reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2009

reklama
tzn ja opuchnięte nogi mam od kilku miesięcy (nawet usg żył robiłam) i to ciśnienie też praktycznie od samego początku. teraz doszło 6 kg w 6 tygodni ale może to woda w organizmie? nie strasz mnie :-p

ja cie kochana nie strasze tylko ja tez puchne i ostatnio weszłam do gina z wynikami i mówie ze chyba dobrze bo białka nie ma w moczu a on na to ze jak by było to bym raczej tu nie siedziała generalnie jest to dosc pozny objaw o to chodzi:nerd:

mój mąż ma stresa, jutro pierwszy dzień w nowej pracy :tak: no i jaka cudna będzie barbórka w tym roku :laugh2:

cudna pod wzgledem swietowania czy pod wzgledem finansowym ?? :) bo u nas barborka to wlasnie te dwa aspekty ... niestety mnie swietowanie w tym roku minie /hektolitry piwa ktore przelewaja sie na kazdej strony, mnostwo zabaw, golonka ... ech ... / bede co najwyzej "kierowca mojego meza" !!!! zeszlorocznego kaca biedak wspomina do dzis :)

ja cie kochana nie strasze tylko ja tez puchne i ostatnio weszłam do gina z wynikami i mówie ze chyba dobrze bo białka nie ma w moczu a on na to ze jak by było to bym raczej tu nie siedziała generalnie jest to dosc pozny objaw o to chodzi:nerd:

ty mnie nie strasz bo ja tez zaczelam ostro puchnac a do tego mam nadcisnienie !!

reklama
wydobycie gazu.
cudna pod względem finansowym, bo ja niestety świętować nie będę (no chyba że narodziny Niuni) :tak:

nie wiem jak jest w PGNiG ale u nas barborke sie dostaje proporcionalnie do czasu przepracowanego w danym roku !!

ze wydobyciem to wiem ale jakies konkrety ?? cos tam ma juz przydzielone czy dopiero sie dowie na miejscu jak zacznie prace ??

Do góry