reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2009

no wiec ja wam sprzedam pewna moja tajemnice ... co zrobic zeby mnie zmusic do dzialania :) wystarczy mnie porzadnie wqrwic :D to zawsze dziala nie mowiac juz o tym jakiego wtedy dostaje powera !!!

a moja tesciowa lubi porzadek ... i jak to na slasku - lubi jak sie sprzata W SOBOTE !! niezaleznie czy sie sprzatalo w piatek czy nie :) chyba nic wiecej nie musze dodawac ... ide dalej rozladowywac moje frustracje !!

reklama
obejrzalam oba wozki:-)
x-lander mi sie osobiscie bardzej podoba, fajana gondola i spacerowa, ale minusem dla mnie jest przednie kolo male...chyba ze ten x-lander xt albo x-run, tez bardzo fajny a kolo z przodu ma duze:-)
a z czerokolowych xa mi sie podoba..
jej dobrze ze ja juz mam za soba wybieranie bo teraz jak przy was poznalam wiecej marek to nie wiem co bym wybrala:-)
Tylko ja widziałam oba na zywo i jedo lepiej sie prowadzi, ma większa gondolę i bardziej mi się podoba. Tylko ta cena x- landera mnie kusi. Chyba trzeba się będzie znów do sklepu wybrać i porównać;-) Dzięki za opinię:-) Może jednak się skusze....

Tylko ja widziałam oba na zywo i jedo lepiej sie prowadzi, ma większa gondolę i bardziej mi się podoba. Tylko ta cena x- landera mnie kusi. Chyba trzeba się będzie znów do sklepu wybrać i porównać;-) Dzięki za opinię:-) Może jednak się skusze....
to tylko moja opinia o wizualnym wygladzie tych wozkow:-)
ale rzeczywiscie to jak sie lepiej prowadzi to chyba wazniejsze niz to jak wyglada:-)

bardzo mądre słowa!
jestem chora jak diabli i od dwóch dni za każdym razem kiedy podnosiłam się z łóżka to zaraz kładłam się nawet leżenie z lapkiem w łóżku odpadało.
Dopadły mnie zatoki:-( głowa mi chyba pęknie na kawałki a oczy wyjdą na wierzch:-(
do tego bardzo skomplikowała nam się sytuacja w domu co jeszcze bardziej mnie dobija.

Postaram się Was doczytać ale przez 3 dni trochę się tego nazbierało
Mea-gratulacje-to była pierwsza rzecz jaka rzuciła mi się w oczy:tak:
Zaczęłam 35 tydzień!!!:-D
a tobra już spakowana od wczoraj:tak:

co robicie na obiadek???
ja chyba dzisiaj zrobie schabowe z piersi z pekinką a na deserek zapiekankę
http://gotowanie.onet.pl/28687,0,1,zapiekanka_z_ryzu_i_jablek,ksiazka_przepis.html
To się kuruj Natalka lez ladnie w lozeczku i sie obijaj :)
Ja na obiadek mam tez kotleta z fileta i leczo z ryzem tyle tam warzyw ze surowki juz nie robie a w moim domku unosi sie zapach tych ciasteczek ryzowych ojeju ale pachna za 10 minut degustacja hihi

obejrzalam oba wozki:-)
x-lander mi sie osobiscie bardzej podoba, fajana gondola i spacerowa, ale minusem dla mnie jest przednie kolo male...chyba ze ten x-lander xt albo x-run, tez bardzo fajny a kolo z przodu ma duze:-)
a z czerokolowych xa mi sie podoba..
jej dobrze ze ja juz mam za soba wybieranie bo teraz jak przy was poznalam wiecej marek to nie wiem co bym wybrala:-)

mi sie x-lander podoba ale jest twardszy od konkurentow i wylecial z listy :D

a ja ide budzic mojego mezusia :D
a na obiad dzis robie eksperyment z kuraka :) jak bedzie dobry to wam napisze przepis :) moj maz wczoraj go wyszukal w ksiazce kucharskiej i moze byc calkiem calkiem :)

reklama
Hmm udalo sie ale ciasteczka pychotki tylko kto to wszystko zje za duzo tych ciastek opedzlowalam 4 i mam dosc poki co ale po poludniu sie do nich dobiore:) Szkoda ze ktoras z Was nie moze wpasc na wyzerke a wyobrazacie sobie jakie jaja by byly jakbysmy sie wszystkie spotkaly na jakims babskim wieczorze ale ubaw by byl musimy jak juz nasze maluszki podrosna cos takiego sobie zorganizowac gdzies w Polsce i zaszalec hihi

Do góry