reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2009

swieta prawda!
dziewczyny ja uwazam ze jezeli komus zalezy aby byc z nami to sie bedzie udzielal.
nie sztuka jest napisanie "hej urodze tego i tego w grudniu dopisuje sie " My przeciez i tak tych dziewczyn nie kojazymy ! Fajnie jak jest nas coraz wiecej i to nie wazne czy ktos sie dopiusje teraz czy przed samym grudniem czy jest od poczatku ,wazne jest aby sie zaczol udzielac i poznawac nas a my ja :)

zgadzam się !:tak:

reklama
NO ja tez sie zgadzam bo dosc pozno sie zapisalam do Was kochane ale to dlatego ze nie mialam pojecia ze takie forum fajne istnieje znalazlam je przez przypadek i na poczatku nikogo tu nie znalam i troche mi glupio nawet bylo napisac bo wszystkie sie znalyscie i wogole ale napisalam i okazalo sie ze laseczki sa tu swietne przyjma milo kazdego, pogadaja, poradza wystarczy tylko napisac. Teraz to juz wiem kto jest kto i jakie ma problemy i wogole jest fajnie nalezec do tego forum!!!

glukometr :D ja czesto sobie mierze cukier u mamy i potem chodze z obolalymi paluchami !! masakra jak bym sie tak miala kloc kilka razy dziennie !!!
NO a ja tak musialam ,juz nie tak czesto ale sie kuje co jakis czas!
Ale na poczatku 3 razy dzinnie chyba sie kulam ,bozeeeee toz to koszmar byl ile razy zabralam plaec przed ukuciem - panikara jetem ze szok !

swieta prawda!
dziewczyny ja uwazam ze jezeli komus zalezy aby byc z nami to sie bedzie udzielal.
nie sztuka jest napisanie "hej urodze tego i tego w grudniu dopisuje sie " My przeciez i tak tych dziewczyn nie kojazymy ! Fajnie jak jest nas coraz wiecej i to nie wazne czy ktos sie dopiusje teraz czy przed samym grudniem czy jest od poczatku ,wazne jest aby sie zaczol udzielac i poznawac nas a my ja :)
ja tez uwazam ze ta lista to nie spis dzieci i danych statystycznych tylko pewna spolecznosc...
ja tez ne jestem z wami od samiutkiego poczatku ale sie tak juz przyzwyczailam ze nie ma dnia zebym tu nie zajrzala, ani dnia zebym nic nie naskrobala:-)
nie wierze w brak czasu bo jeden post to jak sms zawsze sie znajdzie kilka sekund...
tylko trzeba byc zainteresowanym tematem..

reklama
tak to zrozumialam i troche wydedukowalam /czy dobrze to nie wiem/ bo jak mowilismy o puchnieciu to gin mi rzucil "a wody ile wypijasz w ciagu dnia bo musisz przynajmniej 2-3 litry pic !!" stad moje skojarzenia picia z zatrzymywaniem wody .. .czy slusznie ?? nie wiem
Mea mi tez gin zaznaczyl przy obrzekach abym duzo pila i duzo lezala !Ale ja jak zaczne pic to i zaczynam biegac do kibla ahahahaha :) Napewno cos w tym jest !

Do góry