reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Grudzień 2009

Ja wlasnie wrocilam z pogotowia,pojechalam z corcia bo juz nie moglam patrzec jak ja meczy ta choroba.Okazalo sie ze jednak mialam dobre przeczucia,ma angine ropna i bez antybiotyku sie nie obedzie:-(teraz juz poszla spac wiec miejmy nadzieje ze edzie spala jak najlepiej.

No i pochwale sie wam ze wczorajszy moj sms do meza kolegi podzialal:tak:dzisiaj w poludnie byl z kaska i sie tlumaczyl jak dziecko:tak::-Dmaz sie teraz ze mnie smieje ze te moje hormony to dobrze zdzialaly:tak:jest po prostu dumny ze mnie:-)

kopciuszku mam nadzieje ze po antybiotyku juleczce przejdzie i bedzie coraz lepiej ... ty tez sie jakos zabezpiecz zebys ty tej anginy nie zlapala bo tobie tez to dobze nie zrobi !!

a co do kaski to jestem a ciebie dumna :D z takimi "kolegami" trzeba ostro bo cie zjedza !!

reklama
Zdjecia sa juz w albumie:tak:

Dziewczynki przytyly az po 100g, ale zobaczymy jeszcze jak to bedzie szlo dalej, bo te ich anemie robia swoje:-(

Staram sie myslec bardzo pozytywnie, bo wiem, ze one wszystko czuja. I mimo wszystkich przeciwnosci losu ich jeden usmiech, chociaz wiem, ze nieswiadomy wynagradza mi wszystko.

Zdjecia sa juz w albumie:tak:

Dziewczynki przytyly az po 100g, ale zobaczymy jeszcze jak to bedzie szlo dalej, bo te ich anemie robia swoje:-(

Staram sie myslec bardzo pozytywnie, bo wiem, ze one wszystko czuja. I mimo wszystkich przeciwnosci losu ich jeden usmiech, chociaz wiem, ze nieswiadomy wynagradza mi wszystko.

100 gram to malutko ale zawsze to cos :D a karmisz je swoim pokarmem czy nie dalas rady /dlugo cie trzymali w szpitalu wiec pewnie nie dalas rady karmic/

Normalnie nie wiem co napisać!!!:szok:
Trzymaj się kochana Jutko, przecież na naszym miejscu to samo byś zrobiła;-)
A maleńkie są takie cudowne!!!

Odciagam pokarm i wylewam poki co, bo nadal mam infekcje i biore antybiotyki i inne leki, ktore moglby zaszkodzic dziewczynka.

Poki co jedza wiec mieszanke dla wczesniakow, a ja staram sie jak moge zeby miec pokarm.

Jutka trzymaj sie cieplutko!! za twoje dzieciątka tyle ciotek trzyma kciuki i sie modli wiec musi byc dobrze!! A i dbaj o siebie bo wiesz, ze teraz musisz byc silna i zdrowa!!
Kopciuszku mam nadzieje, ze to chorobsko szybko odleci od twojej coreczki!!

Jutka w takim razie trzymam kciuki, aby infekcja ustąpiła. Pewnie taki naturalny pokarm dużo by pomógł dziewczynkom. Może jak regularnie odciągasz to nie będzie problemu z laktacją. I faktycznie dbaj o siebie, bo to też wpływa na ilość mleczka.
kopciuszku zdrówka dla córci!

reklama
Jutka dziewczynki sa przecudowne:-)ty musisz miec teraz duzo sily dla nich;-)my trzymamy mocno kciuki;-)

MEA ale jak ja mam sie zabezpieczyc?Sama nie wiem co moge zrobic,przeciez musze byc teraz blisko niej:tak:uwazam jak moge.
No i zla wiadomosc,wlsnie moja corcia zwymiotowala lekami:-(mam nadzieje ze choc troche juz zaczely dzialac.Normalnie ryczec sie chce ale w porownaniu z tym co teraz przezywa Jutka to pikus.

Do góry