reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2009

U nas z dobrych wiadomosci - Amelcia nie ma anemii i poki co omija ja przetaczanie krwi!!!:-)Ale pokluli ja dzis przeokrutnie, doslownie wszedzie, reka, pieta, palce, noga - stalam tam ze lzami w oczach i az mnie rwalo od srodka zeby przywalic tej pielegniarce:-(

Nastusia tez pokluta, ale troszke mniej naszczescie. Drugi raz bym nie wytrzymala takiego widoku:no: Ale za to plakala dzis duzo i ciagle miala wahania w pomiarach:-(

Mamusia mogla za to wszystko dziewczynki przytulic:-) Zdjecia wrzuce do albumu:tak:

jak sie takie kruszynki trzyma na rekach ?? przeciez one takie malenkie ze w dloniach sie mieszcza !!!
najwazniejsze ze nie ma anemii ... a z klociem to wiesz przeciez ze to jest wszystko dla ich dobra ... dasz rade !!

reklama
Witajcie,
Poczytalam Was troszke dzis, choc oczy ledwo mam otwarte. Z tego co udało mi sie zapamietac to pisze;-)
kasiekkrk sorbifer powinno sie brac pol godziny przed posilkiem. Faktycznie nie mieszaj go z magnezem, bierz magnez w odstepie przynajmniej 3 godzin od zazycia sorbiferu.

dagmar Mam nadzieje, ze u Ciebie wszystko dobrze!!! Jak boli brzuch przy skurczach to natychmiast powinnas jechac do szpitala. Czekam na wiesci, ze jest ok!

kopciuszku Jak Twoja coreczka? Lepiej sie juz czuje?

Cheri Lez kochana i trzymaj sie dzielnie. Najwazniejszy jest maluszek i Ty, wiec odpoczywaj i nie probuj nawet nic robic.

Wszystkim Wam dziekuje za slowa otuchy!!!

U nas z dobrych wiadomosci - Amelcia nie ma anemii i poki co omija ja przetaczanie krwi!!!:-)Ale pokluli ja dzis przeokrutnie, doslownie wszedzie, reka, pieta, palce, noga - stalam tam ze lzami w oczach i az mnie rwalo od srodka zeby przywalic tej pielegniarce:-(

Nastusia tez pokluta, ale troszke mniej naszczescie. Drugi raz bym nie wytrzymala takiego widoku:no: Ale za to plakala dzis duzo i ciagle miala wahania w pomiarach:-(

Mamusia mogla za to wszystko dziewczynki przytulic:-) Zdjecia wrzuce do albumu:tak:

Jutka to super że małe tak dzielnie się trzymają!
Ucałuj je od e-cioci:-)

aga a tych cyst nie usuneli?? moj gin mi mowil ze na laparo takie sie czysci!!

Mieli jej jeden jajnik usuwać ale nie wiem nic bo nie chciała ZE MNĄ gadać tylko mi smsa napisała! A nie chciałam jej męczyć bo dziś to miała robione!

Georgina ILE TY MASZ W BIODRACH?????:szok::szok::szok:
Ło boże to ja tyle w pasie miałam po Hani...jeśli nie więcej;-)

Wiem, wiem:tak: Zobaczymy 12ego listopada:-) Ważne, że już wiem mniej więcej na czym to badanko polega.

Oj na 100% bedzie dobrze. Jak juz wczesniej pisalam moja siostra chudzinka i ez ioder a dziecko duze i urodzila bez problemow. Mysle ,ze takie nieprawidlowosci zdarzaja sie bardzo zadko ale lekarz musi zwracac uwage na takie pomiary jesli mama na pierwszy rzut oka waziutka jest. Natura jednak wie co robi :)

reklama
Do góry