzystaj ile chceszCześć Dziewczyny,
Te które mają iść do szpitala niech idą. W takich sytuacjach naprawde nie ma na co czekać.
Asia - skorzystam chyba z Twojej listy rzeczy zakupionych i zamówię to samo. Nie mam wogóle głowy do tego.
Zdecydowałam sie wkońcu pogadać ze swoim. Mamy sie spotkać koło pierwszej. Po niedzielnej akcji mam poprostu dosyć - nie mam siły już walczyć, tłumaczyć, prosić i czekać. Jeżeli do tej pory nic się nie pozmieniało to tym bardziej później. Chyba trzeba wkońcu zbierać się do kupy żeby mieć siły na zajęcie się Maleństwem. Moje nerwy odbijają się na Małym więc po co to? Jeszcze wczoraj usłyszałam że to że mi się brzuch stawia itp. to przecież nie przez stres bo co ma stres do tego? Trzymajcie za mnie kciuki żebym dała radę.
Marzka - co to za mail - może mgr filologii pomoże ???
Co do twojego - mam nadzieje ze sie wkoncu dogadacie - trzymam kciuki !
A brzuszek moze sie stawiac do stresu !!!!! Jak najbardziej ! wiec postaraj sie wyluzowac sie troche !
W
wika_20
Gość
Czesc dziewczyny i godzinka zleciala na samym nadrabianiu..... Ale produkujcie szybko........ Mi sie dzis jakos zle oddycha pozatym luzik .......
jeju wkurza mnie to jak ktos wierzy w te zabobony ...............
co do mniejszej wyprawki juz mam dawno i z głowy :-) zostalo lozeczko wanienka materacyk i juz wszystko:-)
trzymamy kciukiii
ja ci pwoiem tak kochana. Co do teściów to się nie dziwie ja mieszkałam ze swoimi 3 miesiace. Co prawda tesciowa to złota kobieta i stale powtarza ze ona sie nie wtraca w nasze sprawy tak czasem cos tam dawala do zrozumienia ale nie moge narzekac. Na szczescie udalo nam sie w miare szybko isc na swoje... Bo jak wiadomo co za duzo to nie zdrowo. Ale ostatnio w sobote jak maz mial urodziny to przyszli i widzieli wyprawke dla malej jaka kupilismy i zaczela sie jazda. Troszke wrecz krzyczala ze czemu tak szybko tak nie wolno itp... Ze jestesmy nierozsadni itp. Nie wiem już ile razy mam jej powtarzac ze ja w zabobony nie wierze i ze to moje dziecko i marka i ze to my bedziemy wychowywac je i decydujemy co kiedy i jak. Takze zycze wam abyscie jak najszybciej poszli na swoje bo wiem ze tescie potrafia byc okrutniejsi... Moi sa jeszcze lagodni w porownaniu do tego co pisaly wczesniej inne dziewczyny.
A skoro masz lezec kochana to ty nigdzie nie chodz. Pamietaj ze tu chodzi o twoje malenstwo przeciez to na ich dobru nam najbardziej zalezy. Jesli jest cos koniecznego do zalatwienia to zrób to ale po tym od razu maszeruj do łozka.. Jasne???
I mam nadzieje ze w piatek lekarz ci powie ze wszystko jest ok i nie ma zmian. Tego ci i innym dziewczynom z calego serca zycze.
jeju wkurza mnie to jak ktos wierzy w te zabobony ...............
kurcze kochana ,podobna sytuacja jak u elizki naszej ,mam nadzieje ze sie wszystko unormuje i jeszcze malenstwo troszke pomieszka u ciebie w brzuszku !
Trzymajcie sie dziewczyny i wracajcie szybko ze szpitali......... Oby jak najmniej nas tam bylo.........
Trzymam kciuki jestem z wami
ja to sie tak zabieram za te zakupy jak pies do jeza !! I jak sie wqrze to pojade w piatek do markusi i kupie co mi jeszcze trzeba po prostu w sklepie !! Jedynie co to rzeczy dla mnie pokupuje na allegro bo taniej ... A te pierdolki jaki mi zostaly to juz nie bede szalec !!
co do mniejszej wyprawki juz mam dawno i z głowy :-) zostalo lozeczko wanienka materacyk i juz wszystko:-)
kochane idę się wykompać i jadę. 3majcie kciuki, jak będę coś wiedzieć dam znać na kom. Tym razem spisałam pare nr. :-d
acha wybraliśmy imię, mea bądź tak dobra i wpisz.
3majcie kciuki :-(
trzymamy kciukiii
reklama
No pewnie ze nie ahhahahah !!!!!!!a powiedz mi dobra kobieto CZY MEA KIEDYKOLWIEK ZLE GADALA ????
delektuje sie cola z puszki !!!!!!!!!!!!!!! uwielbiam !