reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2009

reklama
Nadrobiłam 30 stron;D Jakoś lubię nadrabiać hehe. Byłabym zła gdybym coś przeoczyła.
Byłam rano na obciążeniu glukozą 75. Jak 50tka bez problemu mi weszła tak dziś 75 ledwo co a po niej myślałam, że rzygnę! Wpierw na czczo mi krew pobrała, potem po 30 min od wypicia glukozy, potem po godzinie od wypicia i po dwóch od wypicia. Tyłek mnie już bolał z siedzenia w poczekalni. Jutro wyniki. Najważniejsze, że to już za sobą mam.

Dziś po tygodniu abstynencji seksualnej był seksik. Już nie daliśmy radę dłuższej przerwy mieć;D Najważniejsze, że NIC nie boli po seksiku:) Chyba ten tydz. przerwy był potrzebny mojemu organizmowi:)

Nadrobiłam 30 stron;D Jakoś lubię nadrabiać hehe. Byłabym zła gdybym coś przeoczyła.
Byłam rano na obciążeniu glukozą 75. Jak 50tka bez problemu mi weszła tak dziś 75 ledwo co a po niej myślałam, że rzygnę! Wpierw na czczo mi krew pobrała, potem po 30 min od wypicia glukozy, potem po godzinie od wypicia i po dwóch od wypicia. Tyłek mnie już bolał z siedzenia w poczekalni. Jutro wyniki. Najważniejsze, że to już za sobą mam.

Dziś po tygodniu abstynencji seksualnej był seksik. Już nie daliśmy radę dłuższej przerwy mieć;D Najważniejsze, że NIC nie boli po seksiku:) Chyba ten tydz. przerwy był potrzebny mojemu organizmowi:)
życzę powodzenia podczas połogu-to 6 tygodni:tak:

Ja również nie tak dawno bo w piątek miałam taką sytuację byłam w domu, a w skrzynce mąż znalazł awizo. Nikt nie dzwonił ani nie pukał. Nie chciało mu się po prostu wejść na 2 piętro. Po co się męczyć...:wściekła/y:
Mój musiał wczoraj jechać na pocztę odebrać paczkę. Brak słów...

U nas to standart :eek: Cieszymy się jak wogóle awizo zostawi:wściekła/y:

Mea

Dziewczynki rodzę w domu. Właśnie postanowiłam, że tak będzie najlepiej.
U nas w szpitalu mnie nie chcą do CSK Katowice za h... nie pojadę. Znalazłam położną z Mysłowic, która przyjedzie.
Tu się czuję bezpiecznie i mam przeczucie, że to dobry wybór.
Mąż się wściekł, lekarz padnie ale to moje dziecko i mój wybór inie popuszczę.
Za to A. może sobie wybrać imię, ale ja rodzę w domu.

serio ?!?!?!?! PODZIWIAM !:tak:

reklama
Do góry