reklama
mea_osi
Mea, Agatka, Gabi i Mati
ja tez sie odezwlam dopiero teraz tzn, ze mam juz nie pisac ?????????:-( jak cos moge zniknac jezeli wam przeszkadzaja takie nowe jak ja
zle to zrozumialas ... aska to w pozytywnym aspekcie napisala ze niezaleznie kiedy zaczniesz byle chcesz z nami pisac !! to sie liczy !! i ja nie uwazam ze trzeba pisac duzo ... wystarczy raz na czas dwa zdania napisac ze sie pamieta i co sie dzieje ... a z listy wyleca takie osobki ktore tylko wpisaly sie na liste i slowa wiecej nie napisaly !!
W
wika_20
Gość
Chyba mnie nie zrozumialas ?????? Przeciez pisalam ze NIE jest wazne kiedy sie dopisalas !!!!!!! Ale wazne jest to ze z nami jestes i sie udzielasz dzieki czemu sie poznajemy i zapamietujemy sie !!!!!!!!
no tak ja was rozumiem bo jak sie odezwie osoba napisze 2 posty pierwszy czesc drugi rodze tego i tego to narazie i juz sie nie odzywa to wogole bez sensu
... a z listy wyleca takie osobki ktore tylko wpisaly sie na liste i slowa wiecej nie napisaly !!
Ja jestem za,
każdy udziela się tyle ile może, nikt nikogo nie rozlicza. Przecież to forum jest dla nas aby sobie wzajemnie pomagać.
mea_osi
Mea, Agatka, Gabi i Mati
Ja jestem za,
każdy udziela się tyle ile może, nikt nikogo nie rozlicza. Przecież to forum jest dla nas aby sobie wzajemnie pomagać.
dokladie tak !!
W
wika_20
Gość
qa jesli chodzi o torbe do szpitala to ja tak samo co kupie co zapakuje bo i tak gdzies trzeba i w sumie juz wszystko spakowalam :-):-) oprocz kapciow bo jeszcze nie kupilam sobie a tak to juz wszystko :-)
reklama
widziałam taką sztukę co nawet cześc nie raczyła napisaćno tak ja was rozumiem bo jak sie odezwie osoba napisze 2 posty pierwszy czesc drugi rodze tego i tego to narazie i juz sie nie odzywa to wogole bez sensu
ale u mnie dzisiaj wieje!!!
co do L4 to śmiać mi się chce bo jak ja szłam na zwolnienie to większość z Was nie wiedziała,że jest w ciąży