reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2009

reklama
Kochane,

Dziekuje Wam jeszcze raz za wszystko! Bede tu do Was zagladala w przerwach kiedy nie bede z dziewczynkami.

Tez trzymam mocno za Was kciuki.

Kopciuszku za Twoja coreczke rowniez, oby szybko wrocila do zdrowia!!!:tak:

A teraz wybaczcie, ale poloze sie juz, bo zaczynam ledwo widziec na oczy. Sciskam Was mocno i zycze dobrych snow.

Kochane,

Dziekuje Wam jeszcze raz za wszystko! Bede tu do Was zagladala w przerwach kiedy nie bede z dziewczynkami.

Tez trzymam mocno za Was kciuki.

Kopciuszku za Twoja coreczke rowniez, oby szybko wrocila do zdrowia!!!:tak:

A teraz wybaczcie, ale poloze sie juz, bo zaczynam ledwo widziec na oczy. Sciskam Was mocno i zycze dobrych snow.

spij spij i niech ci sie same mile rzeczy przysnia :D

MEA ale jak ja mam sie zabezpieczyc?Sama nie wiem co moge zrobic,przeciez musze byc teraz blisko niej:tak:uwazam jak moge.
No i zla wiadomosc,wlsnie moja corcia zwymiotowala lekami:-(mam nadzieje ze choc troche juz zaczely dzialac.Normalnie ryczec sie chce ale w porownaniu z tym co teraz przezywa Jutka to pikus.

kopciuszku powinnas jutro isc i tak z nia do lekarza i moze przepisze jakies zastrzyki !! bo przy anginie wymioty sa czesto a zastrzyki napewno sie przyjma w organizmie ... a ty lykaj jakies rutinoscorbiny czy cos ...

To się wzruszyłam tymi kruszynkami. Sentymentalnie zrobiło się na naszym forum.
Jutka - trzymam kciuki za Twoje maleństwa- są strasznie dzielne i Ty również bądź dzielna.
:-):-)

Oj bardzo sentymentalnie;) I w sumie temat ostatnich dni na forum to Jutka;)) A raczej jej Maleństwa. Ważne, że zaczęłyśmy działać a nie tylko pisać:) Jutka dużo zdrówka dla Maleństw;* A Ty odpoczywaj ile się da;*

reklama
A ten dzień znowu przeleciał mi przez palce, odebrałam dziecko ze szkoły zjedliśmy obiad (misiek pół miski lecza ja trzy), odrobiliśmy lekcje, pouczyliśmy się angielskiego, stoczyliśmy walkę przy czytaniu "Chatki Puchatka" i wybiła godzina 22.
Jutro 16-ty - dokumenty do księgowej nie przygotowane (termin do 10-tego)- zabije mnie, ukatrupi i powiesi , ale cóż, nie mam już siły więc przełożę jak zwykle na poniedziałek. Wywieszę jeszcze pranie, wciągnę Housa i idę spać, jutro pobudka o 7 i kolejny dzień jak codzień:-)

Do góry