reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Grudzień 2009

no ladnie sie zbiera szkoda ze zdrowia nie da sie podarowac...

ja sie zbieram mam nadzieje ze wroce do domu a nie skieruje nie do szpitala...
bo mam obawy co do wielu rzeczy dzis..;/
trzymajcie kciukasy:-)

reklama
Witam o poranku :-) i przed wszystkim dziekuje za cieplutkie przyjecie - az sie usmiechalam do monitora jak to czytalam:tak: a ze jestem w pracy i zdecydowanie nic zabawnego nie dzieje sie dookola to wiem ze wygladam dziwnie :-p (a mam internet nielegalnie wiec musze udawac ze pracuje :-))

W wolnej chwili przyjrze sie technicznej stronie forum bo narazie ograniczam sie do funkcji odpowiedz i nie zdazylam jeszcze zapoznac sie z cytowaniem poszczegolnych wypowiedzi ale podejrzewam ze nie jest to skomplikowane

Mea dziekuje za wiadomosc! Wprawdzie nie dalam rady jej jeszcze otworzyc bo mam tu pewne rzeczy zablokowace ale jak juz bede przed swoim domowym laptopkiem na 100% sie powinno udac.

Ok, biore sie za swoje glupoty :crazy: i do uslyszenia :tak:

Witam się,
strasznie się cieszę, że jesteśmy takie zorganizowane, 600zł to już bardzo dużo, starczy na dłuuuugi pobyt przy córeczkach :-)
Ja zaraz wyjeżdżam na ryneczek na zakupy, a potem do energetyki poużerać się z urzędnikami (chcę podpisać umowę na doprowadzenie energii, a oni nie chcą tego zrobić bez pozwolenia na budowę, którego jeszcze nie mam, ale ponoć nie mają takiego prawa). Chcę też jeszcze poszukać kotków choć wczoraj miałam w związku z tym przykrą przygodę. Zapytałam pewnych Państwa czy nie słyszeli w okolicy miauczenia kociąt, a Pan mnie oskarżył, że jak się ich pozbyłam to żebym ich już nie szukała. Tłumaczyłam mu, że ja chcę je ratować, a on, że już niejeden tu podrzucał kotki. Podejrzewam, że się ich pozbył, bo ciągle powtarzał, żebym ich już nie szukała :-( Ryczałam pół dnia przez tego typa, nie chciał przyjąć żadnych moich wyjaśnień, szybko mnie źle osądził. Ludzie są okrutni.

reklama
Mama Stacha - wątpie żebyś coś zdziałała w energetyce bo trzeba mieć najpierw pozwolenie na budowę (prawo energetyczne). Dopiero jak masz pozwolenie i instalacje do odbioru to oni przyjeżdżają na odbiór i jak jest pozytywny to jest licznikowanie.

Do góry