emwu76
Fanka BB :)
Reszta wyjdzie w MYCIU ,
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To tak jak ja, nie jestem od poczatku, ale staram sie nadazac za waszymi sprawami Niestety w zwiazku z faktem, ze pracuje a po pracy mam jeszcze dodatkowe zajecia, nie mam za duzo czasu na udzielanie sie ale staram sie jak moge;-) Fajnie jest was podczytywac i wiedziec co sie dzieje u grudniowek i ich dzieciaczkow :-)NO ja tez sie zgadzam bo dosc pozno sie zapisalam do Was kochane ale to dlatego ze nie mialam pojecia ze takie forum fajne istnieje znalazlam je przez przypadek i na poczatku nikogo tu nie znalam i troche mi glupio nawet bylo napisac bo wszystkie sie znalyscie i wogole ale napisalam i okazalo sie ze laseczki sa tu swietne przyjma milo kazdego, pogadaja, poradza wystarczy tylko napisac. Teraz to juz wiem kto jest kto i jakie ma problemy i wogole jest fajnie nalezec do tego forum!!!
A u nas nie ma sniegu !!! Ale pizga niemilosiernie ,mokro i wietrzenie aja tez witam w sniezne rano u nas 2 st na plusie ale sniezek sypie ...
ja bym pewnie jeszcze z pol godzinki pospala ale mnie listonosz obudzil lajza ... zadzwonil na dzwonek i poszedl ... nicto ide zmajstrowac jakies sniadanko i za chwile wracam
z tego co ja dowiadywałam się w pracy to 10 dni L4 w przypadku kiedy kobieta po porodzie nie jest w stanie nic robić i trzeba się nią opiekowaćchyba zawsze ma..kuzynka meza rodzial w zeszlym roku i lekarka wystawila jej mezowi L4 na 14 dni na opieke nad zona i dzieckiem...
mam nadzieje ze my tez dostaniemy...
jutro chyba pojedziemy kupic materacyk do lozeczka
Jeszcze nie...pakujecie juz torby do szpitala??
NO to Qurwa pieknie ahahahhaja 178 hehe i tez ponad 10 juz utyłam i moj maz sie smieje ale ja mam WIELKA BABE hehehe
ja torby nie mam spakowanej ale wszystkie rzeczy mam w jednej szufladzie gotowe do szybkiego wrzucenia w torbe..to tak jak moj...
pakujecie juz torby do szpitala??