mea_osi
Mea, Agatka, Gabi i Mati
no się wnerwiłam .. chcialam sie zapisac do gina na popołudnie.. dzwonie a tam nikt nie odbiera.. :/
dzwonie drugi raz to zajęte .. ;|
cierpliwosci !!
auc jak mnie ta mala dzis molestuje !!!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
no się wnerwiłam .. chcialam sie zapisac do gina na popołudnie.. dzwonie a tam nikt nie odbiera.. :/
dzwonie drugi raz to zajęte .. ;|
mi tez..;/ walcze z tym ale przegrywam, lacalut pasta plyn i specjalna szczoteczka a i tak nie pomaga... a pani w aptece powiedziala ze szalwia w ciazy plukac nie wolno...Tez uwielbiam Ligole !!! Na poczatku ciazy to doslownie kilogramami wciagalam Ligole ,ale teraz jakos mi przechodzi bo mi dziasla krwawia hahahaha jak gryze
ja 175cm ,ale nie mam problemów z ubieraniem...fakt faktem szczupak ze mnie a przytylam 5-6kg tzn nie przytylam tylko w brzuchu to mam spodnie tylko mam ciązowe a reszta normalne ubrania wszystkie...nawet kurtka jedna jest dla mnie dobra ,bo taka rozkloszowana
Zobaczymy jak bedzie potem ,bo narazie 96cm w brzuszku, później może być gorzej w coś się zmieścić
NO ja tez w sumie juz niewiem o co chodzi ,napewno zalezy jeszcze jakie badnaia ci robili ,mi badani bialko w moczu i mocznik we krwi i 2 jeszcze jakies inne badnia tez z krwi ale juz niewiem jakie bo za cholere sie rozczytac nie moge !Ja bylam w poprzedniej ciazy opuchnieta od samego rana,cisnienie bylo wysokie nawet po lekach ale waga nie szalalawyniki byly super wiec nie wiem od czego to zalezy?!
NO mea ja tez zauwazylam wachania wagi !!! I mi wlansie to gin wytlumaczyl ze jezeli jem tak samo ,nic mniej itp to poprostu opuchniecie zeszlo i waga spadla ,bo organizm pozbyl sie nadmiaru wody ! Teraz jak wiecej leze waga az tak gwaltownie nie rosnie !no jak ostatnio stanelam u gina na wadze to mi mowi "jestesmy na +3 wiec jakby +1 bo 2 to woda " i niestety tak to jest ... bo jak mi schodzi opuchlizna to waga wskazuje mniej ... no i trzeba duzo pic !! wtedy nie zatrzymuje sie woda w organizmie !!
bedzie dobrze nie zamartwiaj sie slonce na zas!może z rana nogi nie są opuchnięte, ale ten skok wagi i wahanie ciśnienia, no i te dość opuchnięte ręce... mam nadzieję, że będzie dobrze.
czesc dziewczynki nie bylo mnie troszke ale to dlatego ze mi net szwankowal.... a jak go zanioslam do reperacjii ... to nagle ozdowial,,,,,,,,, no masakra ... musze was teraz nadgonic... tylko jak ja to zrobie kiedy az tyle pisalyscie
ale nam sie ladna zima zrobila nie ???
a tak wogole to moze ktos mi w skrocie napisze co nowego????