Chłopcy prawie zawsze są wieksiHmmm... To moja jakaś malusia do Twojej a starsza o tydzień o ile dobrze widzę.. 7,5 cm od główki do dupki.. Może chłopcy są wyżsi..
reklama
grudnióweczka
Fanka BB :)
To mnie pocieszasz, bo ja już się martwiłam, że to moje małe jest za małe na swój "wiek" I tak się spytam gina, bo mnie martwi, że tak mało rośnie..
emwu76
A mi sie wydaje ,ze wcale nie jest duzo mniejsza. Moja dzidzia w 12 tyg i 2 dni miala 5,3 cm a teraz w 15 tyg 3 dni ma juz 9,5. To prawie podwoila swoja dlugosc Tydzien roznicy to dla dzidzi strasznie duzo.
Asiaczek88
Zaciekawiona BB
moja dzidzia w 13 tyg 0 dni miała 69,3mm, ciekawe jak będzie w środę
emwu76
Oj przepraszam - Twoje jest o tydzien STARSZA niz moja?
No to malusia Ale przeciez wiek okreslaja na podstawie pomiarow. To moze jednak jest mlodsza niz myslisz?
No to malusia Ale przeciez wiek okreslaja na podstawie pomiarow. To moze jednak jest mlodsza niz myslisz?
mea_osi
Mea, Agatka, Gabi i Mati
no wlasnie to juz drugi chlopak grudniowy ... noze ktos juz wie ze bedzie mial dziewczynke ??
Emwu, ja marzyłam o synku, będzie córeczka. Przez chwilę poczułam się rozczarowana, ale najbardziej było mi przykro, ze w ogóle tak myślę, bo co za matka ze mnie.
Teraz nie wyobrażam sobie, ze mogłoby być inaczej.Będę pleść warkocze :-)
Mój mąż skwitował sprawę, ze człowiek strzela , pan Bóg kule nosi.
najważniejsze, ze doniósł.
Z wielkością dziecka nie ma co świrować :-). Czasem lekarz przy mierzeniu pomyli się o setne milimetra na ekranie, a już wychodzą spore różnice w rozmiarze jaki pokazuje aparat usg.
każdy człowiek jest inny.
na moich 3 pierwszych usg dziecko było 2 tygodnie do tyłu z rozmiarem. bardzo to było stresujące, ale potem Mała nadrobiła, chociaż nadal raczej bliżej jest dolnej granicy dla wieku.
Dziewczyny, a może wstawimy tabelkę z niebieskim i różowym podziałem?Albo wątek u kogo chłopak, u kogo dziewczyna, a u kogo Kinderniespodzianka.Z każdym kolejnym usg wiemy już coraz więcej :-)
Teraz nie wyobrażam sobie, ze mogłoby być inaczej.Będę pleść warkocze :-)
Mój mąż skwitował sprawę, ze człowiek strzela , pan Bóg kule nosi.
najważniejsze, ze doniósł.
Z wielkością dziecka nie ma co świrować :-). Czasem lekarz przy mierzeniu pomyli się o setne milimetra na ekranie, a już wychodzą spore różnice w rozmiarze jaki pokazuje aparat usg.
każdy człowiek jest inny.
na moich 3 pierwszych usg dziecko było 2 tygodnie do tyłu z rozmiarem. bardzo to było stresujące, ale potem Mała nadrobiła, chociaż nadal raczej bliżej jest dolnej granicy dla wieku.
Dziewczyny, a może wstawimy tabelkę z niebieskim i różowym podziałem?Albo wątek u kogo chłopak, u kogo dziewczyna, a u kogo Kinderniespodzianka.Z każdym kolejnym usg wiemy już coraz więcej :-)
Ostatnia edycja:
G
Georgina
Gość
A mi sie wydaje ,ze wcale nie jest duzo mniejsza. Moja dzidzia w 12 tyg i 2 dni miala 5,3 cm a teraz w 15 tyg 3 dni ma juz 9,5. To prawie podwoila swoja dlugosc Tydzien roznicy to dla dzidzi strasznie duzo.
Moja w 12 tyg i 4 dni miała 6cm, ciekawa jestem ile będzie miała 13 lipca:-)
reklama
mea_osi
Mea, Agatka, Gabi i Mati
no to widze ze i dziewczynka juz jest stwierdzona kurcze ale wam fajnie