reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2009

reklama
a co do wieszania firanek to też chciałam powiesić w kuchni, ale na szczęście siostra mnie wyręczyła:) dzisiejsza noc była dla mnie masakryczna- pierwsza samotnie w łóżku, bo mój mąż do pracy na nockę poszedł, na szczęście kotki miałam przy sobie to mi tak smutno nie było:) poza tym Filipek odkrył ostatnio moje żebra i kiedy kładę się spać to kopie mnie po nich nie miłosiernie... jakie to dziwne uczucie ;)

z tym wynajęciem to może być problem - nie każdy wynajmie pokój na powiedzmy kilka tygodni :-(
nie mają w szpitalu jakichś sal dla rodziców? wiem, że u mnie są, ale widzę, że cholera nie w każdym :-(

reklama
mi to sie wydaje ze ona jest w hotelu ale takim przyszpitalnym
jak u nas jest przy Centrum Zdrowia Matki Polki kojarzysz chyba i to cenowo jeszcze jakos w miare
Z tego co ona mi pisala to wlasnie w takim jakism hotelu blisko szpitala ,ze warunki kiepskie ale chociaz moze byc z dzieczynkami - tak ja zrozumialam!

Do góry