reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2009

reklama
Chrzciny planuje na sierpien, chce spokojnie ogarnac dzidzie i siebie,
Imprezy pochrzcinowej nie bedzie duzej, tylko kawka i ciacho,
Maz ma tak liczna rodzine, ze zrobiloby sie male wesele :happy:

dla mnie sierpien to duuuuzo za pozno ... bo wole dziecko wziac do kosciola w beciku i niech mi cala impreze przespi a potem to bede sie z nim juz ciezko uzerac !!!
a co do rodzinki to ja nie wyobrazam sobie nie zaprosic na chrzciny siostr z rodzinami i tym pieknym sposobem zrobi mi sie impreza na 23 osoby :)

Najadlam sie jak pasibrzuch jakos szybko mi obiad poszedl jak mam skladniki to jade najgorzej z zakupami:)
Ja nianie chyba bede kupowac bo mieszkanko dwupoziomowe i dzidzia bedzie na gorze w pokoiku a my salon mamy na dole ale monitorka raczej nie:)

My chcemy nianię elektroniczną z ekranem co by Małą widzieć. Przyda się na kilka ładnych lat, nie tylko na pierwszy rok. Poza tym u nas jest konieczna bo nie wyobrażam sobie być uziemnionym przy śpiącej córce. Jak będzie spała to mogę obiad ugotować, dom posprzątać i mieć tym samym ją na oku. Szczeg., że mamy wielki dom.

dla mnie sierpien to duuuuzo za pozno ... bo wole dziecko wziac do kosciola w beciku i niech mi cala impreze przespi a potem to bede sie z nim juz ciezko uzerac !!!
a co do rodzinki to ja nie wyobrazam sobie nie zaprosic na chrzciny siostr z rodzinami i tym pieknym sposobem zrobi mi sie impreza na 23 osoby :)
a ja wlasnie wole, zeby byla juz bardziej konkretna dzidzia a nie taki biedny slimaczek :),
ja tez zapraszam cala rodzinke - 15 osob, tyle, ze nie robie obiadu i wielkiej wyzerki, nawet nie mam na to warunkow tylko wlasnie planuje maly poczestunek

wlasnie ... niania ma sens jak ma sie sypialnie na gorze a kuchnie na dole /i zakladajac ze dziecko spi na gorze/ ale monitor ... jak dla mnie to sprawa nakrecona jest przez producentow i polega na poczuciu winy wzbudzonym w rodzicach ze moga sie jakos tam dodatkowo zabezpieczyc ... a prawda jest taka ze bedziemy wlazic do sypialni malenstwa srednio co 10-15 min i patrzec czy wszystko ok ... niezaleznie czy wyskoczymy z tych kilku stowek czy nie ...

Ja zapraszam rodziców, teściów, babcię, oraz rodzeństwo z rodzinami. Mój brat będzie chrzestnym a siostra męża chrzestną:tak::tak:.

a ja wlasnie wole, zeby byla juz bardziej konkretna dzidzia a nie taki biedny slimaczek :),
ja tez zapraszam cala rodzinke - 15 osob, tyle, ze nie robie obiadu i wielkiej wyzerki, nawet nie mam na to warunkow tylko wlasnie planuje maly poczestunek

ja na 150% zrobie impreze gdzies w knajpie ... mam owszem dom ale kuchnia o wymiarach 2 na 1,5 m to za malo na taka impreze !!

reklama
Do góry