reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2009

Dobra nadrobilam was !

Wiec teraz moge napisac ze mam wiesci od naszj Mamuski Jutki
Wyslala mi wiadomosc wieczorem wczoraj ,dzisiaj odczytalam :)

A wiec kochane Jutka nasza wynajmuje hotel blisko przy szpitalu dziewczynek ,zadna rewelacja ale dla niej sie liczy to ze moze odwiedzac coreczki.
Pisala ze napewno beda tam do poniedzialku bo niewie na ile jej kasy starczy aby placic za hotel.Ale liczy sie to ze wciaz tam jest.
Male maja sie dobrze troszke przybraly na wadze choc jak to z wczesniaczkami bywa maja swoje problemy ,czasami zapominaja ze trzeba oddychac aby zyc,i musza im pomagac.Anastazja ma rowniez duza anemie i w nocy mieli jej przetaczac krew - Juta bardzo sie boi o dziewczynki.Mam nadzieje ze wszystko poszlo gladko

a to dla Was :"Pozdrow ode mnie wszystkie grudniowki i powiedz im, ze mocno trzymam kciuki zeby ich malenstwa byly zdrowe i o czasie, oczywiscie za Ciebie tez trzymam mocno kciuki i sciskam jeszcze mocniej! Poki co jestem z dziewczynkami caly czas i nawet nie mam czasu wejsc na forum, ale jestem z Wami myslami.

Buziaki"

Jak tylko bede wiecej wiedziec odrazu dam wam znac !

Ja tez sie poryczalam:-(jejciu za jakie grzechy ona musi przez to wszystko przechodzic,nawet sobie nie wyobrazam co ona czuje,jak sie martwi i wogole:-(mocno trzymamy kciuki zaq dziewczynki i wierzymy ze bedzie wszystko dobrze a Jutce zyczymy wytrwalosci i cierpliwosci w tym co teraz przezywa.

reklama
sluchajcie zrobilam liste osob ktorych nie znam a widnieja na liscie grudniowek ... wpisze ja w temacie "planowane nerodziny..." i dam wam czas na stwierdzenie czy te osoby sa z nami czy nie ... bo moze nie wszystkie z nich ja pamietam ...

Jutka i tak dzielnie to znosi. dziwne ja myślałam, że Amelka mniejsza, to ona jakieś problemy może mieć a widać waga to nie wszystko.
Joasiu pozdrów ją od nas i niech się 3ma!!!
Mea ja też jakby miała być moja teściowa to bym wiała do szpitala, bo by się okazało, że ona świetnie odbiera porody i na dodatek rodziła lepiej, szybciej i z uśmiechem na twarzy a i na pewno dzieci więkrze.

Ostatnia edycja:
nie nie nie w moim wydaniu porod w domu nie wchodzi w gre !!! 200:1 ze zabilabym tesciowa !! a ona by za mna ze sciereczka latala co bym niczego nie ubrudzila !! no i ona jest bezwzglednie najmadrzejsza na swiecie wiec pewnie by sama chciala porod odbierac zamiast poloznej !! nawet boje sie myslec o takim rozwiazaniku !! i to o dziwo nie ze wzgledu na bezpieczenstwo strach czy cokolwioek ale wlasnie z uwagi na TESCIOWA !!!

brrrrrrrrrrrrrrr

ahahahahahhahahahah widze to normalnie !! }
Mea - no na bank pewnie by chciala ci odbierac porod ahahaha !

sluchajcie tak czytam o jutce ... i mi przyszlo cos do glowy ... moze ktoras z was jest z opola i moze jutke przygarnac na jakis czas ?? albo moze znacie kogos kto mialby na kilka tygodni pokoj do udostepnienia !! przeciez hotel pochlania mase kasy a im kazdy grosz teraz bedzie na wage zlota !!!

wika_20 ja bede rodzila na lubartowskiej bo i tam mam lekarza prowadzacego......... co do pozostalego czasu- no coz fakt... juz coraz blizej...nie da sie ukryc...

mea.... podziwiam za spokoj.....i opanowanie....

reklama
Do góry