reklama
tzn ja opuchnięte nogi mam od kilku miesięcy (nawet usg żył robiłam) i to ciśnienie też praktycznie od samego początku. teraz doszło 6 kg w 6 tygodni ale może to woda w organizmie? nie strasz mnie
ja cie kochana nie strasze tylko ja tez puchne i ostatnio weszłam do gina z wynikami i mówie ze chyba dobrze bo białka nie ma w moczu a on na to ze jak by było to bym raczej tu nie siedziała generalnie jest to dosc pozny objaw o to chodzi
mea_osi
Mea, Agatka, Gabi i Mati
mój mąż ma stresa, jutro pierwszy dzień w nowej pracy no i jaka cudna będzie barbórka w tym roku
cudna pod wzgledem swietowania czy pod wzgledem finansowym ?? bo u nas barborka to wlasnie te dwa aspekty ... niestety mnie swietowanie w tym roku minie /hektolitry piwa ktore przelewaja sie na kazdej strony, mnostwo zabaw, golonka ... ech ... / bede co najwyzej "kierowca mojego meza" !!!! zeszlorocznego kaca biedak wspomina do dzis
SS *3 modele KOLCRAFT kolyska łozeczko * wibracje (760890885) - Aukcje internetowe Allegro
mnie się to strasznie podoba. ale raczej zdecyduję się na drewniane łóżeczko - na dłużej posłuży.
kołyski sa przecudne ale niestety długo nie posłuza
mea_osi
Mea, Agatka, Gabi i Mati
Cherie a czym twoj maz bedzie sie tam zajmowal ??
mea_osi
Mea, Agatka, Gabi i Mati
ja cie kochana nie strasze tylko ja tez puchne i ostatnio weszłam do gina z wynikami i mówie ze chyba dobrze bo białka nie ma w moczu a on na to ze jak by było to bym raczej tu nie siedziała generalnie jest to dosc pozny objaw o to chodzi
ty mnie nie strasz bo ja tez zaczelam ostro puchnac a do tego mam nadcisnienie !!
Chérie
Mama Danielka
Cherie a czym twoj maz bedzie sie tam zajmowal ??
wydobycie gazu.
cudna pod względem finansowym, bo ja niestety świętować nie będę (no chyba że narodziny Niuni)
ty mnie nie strasz bo ja tez zaczelam ostro puchnac a do tego mam nadcisnienie !!
no nie nastepna
nie o to mi chodzi tylko tyle juz napisze;-)
reklama
mea_osi
Mea, Agatka, Gabi i Mati
wydobycie gazu.
cudna pod względem finansowym, bo ja niestety świętować nie będę (no chyba że narodziny Niuni)
nie wiem jak jest w PGNiG ale u nas barborke sie dostaje proporcionalnie do czasu przepracowanego w danym roku !!
ze wydobyciem to wiem ale jakies konkrety ?? cos tam ma juz przydzielone czy dopiero sie dowie na miejscu jak zacznie prace ??