reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2009

reklama
no to nieciekawie z ta morfologia !! a bylas u jakiegos specjalisty od bialaczki ?? moze mozesz jakies leki brac zeby zapobiec tym zmianom ??
jutro ide do swojej ginki i pewnie jak to zobaczy to wysle mnie znow do szpitala...a tam zawsze mam konsultacje z onkologiem...
bo niestety do mojego teraz nie dojade..
bo swojego mam w warszawie..;/
ehhh zawsze sie cos doczepi:wściekła/y:

dobre i złe wiadomości...
nie ma białka w moczu więc to nie jest raczej zatrucie.
hemoglobina, uwaga... 7.0 :no2:
Łoj, strasznie nisko. Ale lekarz na pewno da odpowiednie tabletki. Byle nie Biofer bo góóó.. daje;-) Ja mam teraz inne, silniejsze na żelazo i liczę, że pomogą. Skład o wiele korzystniejszy niż w Bioferze.

kurde, nawet w pierwszym trymestrze miałam wyższą hemoglobinę... później było ok bo jeszcze morfologia w szpitalu była świetna (10 tygodni temu)... czemu tak zleciało w dół? cholera wie, leukocyty też strasznie niskie.

Ja napisałam gince moje wyniki z obciążenia mailem jak prosiła i ciekawa jestem co odpisze;))
A teraz sobie mieszam jedzonko. Wpierw rosół z ryżem, kitko z kurczaka, potem Mamba a teraz chrupki orzechowe:)) I to popijam sokiem jabłkowym:) Podziwiam Moją Perłę za cierpliwość:p Ale w sumie sama ma takie smaki..:)

:-Dwitam sie z wami niestety tylko na chwile rano nie mogłam byc bo byłam na farbowanku o ktorym pisałam obiecałam ze znam relacje wiec ,,, zdaje balejaż wyszedł jak najbardziej ok :tak:i farba z czarnego złapała pasemka na blond wiec wszystko super troche mialam cykora bo robila mi fryzjerka w 39 tygodniu ciazy ale dalysmy we dwie rade mineło co prawda az 4 godzinki ale luzik:tak::tak::tak: wiec jestem bardzo happy teraz tylko mysle jak sie odwdzieczyc jej ,,,, jaki prezent moglabym jej kupic ???? bo to jest przyszla moja bratowa :) oczywiscie kasy nie chciala no ale nic pomysle nad czyms .... pozatym to dzis moj maly jakis wariacik caly czas sie przesuwa suwa i tak fajnie go czuc na sciankach macicy :tak::-D:-Dsuper.... nio a pozatym moj maz dzisiaj wział wolne wiec idziemy do babyfantu jakis moze zakupki znowu dla małego :) pozniej was nadrobie ,,,, no i do jutra :-)

reklama
kurde, nawet w pierwszym trymestrze miałam wyższą hemoglobinę... później było ok bo jeszcze morfologia w szpitalu była świetna (10 tygodni temu)... czemu tak zleciało w dół? cholera wie, leukocyty też strasznie niskie.
kurka wodna... moze mamy jakies infekcje o ktorych nie wiemy..
w koncu tyle teraz tych gryp, przyziebien i wszystkiego w kolo...
ale z drugiej strony skad jak obie lezace jestemy,...;/
a kiedy masz wizyte??

Do góry