reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2009

reklama
Udało sie mi się:-D
na 17:10 do dżina :-D
mam nadzieje że sobie poogladam dzidziulinę .. może to mi humor poprawi bo zła żem na wszystko i wszystkich ! ooooo!

sluchajcie tak czytam o jutce ... i mi przyszlo cos do glowy ... moze ktoras z was jest z opola i moze jutke przygarnac na jakis czas ?? albo moze znacie kogos kto mialby na kilka tygodni pokoj do udostepnienia !! przeciez hotel pochlania mase kasy a im kazdy grosz teraz bedzie na wage zlota !!!
no wlasnie ja tez o tym mysle caly czas jak im pomoc kurde.moze rzeczywiscie jest jakas dziewczyna ktora wie gdzie moga znalezc jakies tanie lokum ,lub ma do udostepienia im jakis pokoik.

Prawda jest taka ze dziewczynki jeszcze w szpitalu pobeda troche ,wiem z doswiadczenia ze to torche trwa moje dziecko lezalo w szpitalu miesiac czasu a byl przeciez wiekszy niz dziewczynki jutki - wiec nadrabianie wagi troche maluszka zajmuje !!!

Trzeba im jakos pomoc !!!

wrrrr ale przebrzydłe jestescie:tak::tak: 2 godz was nadrabialam i jak juz po malu finiszowalam to znowu kilka stron sie urodzilo!! zobilizowalam sie zeby cos szkryfnac bo byscie mnie jeszcze wyzucily:-D:szok::-D:szok: Ale ja sie tak latwo nie dam:no::happy::no::laugh2: co do milczacych lasek ja bym wyrzucila:-( wogole wkurzaja mnie te nowe watki u nas zalozone przez jakis obce "istnienia", nie dalo by sie tego usunac zeby jako taki porzadek byl bo ja sie juz pogubilam gdzie czego szukac!!:-:)-(

Mea akcja z oponami niezla:tak::tak: werze w ciebie, ze jeszcze zatrujesz zycie temu kurierowi:sorry::sorry:
Dagmar podziwiam i trzymam kciuki!!
Jutka modle sie za twoje Anileczki, niech rosna szybko i zdrowo!!

Czesc dziewczynki,
Witam sie i przypominam zarazem. nie wiem czy jeszcze mnie pamietacie, mam nadzieje, ze choc niektore tak;-)
Ciekawa jesem co u was. Doczytalam, ze Jutki dziewczynki juz sa po drugiej stronie brzuszka. Gratuluje i bede sie modlic, zeby rosly zdrowo. Jutka dla Ciebie duzo duzo sil, wiary, nadzieji i spokoju ducha.
Rozumiem, ze tylko jedna narazie rozdwojona. Oj trzymajmy sie 2 w 1.
U mnie narazie ok. nadal pracuje, jeszcze 3 tyg a pomiedzy tydzien urlopu. Dzieko moje szaleje, przytylam narazie 4,5 kg, usg mam w przyszlym tyg.

Pisalyscie tu niektore, ze mdlosci powracaja. Ja odczuwam je ostatnio delikatnie. To taka prawidlowosc, ze moga wracac w 3 trymestrze objawy z pierwszego.
Widze, ze na calego rozpoczelyscie przygotowania do narodzin maluszkow. Ja jeszcze wszystko "w proszku" mam:-p Moze wlasnie dzisiaj kupie proszek do prania ubranek:-).
Ok to tyle jak na pierwszego posta po przerwie.
Musze sie tu lepiej rozczytac w watkach pobocznych, o zalegloscia do nadrobienia to nawet nie smiem myslec:cool2:

reklama
Do góry