kopciuszek2107
Fanka BB :)
Dobra nadrobilam was !
Wiec teraz moge napisac ze mam wiesci od naszj Mamuski Jutki
Wyslala mi wiadomosc wieczorem wczoraj ,dzisiaj odczytalam
A wiec kochane Jutka nasza wynajmuje hotel blisko przy szpitalu dziewczynek ,zadna rewelacja ale dla niej sie liczy to ze moze odwiedzac coreczki.
Pisala ze napewno beda tam do poniedzialku bo niewie na ile jej kasy starczy aby placic za hotel.Ale liczy sie to ze wciaz tam jest.
Male maja sie dobrze troszke przybraly na wadze choc jak to z wczesniaczkami bywa maja swoje problemy ,czasami zapominaja ze trzeba oddychac aby zyc,i musza im pomagac.Anastazja ma rowniez duza anemie i w nocy mieli jej przetaczac krew - Juta bardzo sie boi o dziewczynki.Mam nadzieje ze wszystko poszlo gladko
a to dla Was :"Pozdrow ode mnie wszystkie grudniowki i powiedz im, ze mocno trzymam kciuki zeby ich malenstwa byly zdrowe i o czasie, oczywiscie za Ciebie tez trzymam mocno kciuki i sciskam jeszcze mocniej! Poki co jestem z dziewczynkami caly czas i nawet nie mam czasu wejsc na forum, ale jestem z Wami myslami.
Buziaki"
Jak tylko bede wiecej wiedziec odrazu dam wam znac !
Ja tez sie poryczalam:-(jejciu za jakie grzechy ona musi przez to wszystko przechodzic,nawet sobie nie wyobrazam co ona czuje,jak sie martwi i wogole:-(mocno trzymamy kciuki zaq dziewczynki i wierzymy ze bedzie wszystko dobrze a Jutce zyczymy wytrwalosci i cierpliwosci w tym co teraz przezywa.