reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2009

O jeju - zaraz sie chyba poplacze. Normalnie lzy mi sie cisna jak czytam te Nasze-wasze teksty i odpowiedzi o Judyty.

Judytka zebys sie lepiej poczula to sobie pomysl ,ze normalnie to bysmy uzbieraly ta kase na koncie , kupily bilety na pociag do Mei i porzadnie wypily za zdrowie Twoich coreczek. Niestety ani pic nie mozemy ani w pociagu nie wysiedzimy. Nie zostaje nam nic innego jak przekazac je Tobie :).
A jak chcesz nam sie odwdzieczyc to obiecaj ,ze co tydzien wkleisz chociaz jedna fotke dziewczynek do naszego albumu lub jak wolisz na zamkniety.

A grosiki plyna, plyna, plyna ...........

reklama
JUDYTKO jestesmy z Toba;-)wlasnie dlatego chcemy ci w jakis tam sposob pomóc a nasze dzieciaczki napewno beda szczesliwe i dumne z tego powodu:-)my bedziemy sie cieszyc ze moglysmy cos dla nich zrobic:tak:one musza miec teraz ciebie przy sobie:tak:

Ja wlasnie wrocilam z pogotowia,pojechalam z corcia bo juz nie moglam patrzec jak ja meczy ta choroba.Okazalo sie ze jednak mialam dobre przeczucia,ma angine ropna i bez antybiotyku sie nie obedzie:-(teraz juz poszla spac wiec miejmy nadzieje ze edzie spala jak najlepiej.

No i pochwale sie wam ze wczorajszy moj sms do meza kolegi podzialal:tak:dzisiaj w poludnie byl z kaska i sie tlumaczyl jak dziecko:tak::-Dmaz sie teraz ze mnie smieje ze te moje hormony to dobrze zdzialaly:tak:jest po prostu dumny ze mnie:-)
doszłam do wniosku, że u mnie w sklepie z wyposażeniem dla maluchów :)laugh2:) jest strasznie drogo!!! stelaż pod wanienkę prawie 100zł... przewijak na łóżeczko 100 zł równe... najtańsza wanienka 30!
a na allegro widzę przewijaki (identyczne) po 60 zł a wczoraj zamówiłam zestaw - stelaż, wanienka i leżaczek do wanienki za 90 zł (już z wysyłką).

Ja widzialam ostatnio u nas w sklepie stelaz pod wanienke za 75 zł a przewijak za 65zl wiec rzeczywiscie u was drogo:tak:

co do zakupow to mi brakuje wlasciwie wanienki i wozka, lozeczko powinno w listopadzie przyjechac z krakowa a reszta chyba juz jest na miejscu :)
kosmetyki jak paulus pisalam - mam z nivei i zamierzam uzywac wlasnie oliwki /po kapieli/ kremu pielegnacyjnego /glownie do smarowania w ciagu dnia/ sudocrem do pupy ... wlasciwie z kosmetykow mam jeszcze mydelka /takie zwyczajne w kostce nivea/ i puder /wszyscy mowia ze nie uzywaja pudru a ja jakos za kazdym razem jak dziecieki przewijalam zasypywalam pupe i tak bylo najlepiej !! /mowie oczywiscie o dzieciakach moich siostr ktorymi sie zajmowalam/

a co do torby to powiem ze brakuje mi wlasciwie rzeczy dla mnie: koszuli, majtek i podkladow ... reszte chyba mam ale o pakowaniu torby nawet jeszcze nie zaczelam myslec !!

karolak jak fajnie ze napisalas !! no i chlopcy sie niezle juz rozgoscili :) waga konkrecik wiec pewnie dobrze im w brzuszku :)

Ja tez uzywalam duzo pudru:tak:teraz nie wiem jak to bedzie z jajkami ale tez sie zaopatrze;-)

A tu w irlandii sie nie stosuje ceratek do lozeczka. Ze niby niezdrowo. Nie mam gdzie kupic wiec sobie odpuszcze. Kupilismy za to materacyk z taka powloka , ktora nie pochlania wilgoci. Ze niby mozna powycierac i jest cacy. Zobaczymy.

Ja tez nie stosowalam ceratki bo za kazdym razem sie zsuwala:-(wkurzalo mnie to niemilosiernie:wściekła/y:
a u nas własnie eksplodował ketchup:-D:-D:-D
tesciowa cała w ketchupie , sciany ,lodowka no poprostu wszysko
no myslałam ze pękne ze smiechu :laugh2::laugh2:

Chcialabym to zobaczyc:-Dale ubaw:-D

Ja zakupię na początek Bephanten (wspaniały również na podrażnione karmieniem brodawki), a na później mam Sudocrem.

Tez na poczatek kupuje Bepanthen:tak:

nr konta jest juz na zamknietym !!!

Jutro puszczam przelew;-)

reklama
Do góry