reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2009

reklama
Ale produkcja:) Musialam isc na gore i walczyc z drukarka ale jakos sie udalo. Kurcze szkoda wielka ze to w Opolu az bo ja bym z checia pomogla zwlaszcza ze sama ciagle siedze nie byloby problemu:( Trzymam kciukasy ja wszystkie za maluszki Jutki ale musi byc dobrze skoro juz tyle przeszly.
Obiadu mi sie nie chce gotowac wychodzic mi sie nie chce co za len a jak mysle ze jutro o 7 musze isc na wyniki to dopiero porazka.
NO nic zjem cos i chyba pojde tego faxu poszukac oby byl na poczcie. NO i po jakies zakupy skocze a jutro po glukozie zrobie te ciasteczka ryzowe:) Chociaz po glukozie to pewnie nie ich nie zjem.

Mea- a teraz dla Ciebie propozycja, zastanawiałaś się, czy nie usunąć dziewczyn z listy których nie znamy- proponuję utworzenie poczekalni albo czegoś podobnego- albo komentarz z prośbą o potwierdzenie- wg mnie mogą być to osoby które nas poczytują a nie mają odwagi się odezwać albo nie mają czasu, albo bezpośredniego dostępu do netu, ale skoro zgłosiły chęć bycia na naszej liście to znaczy , że zrobiły jeden malutki krok, żeby z nami być. Chyba, że złośliwi ludzie chcieli zamieszać w naszej liście.

narazie wypisalam te osoby w starym watku i jeszcze nie bede ich usuwac ... jak sie odezwa i jakos zareaguja to mozna rozmawiac :D ale przegladalam jak niektore sie dopisaly i maja max 1-2 posty wiec szczerze watpie ze bywaja na forum ... takie co "bywaja" maja tych postow przynajmniej kilkanascie !!

niby tak ale ja mam strasznie wrazliwe piersi,,,,,nawet mojemu nie bardzo daje je dotykac bo mam jakis uraz.... pomietosic jeszcze ok ale jakby chcial do ust to brrrrrrrrrrrr masakra... jakas inna jestem,,.,

zobaczysz co bedzie jak mala sie urodzi ... w koncu sama mozesz podjac decyzje czy chcesz karmic czy nie !! mamy takie czasy ze dzieciatko z glodu nie umrze bo jedzonek jest pod dostatkiem !!

reklama
:-)
narazie wypisalam te osoby w starym watku i jeszcze nie bede ich usuwac ... jak sie odezwa i jakos zareaguja to mozna rozmawiac :D ale przegladalam jak niektore sie dopisaly i maja max 1-2 posty wiec szczerze watpie ze bywaja na forum ... takie co "bywaja" maja tych postow przynajmniej kilkanascie !!
eee to zemna nie jest tak zle majac ponad 120 postow hehehe :-D:-D:-D

Do góry