reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2009

NATALKO jest to mozliwe na tym etapie ciazy:tak:bo macica naciska na pecherz i niestety nie mozna czasami przewidziec co bedzie:tak:w poprzedniej ciazy mialam podobnie.A wy dziewczyny dajecie sobie z tym rade?
Ja nie popuszczam, ale śluz czasem lubi się wylewać w większych ilościach, zależy od dnia. Czasem nic, czasem prawie nic, czasem więcej. I muszę we wkładkach być bo nigdy nie wiadomo.

reklama
Czesc Kochane :)

Matko Wy tyle piszecie ja teraz nie daje rady, a tak bym chciala to wszytsko pondrabiac co pisalyscie...

My nadal przebywamy u rodzicow mojego B, no ale nasze mieszkanie zaczyna coraz bardziej przypominac mieszkanie, dzisiaj juz zalozyli nam podlogi w pokojach i koncza sie robic plytki w lazience, prysznic i reszta rzeczy z lazni juz czeka na zamontowanie, w poniedzialek kuchnia, i moze bedzie mozna juz sie przeniesc tam.

Generalnie chodzimy caly czas na zajecia, wczpraj udalo mi sie z babka dogadac od wfu, wlasciwie to sama powiedziala mi ze nie musze chodzic na zajecia (bo musialam zapisac sie na tzw zajecia relaksacyjne, bo zwolnienia nie sa honorowane)

Dzisiaj dostalam 4 z zaliczenia z hmatologii :)

A tak poza tym to ciezki tydzienn, ciagle z moim B sie klocilismy, no ale juz jest chyba okej, ale jestem zmeczona tymi awanturtami, dzisija pol dnia przewylam glowa mi peka.

Jutro idziemy na wesele do mojej przyjaciolki, teraz czekam na mojego B az przyjdzie z pracy , bo ma do 22 i jedziemy do mnie do Belchatowa, bo jutro mam na 8.30 fryzjera.

Za tydzien mam USG i wizyte u gina juz sie nie moge doczekac bo bardzo jestem ciekawa ile waza chlopaki.

I puchne masakrycznei, kostki mi wczoraj zaniknely.
Dzisiaj nawet nie probuje Was nadraboac bo za sekunde plecy mi pekną musze sie polozyc, bo jestem strasznie zmeczona.\
Mam nadzieje ze u Was wszystkich jest okej.
Ja bede dopiero w poniedzialek bo nie biore laptopa.
Caluje Was wszytskie

A i jeszcze jedno, zpaomnialam ;) Zaczynam dzis 34 tydzień, jeszcze tylko przez 3 tygodnie mam brac fenoterol, do konca 36 tygodnia, a potem to juz czuje ze moge sie rozpakowac. Nie bede znala dnia ani godziny, zaczyna mnie to przerazac wiecie...

marta fajnie ze juz po malu mieszkaie zaczyna wygladac jak mieszkanie :) i czekamy z utesknieniem kiedy bedziesz miala dla nas troche czasu no ale studia masz jakie masz i na nude raczej nie narzekasz !!! milego wesela /chociaz pewnie sie nie pobawisz/ :)

marta fajnie ze juz po malu mieszkaie zaczyna wygladac jak mieszkanie :) i czekamy z utesknieniem kiedy bedziesz miala dla nas troche czasu no ale studia masz jakie masz i na nude raczej nie narzekasz !!! milego wesela /chociaz pewnie sie nie pobawisz/ :)
No Mea'uś potanczyc raczej nie potancze, ale co se pojem ;)

No na nude nie narzekam, na szczescie nastepny tydzoien bedzie troszke luzniejszy, zajecia bede miala od 8 do 12 tylko, ale coagle jezdzimy tam na mieszkanie bo trzeba cos zrobic przywiezc i na nic nie ma czasu.
A tesknie za wami cholery, jestescie jak narkotyk hihihi

No Mea'uś potanczyc raczej nie potancze, ale co se pojem ;)

No na nude nie narzekam, na szczescie nastepny tydzoien bedzie troszke luzniejszy, zajecia bede miala od 8 do 12 tylko, ale coagle jezdzimy tam na mieszkanie bo trzeba cos zrobic przywiezc i na nic nie ma czasu.
A tesknie za wami cholery, jestescie jak narkotyk hihihi

i to jaki slodki narkotyk :D

ale mam kochanego meza :) wlasnie mi zadzwonil ze wraca wczesniej z pracy i zamowil juz pizze z dowozem :D

reklama
Do góry