Ja odkąd się położyłam do łóżka też powoli kompletuję rzeczy do szpitala, listy robię czego jeszcze nie mam, tak na wszelki wypadek, podobno w 36 tyg powinno być wszystko uszykowane, termin terminem ale nie zna się dnia ani godziny
reklama
Chérie
Mama Danielka
u mnie biało, aż drzewo w lesie się złamało pod ciężarem śniegu!!!
byłam z rana na badaniach, jutro mam dzwonić po wyniki i jak będą złe to od razu się kontaktować z ginem i szpital... a jak dobre to 27 na wizytę.
całą noc nie spałam, budziły mnie skurcze (na szczęście niebolesne i krótkie) a nad ranem mnie śluz zalał, już miałam przed oczami wszystko - że to wody mi odeszły, później, że czop... no masakra, zginę marnie jak się tak będę stresować
byłam z rana na badaniach, jutro mam dzwonić po wyniki i jak będą złe to od razu się kontaktować z ginem i szpital... a jak dobre to 27 na wizytę.
całą noc nie spałam, budziły mnie skurcze (na szczęście niebolesne i krótkie) a nad ranem mnie śluz zalał, już miałam przed oczami wszystko - że to wody mi odeszły, później, że czop... no masakra, zginę marnie jak się tak będę stresować
W
wika_20
Gość
NO wlansie Nie wazne jest kiedy sie dopisalas ,ale ze jestes z nami a my wiemy kim jestes
ja tez sie odezwlam dopiero teraz tzn, ze mam juz nie pisac ?????????:-( jak cos moge zniknac jezeli wam przeszkadzaja takie nowe jak ja
a mi wlasnie kurier przywiozl opony i mnie tak zdrowo podqrwil ze szok !! wyobrazcie sobie ze debil ma wyraznie napisane 64/2 wejscie od tylu i zadzwonil do ciotki do przodu i z morda na nia jak ta mu powiedziala ze to nie do niej przesylka tylko do mnie !! ze on ma taki adres i nie bedzie latal niewiadomo gdzie !! wiec wyszlam do okna /bo slyszalam wszystko/ i mu mowie ze ma to przyniesc do tylu a ten rzucil mi te 4 opony pod oknem i powiedzial ze se mam sama je dac gdzie uwazam bo on przesylke dostarczyl !! wiec ja juz lekko zla wyskoczylam n niego ze jego swinskim obowiazkiem jest dostarczac przesylke na adres zgodny z listem przewozowym a nie na chodnik przed domem i ma natychmiast przeniesc te opony na druga strone POD WLASCIWY ADRES !! wyobrazcie sobie ze je rzucil na srodek podworka odwrocil sie na piecie i poszedl !! nie chcial ani podpisu ani "pocaluj mnie w dupe" musialam isc i sama te opony poprzenosic do garazu mimo ze cham widzial ze jestem w ciazy !!
Ja pierdziele ale debil !
Chérie
Mama Danielka
ja tez sie odezwlam dopiero teraz tzn, ze mam juz nie pisac ?????????:-( jak cos moge zniknac jezeli wam przeszkadzaja takie nowe jak ja
ale wypisujesz głupoty... przez kolano cię i na gołą dupę...
jesli chodzi o materacyk do lozeczka to juz sama nie wiem jaki jest najlepszy,,,, co osoba to inna opinia.... ja juz zglupialam
Ja też jeszcze nie mam ale zdecydowana jestem na kokosowy, z gryki nie bedę kupować bo lubią ją niektóre owady, a ja wiecznie walczę z molami spożywczymi
Kochana nie stresuj sie tak ! Bedzie dobrze! postaraj sie odpoczac ,lez jak masz skurcze nospa i dalej lez.Trzymam kciuki aby wyniki byly dobre !u mnie biało, aż drzewo w lesie się złamało pod ciężarem śniegu!!!
W
wika_20
Gość
ale wypisujesz głupoty... przez kolano cię i na gołą dupę...
ja mam konto od kwietnia jak sie tylko dowiedzialam ze jestem w ciazy a wogole zapisalam sie a nawet niewiedzialam co to za forum ... dokladnie i pomyslalam zapisze sie i jak bede miala jakies pytania to sie odezwe i zapytam a niewiedzialam wogole ze wy tak sobie codziennie piszecie i tak fajnie sie dogadujecie i wogole super .... szkoda ze odkrylam to niedawno jak weszlam na grudnioweczki i poczytalam troszke o was ,,,,
mea_osi
Mea, Agatka, Gabi i Mati
kurcze dziwne a boli cie ? moze cos cie ugryzło?
nie boli ale mam ewidentnie na gorze stopy taka opuchnieta oponke ... tak na dlugosci 5cm od palcow ... a potem juz jest ok ... troche mnie to drazni
reklama
Chyba mnie nie zrozumialas ?????? Przeciez pisalam ze NIE jest wazne kiedy sie dopisalas !!!!!!! Ale wazne jest to ze z nami jestes i sie udzielasz dzieki czemu sie poznajemy i zapamietujemy sie !!!!!!!!ja tez sie odezwlam dopiero teraz tzn, ze mam juz nie pisac ?????????:-( jak cos moge zniknac jezeli wam przeszkadzaja takie nowe jak ja