reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Grudzień 2009

No i ja juz po sniadanku dzis sobie jajecznice z cebulka walnelam bo cos mnie wzielo :)
Witam nowe grudnioweczki super ze nas jest coraz wiecej i ze sie odezwalyscie bo milutko tu u nas:)
Plany na dzis hmmm musze isc odebrac wyniki jak zwykle mam stresa ale musza byc dobre jak glukoza wyjdzie ok to robie dzis w koncu ciasteczka!!!
Moj T jak mu podeslalam na gg fotki maluszkow Jutki to sie wzruszyl powiedzial ze takie maciupkie, bezbronne te kruszynki i musimy im pomoc i ja sie z nim w 100 % zgadzam wiec zaraz robie przelewik:)
Pogoda dalej beznadziejna ale mam dobry humor bo za 11 dni wraca moj skarb po 9 tygodniach samotnosci bedzie sie dzialo hihi

reklama
wiecie co przychodza przeley na konto ale nie wszystkie jestem w stanie rozszyfrowac od kogo sa /zeby wam potwierdzic ze pieniadze doszly !! coponiektore laaseczki mam na nk albo podaly dane na zamknietym to jest latwiej ale nie wszystkie :)

acha juz jest tego 600!!!!!!! jestem pod wrazeniem !!

wiecie co przychodza przeley na konto ale nie wszystkie jestem w stanie rozszyfrowac od kogo sa /zeby wam potwierdzic ze pieniadze doszly !! coponiektore laaseczki mam na nk albo podaly dane na zamknietym to jest latwiej ale nie wszystkie :)

Mea - mnie chyba rozszyfrujesz :) Wlasnie poszlo :)

helooł
dawno mnie tu nie było ło łoo.. oczywiście nie będę w stanie nadrobić tego co się tu działo. Gdzieś widziałam że bliźniaczki dziewczynki się już urodziły, trzymam kciuki żeby szybko przybrały na wadze i wracały do nowego domku!
mój mały chyba dalej się nie przekręcił bo czuje kopniaki w dole brzucha.. i bardzo aktywny jest po prawej stronie od pępka, ostatnio lekarz mówił że tam ma pupke, to co on tym tyłkiem wyrabia :-)
w poniedziałek mamy wizyte to zobaczymy co tam wyprawia.
a tak to dalszy ciąg remontu.. robimy salon na piętrze..porażka,okazało się że muszą skuwać wszystkie ściany /początkowo miała być jedna węższa/.. no i siedze na dole, słucham tego stukania, a jak panowie kończa po południu, to biore miotłe, zmiatam gruz z korytarzy i schodów, a później lece mopem z góry na dół, przy okazji kuchnie, łazienke...plecy nawalają strasznie, no ale nikt za mnie tego nie zrobi, mąż się firmą zajmuje... mam nadzieje że to małemu krzywdy nie czyni.
Strasznie bolą mnie rano palce u rąk jak wstaje, zresztą teraz jak naprężam to też.. no ale co tam palce, ważne że jeszcze kilkanaście tygodni i mały będzie na świecie!
mam obawy co do tego wszystkiego, porodu jakoś się nie boję, tyle jest miliardów ludzi na świecie więc musieli być urodzeni heh, tylko boję się tego czy sobie poradzimy jako rodzice, to jest ogromna odpowiedzialność.. żeby mu nie było za zimno, żeby nie był głodny, żeby kąpiel nie była za ciepła itp.. tego się boimy
z zakupów to mam już kupione chyba wszystkie potrzebne ubranka, i tak pewnie rodzina nas zasypie szmatkami to już nie kupujemy, kosmetyki mam wszystkie, pieluszki, proszki. Co do skarpetek-moja mama kupiła gzieś chyba w Rossmanie takie bajeranckie skarpetki z głową pieska na stopkach a w środku jest grzechotka-więc jak dzidzia fika nóżkami to one grzechoczą :)) rozmiar jest dla niemowlaków :)))
Brakuje nam jeszcze wózka, wanienki, laktatorów itp, i skręcić łóżeczko. Ale dajemy sobie miesiąc na zakupy,później już tylko odliczanie dni.
Może będę już na bieżąco od teraz :)))))
pozdrawiam wszystkie Mamuśki i dużo zdrówka na te ostatnie tygodnie :tak:

