w żaby sa w IKEiw żabki ?? to ja poprosze
gdzie takie kupilas ??
reklama
G
Georgina
Gość
Haha, widok bezcennya u nas własnie eksplodował ketchup
tesciowa cała w ketchupie , sciany ,lodowka no poprostu wszysko
no myslałam ze pękne ze smiechu
G
Georgina
Gość
Hehe, cieszę się jak dziecko. Ginka mi odpisała;D
''Wyniki dobre, nie ma Pani cukrzycy''
Uff
''Wyniki dobre, nie ma Pani cukrzycy''
Uff
NIe dodzwonilam sie jeszcze ! Ale wyslalam jej wiadomosc a jutro z rana bede zas probowac !!!!Mam nadzieje ze ten numer Jutki jest aktualny. Ale jakby co na naszej klasie poslalam wiadomosc tylko ze juz jej nie mano i co z tą Jutką??? Dodzwoniła się Asia?
Jutro bede dzwonic jeszcze raz ,ale Mea - ty podaj to konto ( bo niewiem czy juz to zrobilas czy nie na zamknietym) nie ma na co czekac bo jutro juz piatek a na weekend nie bede ksiegowac w bankach wiec 2 dni nam odejda kurde.Wazne zeby kasaka zaczela wplywac dla jutki i dziewczynek a ja juz wydebie od jutki konto !
Mama Stacha
&Franka&Janka
Dziewczyny pytanie z innej beczki. Kupowałyście już krem do pupy dla dzidzi???
Ja zakupię na początek Bephanten (wspaniały również na podrażnione karmieniem brodawki), a na później mam Sudocrem.
mea_osi
Mea, Agatka, Gabi i Mati
nr konta jest juz na zamknietym !!!
Chérie
Mama Danielka
nie wiem jak jest w PGNiG ale u nas barborke sie dostaje proporcionalnie do czasu przepracowanego w danym roku !!
ze wydobyciem to wiem ale jakies konkrety ?? cos tam ma juz przydzielone czy dopiero sie dowie na miejscu jak zacznie prace ??
dowie się jutro. a na barbórkę podwojona miesięczna.
reklama
NO i bardzo dobrze!!!!nr konta jest juz na zamknietym !!!
Tak samo jak jest juz założony osobny watek aby wpisywac słowa otuchy do Judyty! No to działamy dziewczyny !