Pauluś89
Grudzień 2009
Wow dopiero zauważyłam, że wskoczyłąm w 8 kwadracik na suwaczku
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
jutro ide do swojej ginki i pewnie jak to zobaczy to wysle mnie znow do szpitala...a tam zawsze mam konsultacje z onkologiem...no to nieciekawie z ta morfologia !! a bylas u jakiegos specjalisty od bialaczki ?? moze mozesz jakies leki brac zeby zapobiec tym zmianom ??
bidoku widze ze tak jak u mnie nie ciekawie...dobre i złe wiadomości...
nie ma białka w moczu więc to nie jest raczej zatrucie.
hemoglobina, uwaga... 7.0
Łoj, strasznie nisko. Ale lekarz na pewno da odpowiednie tabletki. Byle nie Biofer bo góóó.. daje;-) Ja mam teraz inne, silniejsze na żelazo i liczę, że pomogą. Skład o wiele korzystniejszy niż w Bioferze.dobre i złe wiadomości...
Ło nisko.... ja się martwiłam, że mi spadła do 11,4 będzie okadobre i złe wiadomości...
kurka wodna... moze mamy jakies infekcje o ktorych nie wiemy..kurde, nawet w pierwszym trymestrze miałam wyższą hemoglobinę... później było ok bo jeszcze morfologia w szpitalu była świetna (10 tygodni temu)... czemu tak zleciało w dół? cholera wie, leukocyty też strasznie niskie.