mea_osi
Mea, Agatka, Gabi i Mati
dobra ja za chwile musze sie zbierac bo jedzimy z mezem na comiesieczne zakupy !! kupa mieska i zarelka wszelakiego !!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Natalka cicho badz !!!! ahahhaha
U mnie maz gotuje ooooo to je sie obijam haaa
ee tam przystawiasz malusia do cyca i ona juz bedzie wiedziala co z nim robic
niestety rowniez nie pomoge :---( ale trzymajmy kciuki za nia za dziewczynki wierzmy w nie a napewno bedzie wszystko supcio :-):-):-)Ja nie mam nikogo znajomego w opolu, szkoda
Mea- a teraz dla Ciebie propozycja, zastanawiałaś się, czy nie usunąć dziewczyn z listy których nie znamy- proponuję utworzenie poczekalni albo czegoś podobnego- albo komentarz z prośbą o potwierdzenie- wg mnie mogą być to osoby które nas poczytują a nie mają odwagi się odezwać albo nie mają czasu, albo bezpośredniego dostępu do netu, ale skoro zgłosiły chęć bycia na naszej liście to znaczy , że zrobiły jeden malutki krok, żeby z nami być. Chyba, że złośliwi ludzie chcieli zamieszać w naszej liście.
niby tak ale ja mam strasznie wrazliwe piersi,,,,,nawet mojemu nie bardzo daje je dotykac bo mam jakis uraz.... pomietosic jeszcze ok ale jakby chcial do ust to brrrrrrrrrrrr masakra... jakas inna jestem,,.,
niestety rowniez nie pomoge :---( ale trzymajmy kciuki za nia za dziewczynki wierzmy w nie a napewno bedzie wszystko supcio :-):-):-)
eee to zemna nie jest tak zle majac ponad 120 postow hehehenarazie wypisalam te osoby w starym watku i jeszcze nie bede ich usuwac ... jak sie odezwa i jakos zareaguja to mozna rozmawiac ale przegladalam jak niektore sie dopisaly i maja max 1-2 posty wiec szczerze watpie ze bywaja na forum ... takie co "bywaja" maja tych postow przynajmniej kilkanascie !!