reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Grudzień 2009

Mnie coś kochane ostatnio bardzo regularnie boli głowa (jakoś od popołudnia zawsze i długo do wieczora).Nie jest to ból straszliwy ale jest w przedniej części zawsze..No i bardzo często zdarzają mi sie stany przedomdleniowe (gdybym szybko nie reagowała juz 3 razy bym zemdlala...)..Dzisiaj kolejny raz w sklepie..zawsze jest panika, że nie mam gdzie usiąść na chwilę, żeby mi się poprawiło..ale szybko się rozebrałam, przechłodziłam i było lepiej...Mam nadzieję, że to wszystko nie oznacza czegoś złego...I zaczęły się..nocne pielgrzymki do toalety na siusiu...jak ja tego nie lubię!:-)

Ostatnia edycja:
reklama
mnie też ostatnio boli głowa pod wieczór :/ dziś też:-( tak lekko, ale to uciążliwe...
co do siusiania to biegałam w nocy zaraz na początku, koło 6 tc, teraz już przestałam w nocy, tylko przed snem i rano jak się obudzę... ale za to w dzień, szczególnie pod wieczór to co pół godziny nawet:szok:

Witajcie Kobietki! Wczoraj nie miałam czasu po wizycie się odezwać bo mój mąż oblegał komputer w poszukiwaniu nowego auta, stare po stłuczce nie nadaje się do użytku. Z dzidzią wszystko dobrze posłuchałam sobie po raz pierwszy serduszka pięknie biło, szybciutko, a tak to wszystko bardzo dobrze, przytyłam 2kg, szyjka czysta rozwarcia żadnego nie ma. Moja gin zabroniła mi jednak farbować włosy :-( no cóż zostaje mi jakieś modne obcięcie i szampon koloryzujący. Następna wizyta 16.lipca a pod koniec lipca po 20 tyg mam mieć USG genetyczne. Pozdrawiam was cieplutko! :-)

A ja jestem taka szczęśliwa!!!!:)
Dziś rano podczas oglądania powtórek ulubionego serialu poczułam, że mi się coś rusza nad wzgórkiem. I tak co chwilę. Przyłożyłam dłonie i dalej czuję, bardzo wyraźnie!! Popatrzałam na to miejsce i mi się ruszało!!:)))) To na pewno Dzidzia!!!!:))

Georgina już?:szok: podobno ruchy czuć od 5 miesiąca
arabella trochę daleko od mojego Portsmouth, ale też blisko morza :D Milo wspominam to piękne miasteczko :) A jak pogoda? no i jak opieka ginekologiczna?

A co do siusiania, to też w pierwszych tygodniach biegałam w nocy, a teraz tylko rano i wieczorem.

Marzka zabroniła? a co powiedziała?

Napisałam to mojej gince, z którą mam świetny kontakt i powiedziała, że to na pewno Dzidzia:) Myślę, że się nie pomyliła. A ruchy dziecka myślę, że to sprawa indywidualna, nie każda dzidzia i nie każda kobieta są takie same.
Też byłam zaskoczona tymi ruchami bo się ich w ogóle nie spodziewałam:)

reklama
To mnie szczerze mowiąc zaskoczyłaś...:-)
Mój T. zawsze przykłada glowę do brzuszka, ale słyszy przewracające sie flaki, chociaż mi powtarza, że dzidzia mu bulgocze: kocham Cię Tatusiu :)

Do góry