G
Georgina
Gość
Przyznam Ci rację. Zawsze lubiłam oglądać tego typu filmiki. Tak samo sekcję zwłok (filmy doc.), wszelkie operacje... A co do filmików z porodu to nie powodują, że boję się porodu.masz mocne nerwy ....
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Przyznam Ci rację. Zawsze lubiłam oglądać tego typu filmiki. Tak samo sekcję zwłok (filmy doc.), wszelkie operacje... A co do filmików z porodu to nie powodują, że boję się porodu.masz mocne nerwy ....
Chrzciny planuje na sierpien, chce spokojnie ogarnac dzidzie i siebie,
Imprezy pochrzcinowej nie bedzie duzej, tylko kawka i ciacho,
Maz ma tak liczna rodzine, ze zrobiloby sie male wesele
a ja wlasnie wole, zeby byla juz bardziej konkretna dzidzia a nie taki biedny slimaczek ,dla mnie sierpien to duuuuzo za pozno ... bo wole dziecko wziac do kosciola w beciku i niech mi cala impreze przespi a potem to bede sie z nim juz ciezko uzerac !!!
a co do rodzinki to ja nie wyobrazam sobie nie zaprosic na chrzciny siostr z rodzinami i tym pieknym sposobem zrobi mi sie impreza na 23 osoby
Ja zapraszam rodziców, teściów, babcię, oraz rodzeństwo z rodzinami. Mój brat będzie chrzestnym a siostra męża chrzestną.dla mnie sierpien to duuuuzo za pozno ... bo wole dziecko wziac do kosciola w beciku i niech mi cala impreze przespi a potem to bede sie z nim juz ciezko uzerac !!!
a co do rodzinki to ja nie wyobrazam sobie nie zaprosic na chrzciny siostr z rodzinami i tym pieknym sposobem zrobi mi sie impreza na 23 osoby
a ja wlasnie wole, zeby byla juz bardziej konkretna dzidzia a nie taki biedny slimaczek ,
ja tez zapraszam cala rodzinke - 15 osob, tyle, ze nie robie obiadu i wielkiej wyzerki, nawet nie mam na to warunkow tylko wlasnie planuje maly poczestunek
to tez jest pomyslja na 150% zrobie impreze gdzies w knajpie ... mam owszem dom ale kuchnia o wymiarach 2 na 1,5 m to za malo na taka impreze !!
Ja zapraszam rodziców, teściów, babcię, oraz rodzeństwo z rodzinami. Mój brat będzie chrzestnym a siostra męża chrzestną.