reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2009

wiec jak tylko popoludniu sie wyklaruje sytuacja to udostepnie wam numer subkonta ktore jest specjalnie w tym celu utworzone ... bede dostepne na zamknietym watku razem z moimi danymi do przelewu ... ja potem cala ta kaske przesle jednym przelewem do jutki :) konto jest w banku inteligo wiec z pko i inteligo przelewy sa bezplatne

reklama
To dajcie nam potem znać gdzie te pieniążki można przelać no i gdzie by coś można napisać żeby ją trochę na duchu podnieść:-) A ja jestem za tym żeby przelać na jedno konto a potem do Jutki bo tak jej będzie wygodniej

Moze założe jeden nowy watek ze slowami dla Jutki ???( choc przeciez sa gratulacje ) albo ktora bedzie chciala moze mi wyslac na priv co chcialaby przekazac Judycie lub na maila asia2344@wp.pl a ja juz zbiore to w jedno i wysle wszystko razem !
chyba ze macie inny pomysl ,ja sie tym moge zajac tylko napiszcie jak wam bedzie wygodniej !!!!

Ale bardziej stresujaca dla Jutki w tej chwili ,napewno nie ma czasu sprawdzac co chwilke czy cos sie juz uzbieralo na koncie ,a tak z jednego konta ktore moze utworzyc Mea wyslemy cala kwote z ktora cos juz bedzie mogla zrobic ,a tak jak dziennie jej kilka zloty wpadnie i jeszcze lec i to wybieraj to tez nie za bardzo jej pomoze !Z wieksza kasa uzbierana bedzie mogla juz cos konkretnego zrobic ,a nie jest wazne to zeby wiedziala ile kto wplacil tylko wazne aby pieniazki jej sie przydaly a wykorzyta je napewno bardz madrze!
Mea bedzie mogla kazdej ktora bedzie chciala wyslac zeskanowany dowod wysylki na Jutki konto!
Dziewczyny to nie o nas tutaj chodzi i o nasza "krępacje " tylko o to aby dla Judyty bylo to jak naj mniej uciazliwe i stresujace!

ok ok w zasadzie to jest mi obojetne :tak: dostosuje się :tak:

Moze założe jeden nowy watek ze slowami dla Jutki ???( choc przeciez sa gratulacje ) albo ktora bedzie chciala moze mi wyslac na priv co chcialaby przekazac Judycie lub na maila asia2344@wp.pl a ja juz zbiore to w jedno i wysle wszystko razem !
chyba ze macie inny pomysl ,ja sie tym moge zajac tylko napiszcie jak wam bedzie wygodniej !!!!

Kochana na zamkniętym zrób wątek a potem to wszystko wytniesz i fru do Jutki :tak: Myślę, że to świetny pomysł

Tak Asiu, tylko weź jeszcze pod uwagę, że z 2 tygodnie 3eba dziewczynom dać na przelewy a Jutka jak źle pójdzie (odpukać) to w poniedziałek do domu wruci :-(
Dlatego slonce bede dzisiaj do niej dzownic i upewnie sie jak ich sytuacja teraz wyglada itp , pozniej zdecydujemy ile dni bedziemy mialy na przelewy !

Oki8 gwiazdy idę po Amelkę do szkoły, potem do domku dać im jeść przebrać i na trening ich zaprowadzę i jadę do centrum potem buty dla A. zobaczyć jakieś zimowe i do lumpka może jakieś ciepłe spodnie dla Amelki i Jaśka wyszperam, bo zimno strasznie :-D

Boli?? No jak się myśli to boli :-D

reklama
Do góry