emwu76
Fanka BB :)
Georgina - fajnie ,ze poczulas gratuluje.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Spokojnie tak naprawde to wcale nie musisz czuc dzidzi codziennie ,jeszcze jest malutka Ja tez nie czuje codziennie ,tylko do czasu do czasu A jestem w drugiej ciazy ( gdzie powinnam wyczuwac ruchy szybciej ) i no jestem w troszke "starszej" ciazy niz ty Wiec spokojnie kochana ! Jeszcze bedziesz czuła dzidzie codzinnie Az nie raz zaboli hi hi hiNiestety po tym porannym razie (gdzie dużo się ruszał) to teraz ciiisza. Może dlatego, że wtedy ja siedziałam i się nie ruszałam a teraz non stop się ruszam i Dzidzia śpi? Czytałam gdzieś, że Dzidzie lubią buszować jak mamusie odpoczywają bądź śpią.
NO ja tez nie przytrzymam raczej do stycznia hahahahha ,ale co tam i tak sie objadam teraz za wszystkie czasy wiec i swiatecznego jedzonka nie bedzie mi zal !!!!Termin mam na 10 grudnia !( z ostatniego usg na 4 grudnia )no ja mam termin na 11 .12 wiec chyba az tak dlugo to ja nie przenosze zeby sie na swieta najesc
Georgina - mnie tez wlosy sie nie sluchaja. Ja je w jedna a one w druga.
To super pomysl ,ja juz zaczelam mrozic !!!!! Bez kalafiora lub botwinki ani rusz!!!!!!!!Ja też chciałabym przenosić do stycznia, ale nie wypali, bo mam termin na 2 grudzień a co do diet to stwierdziłam, że trzeba będzie sobie zamrozić kalafiorka, truskawek itp, żeby się najeść jeszcze w listopadzie na zaś hihiihi