reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2009

reklama
no i co z tą Jutką??? Dodzwoniła się Asia?
NIe dodzwonilam sie jeszcze ! Ale wyslalam jej wiadomosc a jutro z rana bede zas probowac !!!!Mam nadzieje ze ten numer Jutki jest aktualny:eek:. Ale jakby co na naszej klasie poslalam wiadomosc tylko ze juz jej nie ma :(
Jutro bede dzwonic jeszcze raz ,ale Mea - ty podaj to konto ( bo niewiem czy juz to zrobilas czy nie na zamknietym) nie ma na co czekac bo jutro juz piatek a na weekend nie bede ksiegowac w bankach :( wiec 2 dni nam odejda kurde.Wazne zeby kasaka zaczela wplywac dla jutki i dziewczynek a ja juz wydebie od jutki konto !

Cholercia no, a myślałam Asia że Ci się udało, tylko negocjacje zajęły tyle. Ech, a czasu malutko się robi rzeczywiście.

Georgina - no to super wieści

nie wiem jak jest w PGNiG ale u nas barborke sie dostaje proporcionalnie do czasu przepracowanego w danym roku !!

ze wydobyciem to wiem ale jakies konkrety ?? cos tam ma juz przydzielone czy dopiero sie dowie na miejscu jak zacznie prace ??

dowie się jutro. a na barbórkę podwojona miesięczna.

reklama
Do góry