witam sie z wami ,,,, :tak:
was do czytac to juz mozna pasc .... hehe juz plecki bolą miesnie wszystkie zaczeły napinac sie jakby miały zaraz wyskoczyc hehe
witamy wśrod nas nowa grudnióweczke..... p.s ( tez tak miałam ze najpierw podczytywałam i miałam fajna lekturke ) ale jednak pisac na forum udzielac sie i wszystko razem to przezywac co tu sie dzieje jest naprawde wciagajace.... i ma sie wrazenie jakbysmy sie znały długo ,,, ja od niedawna pisze na forum a juz mam wrazenie ze od bardzo dawna .... ;-)
pozatym wczoraj dokonczyla kupowac mniejsza wyprawke no i zostala sama wieksza .... :D ale to juz w listopadzie,...
piekny gest poszedl w stone jutki..... :-) duze zaufanie musi to byc .....

helooł
dawno mnie tu nie było ło łoo.. oczywiście nie będę w stanie nadrobić tego co się tu działo. Gdzieś widziałam że bliźniaczki dziewczynki się już urodziły, trzymam kciuki żeby szybko przybrały na wadze i wracały do nowego domku!
mój mały chyba dalej się nie przekręcił bo czuje kopniaki w dole brzucha.. i bardzo aktywny jest po prawej stronie od pępka, ostatnio lekarz mówił że tam ma pupke, to co on tym tyłkiem wyrabia :-)
w poniedziałek mamy wizyte to zobaczymy co tam wyprawia.
a tak to dalszy ciąg remontu.. robimy salon na piętrze..porażka,okazało się że muszą skuwać wszystkie ściany /początkowo miała być jedna węższa/.. no i siedze na dole, słucham tego stukania, a jak panowie kończa po południu, to biore miotłe, zmiatam gruz z korytarzy i schodów, a później lece mopem z góry na dół, przy okazji kuchnie, łazienke...plecy nawalają strasznie, no ale nikt za mnie tego nie zrobi, mąż się firmą zajmuje... mam nadzieje że to małemu krzywdy nie czyni.
Strasznie bolą mnie rano palce u rąk jak wstaje, zresztą teraz jak naprężam to też.. no ale co tam palce, ważne że jeszcze kilkanaście tygodni i mały będzie na świecie!
mam obawy co do tego wszystkiego, porodu jakoś się nie boję, tyle jest miliardów ludzi na świecie więc musieli być urodzeni heh, tylko boję się tego czy sobie poradzimy jako rodzice, to jest ogromna odpowiedzialność.. żeby mu nie było za zimno, żeby nie był głodny, żeby kąpiel nie była za ciepła itp.. tego się boimy
z zakupów to mam już kupione chyba wszystkie potrzebne ubranka, i tak pewnie rodzina nas zasypie szmatkami to już nie kupujemy, kosmetyki mam wszystkie, pieluszki, proszki. Co do skarpetek-moja mama kupiła gzieś chyba w Rossmanie takie bajeranckie skarpetki z głową pieska na stopkach a w środku jest grzechotka-więc jak dzidzia fika nóżkami to one grzechoczą :)) rozmiar jest dla niemowlaków :)))
Brakuje nam jeszcze wózka, wanienki, laktatorów itp, i skręcić łóżeczko. Ale dajemy sobie miesiąc na zakupy,później już tylko odliczanie dni.
Może będę już na bieżąco od teraz :)))))
pozdrawiam wszystkie Mamuśki i dużo zdrówka na te ostatnie tygodnie :tak:

jesli chodzi o te skarpetki z rossmana Bjeranckie SA HEHE tez takie mamy :D:-):-D

Mój tez wlasnie poszedl :))) Niech pieniazki płyną a co:DDD

reklama
Do góry