reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2009

a mi wlasnie kurier przywiozl opony i mnie tak zdrowo podqrwil ze szok !! wyobrazcie sobie ze debil ma wyraznie napisane 64/2 wejscie od tylu i zadzwonil do ciotki do przodu i z morda na nia jak ta mu powiedziala ze to nie do niej przesylka tylko do mnie !! ze on ma taki adres i nie bedzie latal niewiadomo gdzie !! wiec wyszlam do okna /bo slyszalam wszystko/ i mu mowie ze ma to przyniesc do tylu a ten rzucil mi te 4 opony pod oknem i powiedzial ze se mam sama je dac gdzie uwazam bo on przesylke dostarczyl !! wiec ja juz lekko zla wyskoczylam n niego ze jego swinskim obowiazkiem jest dostarczac przesylke na adres zgodny z listem przewozowym a nie na chodnik przed domem i ma natychmiast przeniesc te opony na druga strone POD WLASCIWY ADRES !! wyobrazcie sobie ze je rzucil na srodek podworka odwrocil sie na piecie i poszedl !! nie chcial ani podpisu ani "pocaluj mnie w dupe" musialam isc i sama te opony poprzenosic do garazu mimo ze cham widzial ze jestem w ciazy !!
masz nr pzesylki to zadzwon do firmy kurierskiej ktora Ci to przywiozla i zglos ze nie otrzymalas przesylki..
jak nie ma podpisu to znaczy ze nie byl u Ciebie...
i udawaj glupa ze opon nie dostalas...:-D
ja bym tak zrobila i pograzyla chama...
dobra ide nie piszcie za duzo:)

reklama
w ogóle to dzisiaj se nam mija .. zaledwie 20 miesiąców razem..
ciekawe czy mój chłopina pamięta..
podziwiam go za wczorajszy 'spokój'
o mało nie zjechałam zaczelam tak dychac ze cos strasznego a ten nie odchodzac od komputera 'myszko dobrze sie czujesz?''
jak sie dowloklam do lozka to powiedzialam ze ze mną do porodu nie pojedzie bo jak sie nie daj Boże ma tak z pracy spieszyc to ja zdarze w domu urodzic..
jak mi zmierzył cisnienie to zwyczajnie powiedzial tylko 'troche niskie nie sadzisz?'
chodze zła na niego chyba od weekendu a on udaje ze nie wie za co..
porażka nie facet..

Ankaaaaa hahahahah poplakalam sie z tego twego faceta ! Bezbledny jest !

Mam nadzieje ze dzisiaj juz sie lepiej czujesz !

Dziewczyny, wiem, ze temat juz byl poruszany ,ale w tych setkach stron nie znajde za nic:-D
Jake fajne ksiązeczki polecacie w temacie opieki nad niemowlakiem itp ?

ale sypie !

ja mam ksiazke MOJE DZIECKO WYD. REA i jest nawet dobra kosztuje 50 zł ... nie jest jakas super zebym zachwalała ja mocno ale jest ok :):-)

Ja juz mam spakowana od dobrych dwoch tygodni. I nie dlatego , ze sie boje wczesniejszego porodu czy cos mi sie dzieje. Poprostu jak kupuje nowe koszule, gacie, podklady to i tak musze gdzies to trzymac i tak. Wiec pakuje odrazu do torby i stoi sobie gotowa.

NO ja tez sie zgadzam bo dosc pozno sie zapisalam do Was kochane ale to dlatego ze nie mialam pojecia ze takie forum fajne istnieje znalazlam je przez przypadek i na poczatku nikogo tu nie znalam i troche mi glupio nawet bylo napisac bo wszystkie sie znalyscie i wogole ale napisalam i okazalo sie ze laseczki sa tu swietne przyjma milo kazdego, pogadaja, poradza wystarczy tylko napisac. Teraz to juz wiem kto jest kto i jakie ma problemy i wogole jest fajnie nalezec do tego forum!!!
NO wlansie :) Nie wazne jest kiedy sie dopisalas ,ale ze jestes z nami a my wiemy kim jestes :)

Laski Was to tylko lać!
15 stron od wczoraj???

Mea-ja bym tego tak nie zostawiła

ciuchy-poza spodniami ciążowymi nie zmieniłam garderoby
pożyczam czasem swetry od m żeby swoich na brzuchu nie rozciągnąć
na wysokości pępuszka mam 89:-D
Lenka dała mi popalić w nocy-wszystko mnie boli a najbardziej żebra

torba do szpitala?? chyba trzeba zacząć ją pakować bo to już 34 tydzień się zaraz kończy:szok:
a jak same wiecie mój mąż jest bezbłędny i nawet nie wie gdzie jest cukier w domu:szok::cool2:

reklama
facet zachowal sie po chamsku wiec i ja taka bylabym dla niego//// a co:-)

jesli chodzi o materacyk do lozeczka to juz sama nie wiem jaki jest najlepszy,,,, co osoba to inna opinia.... ja juz zglupialam

Do góry