reklama
emwu76
Fanka BB :)
Charie i kasiekk - trzymajcie sie. jeszcze tylko kilka tygodni. faszerujcie sie witaminkami z warzywek. Wrzuccie do diety ile sie da. No i napastujcie lekarzy.
Moze taka wasza uroda i za dwa miesiace wszystko sie unormuje. Trzymam kciuki.
G
Georgina
Gość
Ja dostałam od ginki 3 Sudocremy to w razie czego będę miała:-)ostatio znajoma połozna mi mówiła zeby z tym sudocremem odrazu nie wyjezdzac no bo on typowo jest juz na odparzenia ( ja tez juz zakupiłam )
kolezanka swojego miesicznego synka smaruje tam oliwka taka jak do reszty ciała codzienie po umyciu pupy i pupcia ładna chyba jakas nivea hipoalergiczna
dzieki...Charie i kasiekk - trzymajcie sie. jeszcze tylko kilka tygodni. faszerujcie sie witaminkami z warzywek. Wrzuccie do diety ile sie da. No i napastujcie lekarzy.
tez mam nadzieje ze damy rade;-)
Pauluś89
Grudzień 2009
Ja wolę od tego zacząć bo potem to już raczej jakieś apteczne jak dostanie maluszek alergii. Wolę nie ryzykować jak narazieja sie nie nastawiam na zadna firme...
wszystko wyjdzie w praniu kupilam kosmetyki na start ale licze sie z tym ze malemu moze nie podpasowac...
i trzeba bedzie zmieniac...
ale nic sie nie zmarnuje bo wcisne mezowi:-)
G
Georgina
Gość
Ja na razie jestem całkiem zielona w kosmetykach dziecięcych, liczę, że mi w aptece pani coś dobrego doradzi. A potem to już zależy od dzidzi. No ale mydełko to z Bambino bym chciała. Bratanków i bratanicy nie uczulało to może i u nas się sprawdzi.
Pauluś89
Grudzień 2009
A jakiej wielkości dostałaś?Ja dostałam od ginki 3 Sudocremy to w razie czego będę miała:-)
Ja u mojego nowego gina byłam dopiero dwa razy i ostatnio mi dał 15 g Sudocremu
reklama
Pauluś89
Grudzień 2009
Mam mydełko z Bambino i ślicznie pachnie no ale podobno skórę strasznie wysusza:-( a co do aptek to zauważyłam, że ceny są u mnie w mieście w aptekach znacznie wyższe niż np w drogeriach. A może wejdziesz na jakieś fora o kosemtykach i tam się zorientujesz?Ja na razie jestem całkiem zielona w kosmetykach dziecięcych, liczę, że mi w aptece pani coś dobrego doradzi. A potem to już zależy od dzidzi. No ale mydełko to z Bambino bym chciała. Bratanków i bratanicy nie uczulało to może i u nas się sprawdzi.