Wiesz co jak na twoim miejscu poszlabym dla spokojnosci sie przebadac ! NO ale sama zdecydujesz ! NIc dziewnego ze cie boli jak ty caly dzien na nogach na pelnych obrotach ,ja leze prawie caly dzien ( tyle co obiad zrobie i to nie zawsze) a i tak boli mnie a w nocy to mam wrazneie ze zaczne wyc !Ja mam stwierdzone rozejscie spojenia przez gina ,no ale ze pozamykana jestem na dole i nic sie nie dzieje zlego to mam przykaz lezenia i nic wiecej .Zwolnij troche !!!!!!Uff,czyli nie jest najgorzej. W sumie to moja wina bo odkad rano wstane przed 8, to do wieczora nawet na chwile sie nie poloze...ciagle cos mam do roboty w domu,niby czasem siade na dupie-ale to jest nadal pozycja pionowa i maly caly czas uciska na ta kosc lonowa i dlatego sie to rozlazi...a jak nie pojde do szpitala teraz,tylko do poniedzialku bede ciagle lezec to moze to przejsc?? Chociaz jak pozniej on podrosnie a ja znowu bede latac to moze byc jeszcze gorzej...
EHhhhhh
reklama
mea_osi
Mea, Agatka, Gabi i Mati
wybacz Asiu twoja wiadomosc tak mi sie zacytowala ze wyszlo jakby to mea pisala hehe ale chodzi mi o twoje zakupki.![]()
zaraz ci to poprawie
D
daffodill
Gość
zaraz ci to poprawie
Dzięki jestem ciekawa co ja tu jeszcze nabroję!!!!
Przewrócę forum do góry nogami

No pocztaku mialam nerwa ze szok bo sie nie umialam odnalezc tyle rzeczy niby pierdoly zostaly ale o wszystkim trzeba pamietac ,ale jak juz zaczelam zamawiacJa się cieszę ze mam to za soba brakuje mi jeszcze gruszki do noska, termometra, sprayu do noska z nivea baby i tak zapobiegawczo jeszcze chce z nivei kupić krem przeciw odparzeniom. Mam sudocrem ale zobaczymy co bedzie lepsze.
ostatnio liczylam i poszlo juz jakies 2500 zł hahahah a gdzie reszta?
mea_osi
Mea, Agatka, Gabi i Mati
ja to sie tak zabieram za te zakupy jak pies do jeza !! i jak sie wqrze to pojade w piatek do markusi i kupie co mi jeszcze trzeba po prostu w sklepie !! jedynie co to rzeczy dla mnie pokupuje na allegro bo taniej ... a te pierdolki jaki mi zostaly to juz nie bede szalec !!
Grzeczna dziewczynkawlozenie prania do pralki zajmie mi maksymalnie 3 minuty ... wyjecie i powieszenie pewnie z 10 ... a prasowac bede na siedzaco i na ratyjesli wogole
![]()
Tylko ze ciebie znajac to zaraz ci sie motorek w tylku wlaczy i pojdzie jak burza w wir obowiazkow ahahahahha
nie kombinuj tylko idz to zbadaj krzywdy Ci nie zrobia, prawdza czy nie ma skurczy...Uff,czyli nie jest najgorzej. W sumie to moja wina bo odkad rano wstane przed 8, to do wieczora nawet na chwile sie nie poloze...ciagle cos mam do roboty w domu,niby czasem siade na dupie-ale to jest nadal pozycja pionowa i maly caly czas uciska na ta kosc lonowa i dlatego sie to rozlazi...a jak nie pojde do szpitala teraz,tylko do poniedzialku bede ciagle lezec to moze to przejsc?? Chociaz jak pozniej on podrosnie a ja znowu bede latac to moze byc jeszcze gorzej...
EHhhhhh
lezec mozesz i moze nie pomoc i sobie narobisz...nie ma co odkladac...
nie bagatelizuje sie takich rzeczy...
a ja mam dzis bol krzyza jak na @....i biegunke..wiec mam nadzeje ze to nie nadchodzace skurcze...;/
Ale szalejecie dziewczyny z tym pisaniem 

I to same złe wieści, o ile mnie pamięć nie myli to ktoś wczoraj ogłosił dzień dobrych wiadomości- tylko, że ja od godziny czytam i jakoś nic nie znalazłam. Nie podoba mi się to

Jeśli chodzi o mnie to Was nie pocieszę, jestem stara, gruba i na nic nie mam siły, a najcięższą czynnością jest chodzenie po domu- mam 4 poziomy- i jak nigdy mi nie przeszkadzał to, tak teraz wykańcza.
Jutro B wyjeżdża do Krakowa i spytał się, czy z nim nie pojadę ha ha ha - dodam, że mieszkam w Szczecinie. Oprócz tego, że taka wyprawa przerasta mnie to jeszcze mamy dziecko i trzeba byłoby wszystko mu zorganizować a czwartek i piątek ma bardzo zajęty i nie chce mi się nikogo prosić.
Za to wczoraj zadzwoniły do mnie koleżanki z ogólniaka i namówiły na wyjazd do Stargardu ( miejscowości pod Szczecinem) na spektakl Bloczek , w którym gra moja koleżanka z którą siedziałam w ogólniaku w ławce- spójrzcie sobie na moją klasę na NK to się dowiecie kto to taki :-)- od razu zorganizowałam opiekę nad Miśkiem

hi hi hi.

I to same złe wieści, o ile mnie pamięć nie myli to ktoś wczoraj ogłosił dzień dobrych wiadomości- tylko, że ja od godziny czytam i jakoś nic nie znalazłam. Nie podoba mi się to

Jeśli chodzi o mnie to Was nie pocieszę, jestem stara, gruba i na nic nie mam siły, a najcięższą czynnością jest chodzenie po domu- mam 4 poziomy- i jak nigdy mi nie przeszkadzał to, tak teraz wykańcza.
Jutro B wyjeżdża do Krakowa i spytał się, czy z nim nie pojadę ha ha ha - dodam, że mieszkam w Szczecinie. Oprócz tego, że taka wyprawa przerasta mnie to jeszcze mamy dziecko i trzeba byłoby wszystko mu zorganizować a czwartek i piątek ma bardzo zajęty i nie chce mi się nikogo prosić.
Za to wczoraj zadzwoniły do mnie koleżanki z ogólniaka i namówiły na wyjazd do Stargardu ( miejscowości pod Szczecinem) na spektakl Bloczek , w którym gra moja koleżanka z którą siedziałam w ogólniaku w ławce- spójrzcie sobie na moją klasę na NK to się dowiecie kto to taki :-)- od razu zorganizowałam opiekę nad Miśkiem

reklama
mea_osi
Mea, Agatka, Gabi i Mati
Grzeczna dziewczynka![]()
Tylko ze ciebie znajac to zaraz ci sie motorek w tylku wlaczy i pojdzie jak burza w wir obowiazkow ahahahahha;-);-);-)
przy tym leniu ktory mnie dopadl pare dni temu to raczej watpie !!
narazie mysle o tym ze o 11 musze isc do przychodni i przyznam sie szczerze ze mam lekkiego pietra co zobacze na wynikach