reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2009

A ja to bym chciała być wyższa:p Ale tego to ja już raczej nie zmienię dlatego polubiłam szpile.

hehe ja dzis do lekarza ubralam buty na wyzszym obcasie i stwierdzilam ze NIE UMIEM CHODZIC W TAKICH WYSOKICH !! ale jak stanelam przed lustrem to az mi bylo lzej :) jak to fajnie moc przynajmniej na moment wygladac jak normalna kobieta !!

reklama
hehe ja dzis do lekarza ubralam buty na wyzszym obcasie i stwierdzilam ze NIE UMIEM CHODZIC W TAKICH WYSOKICH !! ale jak stanelam przed lustrem to az mi bylo lzej :) jak to fajnie moc przynajmniej na moment wygladac jak normalna kobieta !!
Ja byłam 2 tyg temu na zjeździe w szkole i byłam wyższa od belferek i równa prawie z kolegami, uhh jak mi dobrze było:-) Ale teraz znowu chodzę w takich eleganckich bucikach na malutkim obcasiku bo nie chcę przedobrzyć z kręgosłupem i nogami jak jestem w ciąży. Ale czasem dreptam na wysokiej szpili, czasem sobie nie odmówię. Ale na po ciąży to znów super będą te wysokie butki.

Aaaa ja wlasnie ogladam pierwszy raz bo jak dotad tylko pierwsza czesc ogladalam i byla super wogole jestem padnieta doczytalam Was ale dzis nie mam sily pisac nalazilam sie i wszystko mnie boli:)
Pamiętam, że na pierwszej części byłam w kinie. I nieźle się popłakałam. Jejciu nie lubię publicznie płakać, ale ciężko się czasem opanować.

Ja byłam 2 tyg temu na zjeździe w szkole i byłam wyższa od belferek i równa prawie z kolegami, uhh jak mi dobrze było:-) Ale teraz znowu chodzę w takich eleganckich bucikach na malutkim obcasiku bo nie chcę przedobrzyć z kręgosłupem i nogami jak jestem w ciąży. Ale czasem dreptam na wysokiej szpili, czasem sobie nie odmówię. Ale na po ciąży to znów super będą te wysokie butki.
ja czasami zakladam szpile ale wtedy mam z 190cm:-D
i czuje sie troche glupio jak prawie kazdemu moge zajrzec na czubek glowy i sprawdzic czy ma lupiez...
lubie i chcialabym moc chodzic..ale przy moim wzroscie i wadze sprzed ciazy wygladalam smiesznie:-)
mama na mnie mowila wklad od dlugopisu:-D
dlatego ja polubilam niziutkie butki;-)
ja zmykam juz spac...bo maz chrapie od godziny;-)
do jutra;-)

To ja przed ciążą. Mam nadzieję, że uda mi się po ciąży wrócić do tej figury, ale teraz skoro mam tylko 3.6kg na plusie to może się uda:) W co wierzę:)

Imageshack - cimg4306
Imageshack - cimg4307

Hmmmm...........jak by to powiedzieć;-) Tak to ja moze wyglądałam przed dojrzewaniem.....bo potem to mi w biust i w dupke poszło......a po ciąży brzuszek został:-)
Moje marzenie to ważyć choć 59-60 kg bo wtedy sama z sobą się dobrze czułam......a wiem że przez cycki nigdy nie będę super chudo wyglądać:no:

Hmmmm...........jak by to powiedzieć;-) Tak to ja moze wyglądałam przed dojrzewaniem.....bo potem to mi w biust i w dupke poszło......a po ciąży brzuszek został:-)
Moje marzenie to ważyć choć 59-60 kg bo wtedy sama z sobą się dobrze czułam......a wiem że przez cycki nigdy nie będę super chudo wyglądać:no:
Ja też mam duży biust. Przed ciążą miseczka C75 a teraz D lub nawet i E, ale nie mierzyłam. Dupkę na szczęście mam małą. Ja kiedyś przez swój biust miałam kompleksy bo gruba się czułam. Ale to było w okresie dojrzewania, szybko przeszło bo faceci mówią, że biust to mój atut. Nie wiem jak to jest, że słowa facetów tak mogą podbudować:-)

reklama
a ja zawsze byłam szeroka w dupie i w ramionach, z małym biustem i małym brzuchem. teraz to tylko cycki mam małe...
a moim atutem były zawsze długie nogi.

Do góry