reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2009

reklama
najswiezsze wiadomosci od jutki !!! Asik dzwon !!

dziekuje kochana. tesknie za Wami strasznie. Ja wynajmuje ten hotel - a raczej maly pokoik o pożal się Panie warunkach, ale to nic - w opolu, zaraz kolo szpitala, bo to hotel dla pielegniarek, jest najtaniej w miescie i mam do dziewczynek 2 minutki. Tylko ogolnie krucho u nas sie zrobilo, ale jakos musimy dac rade, najwazniejsze sa dziewczynki i jesli wymagaja ode mnie tego zebym byla 24h to stane na rzesach, ale bede:)

ja sie z wami mile panie juz dzis zegnam bo mnie plecy strasznie bola ( musze wskoczyc na sako )
juro doczytam co z jutka to by sie moze przelew pusciło do sklikania

Mam też masę znajomych, które mają małe dzieci to popytam jakie kosmetyki stosowały/stosują i czy uczulały.

Ja miałam wczoraj na ten temat zajęcia w szkole rodzenia i połozna na pewno polecała linomag do pupy lub sudocrem jak cos sie dzieje a kosmetyki te ,ktore nie sa barwione i zapachowe...nie wymieniała konkretnych firm :tak:

reklama
najswiezsze wiadomosci od jutki !!! Asik dzwon !!

dziekuje kochana. tesknie za Wami strasznie. Ja wynajmuje ten hotel - a raczej maly pokoik o pożal się Panie warunkach, ale to nic - w opolu, zaraz kolo szpitala, bo to hotel dla pielegniarek, jest najtaniej w miescie i mam do dziewczynek 2 minutki. Tylko ogolnie krucho u nas sie zrobilo, ale jakos musimy dac rade, najwazniejsze sa dziewczynki i jesli wymagaja ode mnie tego zebym byla 24h to stane na rzesach, ale bede:)
no to dawaj mnie tu to konto bo tu juz wszystkie z przelewikiem czekaja:-)
no i to wszystko i do gabloty powtorz!!:-D
/killer mi sie przpomnial:-D

Do góry