reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2009

reklama
Jutka Kochana pozwól nam sobie pomóc. Właśnie dlatego, że każda z nas nosi pod serduszkiem Maleństwo, chcemy się z Tobą podzielić tym czym możemy. Chcemy, aby dziewczynki miały mamę przy sobie. A pieniążki już płyną do Was:)

Wow, Jutka - dziewczyno, tak łatwo się nie wymigasz. :-D:-D:-D Nie prowokuj Nas, bo normalnie zrobimy najazd ciężarówek na Opole i dopiero będzie. :tak:

A myślę że Naszym Maluszkom nic nie będzie jeżeli kupimy im troszke mniej ciuszków. Baaa, nawet będą dumne że mają takie fajne Mamuśki :tak: Mój kopie jak szalony więc jest na TAK!!! Hi hi.

Judyś, Kochanie nasze, pieniążki nie są dla Ciebie tylko dla Amelki i Anastazji, a że one jeszcze się nie znają na finansach, to musisz je przejąć w swoje ręce :tak:

Ja naprawde nie wiem co mam napisac. Widze, ze bedziecie mnie bombardowac z kazdej strony zebym tylko sie zgodzila:szok

BARDZO WAM WSZYSTKIM DZIEKUJE W IMIENIU SWOIM I MOICH CORECZEK!

Nie wiem jak ja sie Wam odwdziecze, ale naprawde bardzo dziekuje!!!

mea jak sie dodzwonisz do niej naj znac ! Ja bede z doskoku lukac co tutaj sie dzieje ide bo tesciu przyjechal Qurwa niby tylko na chwile ale juz troche siedzi wrrrr i nawet nie mam jak sie teraz do Judyty dodzwonic !

Bede zagladac na forum lub na nk caly czas !

Judyta - bo przeloze przez kolana i dam klapsa

Ja naprawde nie wiem co mam napisac. Widze, ze bedziecie mnie bombardowac z kazdej strony zebym tylko sie zgodzila:szok

PRZECIEZ CI MOWILAM ZE NIE ODPUSCIMY ! Dziewczynki sa najwazniejsze wiec robisz to dla nich :) Dzielna dobra dziewczynka :)

Ostatnia edycja:
reklama

no, mądra dziewczyna, to teraz nr swojego konta podaj :tak:

Do góry