reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2009

reklama
no to nieciekawie z ta morfologia !! a bylas u jakiegos specjalisty od bialaczki ?? moze mozesz jakies leki brac zeby zapobiec tym zmianom ??
jutro ide do swojej ginki i pewnie jak to zobaczy to wysle mnie znow do szpitala...a tam zawsze mam konsultacje z onkologiem...
bo niestety do mojego teraz nie dojade..
bo swojego mam w warszawie..;/
ehhh zawsze sie cos doczepi:wściekła/y:

dobre i złe wiadomości...
nie ma białka w moczu więc to nie jest raczej zatrucie.
hemoglobina, uwaga... 7.0 :no2:
Łoj, strasznie nisko. Ale lekarz na pewno da odpowiednie tabletki. Byle nie Biofer bo góóó.. daje;-) Ja mam teraz inne, silniejsze na żelazo i liczę, że pomogą. Skład o wiele korzystniejszy niż w Bioferze.

kurde, nawet w pierwszym trymestrze miałam wyższą hemoglobinę... później było ok bo jeszcze morfologia w szpitalu była świetna (10 tygodni temu)... czemu tak zleciało w dół? cholera wie, leukocyty też strasznie niskie.

Ja napisałam gince moje wyniki z obciążenia mailem jak prosiła i ciekawa jestem co odpisze;))
A teraz sobie mieszam jedzonko. Wpierw rosół z ryżem, kitko z kurczaka, potem Mamba a teraz chrupki orzechowe:)) I to popijam sokiem jabłkowym:) Podziwiam Moją Perłę za cierpliwość:p Ale w sumie sama ma takie smaki..:)

:-Dwitam sie z wami niestety tylko na chwile rano nie mogłam byc bo byłam na farbowanku o ktorym pisałam obiecałam ze znam relacje wiec ,,, zdaje balejaż wyszedł jak najbardziej ok :tak:i farba z czarnego złapała pasemka na blond wiec wszystko super troche mialam cykora bo robila mi fryzjerka w 39 tygodniu ciazy ale dalysmy we dwie rade mineło co prawda az 4 godzinki ale luzik:tak::tak::tak: wiec jestem bardzo happy teraz tylko mysle jak sie odwdzieczyc jej ,,,, jaki prezent moglabym jej kupic ???? bo to jest przyszla moja bratowa :) oczywiscie kasy nie chciala no ale nic pomysle nad czyms .... pozatym to dzis moj maly jakis wariacik caly czas sie przesuwa suwa i tak fajnie go czuc na sciankach macicy :tak::-D:-Dsuper.... nio a pozatym moj maz dzisiaj wział wolne wiec idziemy do babyfantu jakis moze zakupki znowu dla małego :) pozniej was nadrobie ,,,, no i do jutra :-)

reklama
kurde, nawet w pierwszym trymestrze miałam wyższą hemoglobinę... później było ok bo jeszcze morfologia w szpitalu była świetna (10 tygodni temu)... czemu tak zleciało w dół? cholera wie, leukocyty też strasznie niskie.
kurka wodna... moze mamy jakies infekcje o ktorych nie wiemy..
w koncu tyle teraz tych gryp, przyziebien i wszystkiego w kolo...
ale z drugiej strony skad jak obie lezace jestemy,...;/
a kiedy masz wizyte??

Do góry