reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2009

Emwu własnie przeczytałam na internecie ze dobrym sposobem jest czosnek.w końcu jest antybakteryjny mozna wycisnąc albo zrobic cos w formie tampona :/ nawlec na nitke,hmmm tak przeczytałam na kaferetrii , pozdrawiam

Ostatnia edycja:
reklama
Beata :) Cwiczonek dla kobiet ciezarnych jest w necie bardzo duzo. Ja wpisalam w google ,, cwiczenia dla kobiet w ciazy'' wybralam te najbardziej mi odpowiadajace - dostosowane do mojej kondycji, potrzeb i czasu jaki moge im poswiecic. Ulozylam to sobie w calosc i wydrukowalam. Wykonanie ich zajmuje mi okolo 30 minut. Mysle, ze doloze sobie jeszcze kilka ;) Mozesz je znalezc m.in tu Ćwiczenia dla kobiet w ciąży - BabyBoom
Kochane, mam do Was pytanko. Czy Wy tez czujecie jakbyscie nie mialy odpowiednio duzo miejsca w brzuchu? Nie w dole, tylko tak na wysokosci pepka,a moze i wyzej. :) Mam caly czas takie uczucie pelnosci, jakby ucisku na zoladek. Wydawalo mi sie, ze brzucho zaczyna mi juz rosnac, ale zmierzylam sie miara krawiecka i jest bez zmian. Macie podobne odczucia? Rosnie juz Wam cosik? Pozdrawiam Was Dziewczynki!!

kulaszusz dzięki za link ;-) zaraz spojrzę ;-)
U mnie jedyny objaw to zawroty głowy i dość silne.....:baffled::baffled::baffled: Co do wrażenia pełności brzuszka, na dole jest troszkę nabrzmiały.....:sorry:

kulesza co do pełności brzucha to nie mam takich obiawów. Jak narazie to bardzo chce mi sie spać :-)
A co do tego czosnku to bym sie zastanowiła. pozdrawiam wszystkie mamausie

Ostatnia edycja:
Mhm... mi sie spac tak bardzo nie chce... mdlic tez dzis nie mdli...w sumie dzis meczy mnie tylko to uczucie pelnosci jakby na wysokosci pepka... Kurcze!! A moze ja bede miec blizniaki !!??

A ja mam takie uczucie i wydaje mi sie i nie tylko mi, ze brzusio rosnie tzn jest nadety. Nic dziwnego. Jem caly czas. Dzis nie mialam mdlosci bo kupilam sobie paluszki Lajkonik i wcinam wcinam
Na przeziebienie najlepszy jest czosnek. Jesli nie w naturze to w tabletkach. Ja w naturze nie moglam (ble...)
Mleko nie kwaśnieje i tutaj niestety (a ja je tak lubie...)))
Męczy mnie jakas alergia...

Gogana , a ja wlasnie jem znacznie mniej niz przed zafasolkowaniem a mimo to mam takie uczucie jakbym wciaz obzarta byla ;) No ale pocieszylas mnie, ze nie jestem sama ;)

Przy pierwszej ciazy (9 lat temu...) tez jadlam mniej (tzn wcale) ale teraz nie dam sie. Jem zeby mnie nie mdlilo. Boli brzusio (z przejedzenia czy od Fasolki?) ;-)

Ciąża | Intymne dolegliwości w ciąży

Nie ma znaczenia czy lubie czy nie lubie mleko i czosnek bo nie bede ich pila . Mam "infekcje" a raczej swedzenie narazie bez zmiany konsystencji sluzu w pochwie. :). Czosnku to ja sobie tam nie wetkne bo sie jeszcze zgubi :). Mleka zsiadlego nie ma. Uzywam plynow do higieny intymnej tak czy inaczej codziennie. O higienie nie zapominam. To zmiany hormonalne jak mozecie wyczytac (link pow.) . narazie nie jest zle. Powalcze jakos kilka dni i zobaczymy. Moze przejdzie . Mam ndzieje , ze Was to ominie.

reklama
Do góry