reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2009

w ogóle to dzisiaj se nam mija .. zaledwie 20 miesiąców razem..
ciekawe czy mój chłopina pamięta..
podziwiam go za wczorajszy 'spokój'
o mało nie zjechałam zaczelam tak dychac ze cos strasznego a ten nie odchodzac od komputera 'myszko dobrze sie czujesz?''
jak sie dowloklam do lozka to powiedzialam ze ze mną do porodu nie pojedzie bo jak sie nie daj Boże ma tak z pracy spieszyc to ja zdarze w domu urodzic..
jak mi zmierzył cisnienie to zwyczajnie powiedzial tylko 'troche niskie nie sadzisz?'
chodze zła na niego chyba od weekendu a on udaje ze nie wie za co..
porażka nie facet..
Bo faceci mają to do siebie, że wsjo lajtowo traktują.

reklama
Ostatnio w jakimś serialu spotkałam się ze stwierdzeniem że gdyby kobiety podchodziły do życia jak faceci ich życie byłoby prostsze- oczywiście facet to stwierdził:-D

Laski Was to tylko lać!
15 stron od wczoraj???

Mea-ja bym tego tak nie zostawiła

ciuchy-poza spodniami ciążowymi nie zmieniłam garderoby
pożyczam czasem swetry od m żeby swoich na brzuchu nie rozciągnąć
na wysokości pępuszka mam 89:-D
Lenka dała mi popalić w nocy-wszystko mnie boli a najbardziej żebra

torba do szpitala?? chyba trzeba zacząć ją pakować bo to już 34 tydzień się zaraz kończy:szok:
a jak same wiecie mój mąż jest bezbłędny i nawet nie wie gdzie jest cukier w domu:szok::cool2:
Ja mam w brzuszku 90cm. Spodnie ciążowe mam, rozmiar 38 choć do 36 pewnie też bym weszła. No a góry mam niezmienne, nie ciążowe. Tylko będzie problem z kurtką na zimę, ale jakoś sobie poradzę te kilka tyg.;-)

i jeszcze dostałam opierdziel ze sie mnie tak duzo zrobiło przed zajsciem miałam niedowage a teraz nadwage:dry: i opowiadał jak to jego zona z kazda ciaza po 9-10 kilo tyła i pózniej nie miała problemu z powrotem do wagi z przed ciazy i ze powinnam juz tylko jesc sałate i ryby:eek: chyba sobie wezme to do serca:-p

Dobra nadrobilam was !

Wiec teraz moge napisac ze mam wiesci od naszj Mamuski Jutki
Wyslala mi wiadomosc wieczorem wczoraj ,dzisiaj odczytalam :)

A wiec kochane Jutka nasza wynajmuje hotel blisko przy szpitalu dziewczynek ,zadna rewelacja ale dla niej sie liczy to ze moze odwiedzac coreczki.
Pisala ze napewno beda tam do poniedzialku bo niewie na ile jej kasy starczy aby placic za hotel.Ale liczy sie to ze wciaz tam jest.
Male maja sie dobrze troszke przybraly na wadze choc jak to z wczesniaczkami bywa maja swoje problemy ,czasami zapominaja ze trzeba oddychac aby zyc,i musza im pomagac.Anastazja ma rowniez duza anemie i w nocy mieli jej przetaczac krew - Juta bardzo sie boi o dziewczynki.Mam nadzieje ze wszystko poszlo gladko

a to dla Was :"Pozdrow ode mnie wszystkie grudniowki i powiedz im, ze mocno trzymam kciuki zeby ich malenstwa byly zdrowe i o czasie, oczywiscie za Ciebie tez trzymam mocno kciuki i sciskam jeszcze mocniej! Poki co jestem z dziewczynkami caly czas i nawet nie mam czasu wejsc na forum, ale jestem z Wami myslami.

Buziaki"

Jak tylko bede wiecej wiedziec odrazu dam wam znac !
Będzie dobrze bo już jest dobrze:tak: Super!

Ja mam w brzuszku 90cm. Spodnie ciążowe mam, rozmiar 38 choć do 36 pewnie też bym weszła. No a góry mam niezmienne, nie ciążowe. Tylko będzie problem z kurtką na zimę, ale jakoś sobie poradzę te kilka tyg.;-)
ja spodnie mam 36 i trochę mi odstają w udach:tak:
w kurteczki się mieszczę więc jest ok
a brzuszek mam tak samo kształtny jak Ty jak od cyrkla:tak:
podjadłam gulaszu i zaraz pęknę
idę spać -może Lenka mi to umożliwi bo póki co to wierci się strasznie

fajnie ze u jutki w miare dobrze
Joanna a jak twoje krocze ??? zeby ci sie spojenie łonowe nie rozchodziło bo wtedy to faktycznie CC mówiłas lekarzowi jak ci to bardzo doskwiera??

reklama
Do góry