mea_osi
Mea, Agatka, Gabi i Mati
no nie nastepna
nie o to mi chodzi tylko tyle juz napisze;-)
no to o co ??
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
no nie nastepna
nie o to mi chodzi tylko tyle juz napisze;-)
no to o co ??
no nie wytrzymam ale ok nie zawsze sie uda przekazac to co sie mysli piszac....
no i mi cisnienie skoczyło hahahha
a u nas własnie eksplodował ketchup
tesciowa cała w ketchupie , sciany ,lodowka no poprostu wszysko
no myslałam ze pękne ze smiechu
Mam też masę znajomych, które mają małe dzieci to popytam jakie kosmetyki stosowały/stosują i czy uczulały.
My też łóżeczko, wózek, wanienka- już wybrane ,ale zamówimy w listopadzieMy łóżeczko zamawiamy w listopadzie:-) Wystarczająco.
no to dawaj mnie tu to konto bo tu juz wszystkie z przelewikiem czekaja:-)najswiezsze wiadomosci od jutki !!! Asik dzwon !!
dziekuje kochana. tesknie za Wami strasznie. Ja wynajmuje ten hotel - a raczej maly pokoik o pożal się Panie warunkach, ale to nic - w opolu, zaraz kolo szpitala, bo to hotel dla pielegniarek, jest najtaniej w miescie i mam do dziewczynek 2 minutki. Tylko ogolnie krucho u nas sie zrobilo, ale jakos musimy dac rade, najwazniejsze sa dziewczynki i jesli wymagaja ode mnie tego zebym byla 24h to stane na rzesach, ale bede