reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2009

reklama
zwariuje dzisiaj w tym domu... jak ja nie lubie takiej pogody>>>>>>>>>>. brrrrr a ty nawet wyjsc nie mam w czym.... bo z brzuszka mi sie kurtki do gory podnosza,,,,,:-):-) jutro chyba pojedziemy kupic materacyk do lozeczka i kolyske(moja mamusia funduje)_ no i pare ubranek jeszcze takich do szpitala... bo tych ladniusich i strojnych juz troszeczki mamy :_)....

ale sie ta moja laleczka gimnastykuje :) chyba wyjdzie wczesniej niz pokazuje termin- przynajmniej takl mi sie wydaje.... ale sie zobaczy :)moj mozg juz powoli zaczyna siac panike..... jak to bedzie .....

NO ja tez sie zgadzam bo dosc pozno sie zapisalam do Was kochane ale to dlatego ze nie mialam pojecia ze takie forum fajne istnieje znalazlam je przez przypadek i na poczatku nikogo tu nie znalam i troche mi glupio nawet bylo napisac bo wszystkie sie znalyscie i wogole ale napisalam i okazalo sie ze laseczki sa tu swietne przyjma milo kazdego, pogadaja, poradza wystarczy tylko napisac. Teraz to juz wiem kto jest kto i jakie ma problemy i wogole jest fajnie nalezec do tego forum!!!
To tak jak ja, nie jestem od poczatku, ale staram sie nadazac za waszymi sprawami :-p Niestety w zwiazku z faktem, ze pracuje a po pracy mam jeszcze dodatkowe zajecia, nie mam za duzo czasu na udzielanie sie :no: ale staram sie jak moge;-) Fajnie jest was podczytywac i wiedziec co sie dzieje u grudniowek i ich dzieciaczkow :-)

ja tez witam w sniezne rano :) u nas 2 st na plusie ale sniezek sypie ...
ja bym pewnie jeszcze z pol godzinki pospala ale mnie listonosz obudzil lajza ... zadzwonil na dzwonek i poszedl ... nicto ide zmajstrowac jakies sniadanko i za chwile wracam :)
A u nas nie ma sniegu !!! Ale pizga niemilosiernie ,mokro i wietrzenie a
feeeee.Meza wyslalam po zakupy !

chyba zawsze ma..kuzynka meza rodzial w zeszlym roku i lekarka wystawila jej mezowi L4 na 14 dni na opieke nad zona i dzieckiem...
mam nadzieje ze my tez dostaniemy...
z tego co ja dowiadywałam się w pracy to 10 dni L4 w przypadku kiedy kobieta po porodzie nie jest w stanie nic robić i trzeba się nią opiekować
ale mój mąż się na takie L4 nie wybiera bo jest na okresie przygotowawczym i może sobie tylko problemów narobić
poza tym on jest w o tyle dobrej sytuacji,że chorować może cały miesiąc a i tak dostanie 100%:tak:ale to dopiero po dwóch latach:-(

Ja to nawet otrby jeszcze nie mam hihi bo wszystkie w domu sa za wielkie i sztywne to nie bede takiej tachala do szpitala bo mnie wysmieja za wielkie zakupy zabieram sie za 2 tyg bo jeszcze tyle musze czekac na mojego T bo sama nie dam rady jednak kupic wozka lozeczka zwlaszcza ze nie znam jeszcze az tak dobrze szczecina a do domu bez auta tego nie przyciagne:)

jutro chyba pojedziemy kupic materacyk do lozeczka

mataka24, na jaki materacyk zdecydowaliscie sie? Ostatnio czytalam, ze te kokosowo jakies tam sa niezbyt dobre dla kregoslupow maluszkow :-( Podobno, najlepsze (i przez to najdrozsze :wściekła/y:) sa z pianki poliuretanowej, takiej jak stosujew sie w inkubatorach ... ale nie wiem jak to jest w rzeczywistosci ;-)
pakujecie juz torby do szpitala??
Jeszcze nie...:no:

reklama
Do góry