reklama
jutka:)
Fanka BB :)
Kochane,
Dziekuje Wam jeszcze raz za wszystko! Bede tu do Was zagladala w przerwach kiedy nie bede z dziewczynkami.
Tez trzymam mocno za Was kciuki.
Kopciuszku za Twoja coreczke rowniez, oby szybko wrocila do zdrowia!!!
A teraz wybaczcie, ale poloze sie juz, bo zaczynam ledwo widziec na oczy. Sciskam Was mocno i zycze dobrych snow.
Dziekuje Wam jeszcze raz za wszystko! Bede tu do Was zagladala w przerwach kiedy nie bede z dziewczynkami.
A teraz wybaczcie, ale poloze sie juz, bo zaczynam ledwo widziec na oczy. Sciskam Was mocno i zycze dobrych snow.
mea_osi
Mea, Agatka, Gabi i Mati
Kochane,
spij spij i niech ci sie same mile rzeczy przysnia
mea_osi
Mea, Agatka, Gabi i Mati
MEA ale jak ja mam sie zabezpieczyc?Sama nie wiem co moge zrobic,przeciez musze byc teraz blisko niejuwazam jak moge.
No i zla wiadomosc,wlsnie moja corcia zwymiotowala lekami:-(mam nadzieje ze choc troche juz zaczely dzialac.Normalnie ryczec sie chce ale w porownaniu z tym co teraz przezywa Jutka to pikus.
kopciuszku powinnas jutro isc i tak z nia do lekarza i moze przepisze jakies zastrzyki !! bo przy anginie wymioty sa czesto a zastrzyki napewno sie przyjma w organizmie ... a ty lykaj jakies rutinoscorbiny czy cos ...
karnitynka1982
Mea mam pytanko to pieniazki przesylamy na Twoje konto na zamknietym czy inne Jutki bedzie bo sie zgubilam???
karnitynka1982
Monia a Ty jestes ze Sczecina bo ja jestem i myslalam ze nikogo z mojej okolicy nie ma?To się wzruszyłam tymi kruszynkami. Sentymentalnie zrobiło się na naszym forum.
Jutka - trzymam kciuki za Twoje maleństwa- są strasznie dzielne i Ty również bądź dzielna.:-):-)
G
Georgina
Gość
Oj bardzo sentymentalnie I w sumie temat ostatnich dni na forum to Jutka) A raczej jej Maleństwa. Ważne, że zaczęłyśmy działać a nie tylko pisać Jutka dużo zdrówka dla Maleństw;* A Ty odpoczywaj ile się da;*
reklama
A ten dzień znowu przeleciał mi przez palce, odebrałam dziecko ze szkoły zjedliśmy obiad (misiek pół miski lecza ja trzy), odrobiliśmy lekcje, pouczyliśmy się angielskiego, stoczyliśmy walkę przy czytaniu "Chatki Puchatka" i wybiła godzina 22.
Jutro 16-ty - dokumenty do księgowej nie przygotowane (termin do 10-tego)- zabije mnie, ukatrupi i powiesi , ale cóż, nie mam już siły więc przełożę jak zwykle na poniedziałek. Wywieszę jeszcze pranie, wciągnę Housa i idę spać, jutro pobudka o 7 i kolejny dzień jak codzień:-)
Jutro 16-ty - dokumenty do księgowej nie przygotowane (termin do 10-tego)- zabije mnie, ukatrupi i powiesi , ale cóż, nie mam już siły więc przełożę jak zwykle na poniedziałek. Wywieszę jeszcze pranie, wciągnę Housa i idę spać, jutro pobudka o 7 i kolejny dzień jak codzień:-)