reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2009

hej Mamusie :)
co do pogody to w Wielkopolsce na razie jest spokój i na zimę musimy jeszcze poczekać ;-)
A teraz z innej beczki; czy któraś z Was ma jeszcze mdłości i wymioty ?????
Bo mnie się wróciły na nowo i znów mam ciężkie dni i nie wiem co z tym zrobić bo dawne metody już nie działają?????? :eek::-:)eek::-(
Z góry Dzięki za pomysły :-):-):-):-)
bylo o tym chyba wczoraj albo przedwczoraj rano...;-)
wiele z nas ma je spowrotem...

reklama
w ogóle to dzisiaj se nam mija .. zaledwie 20 miesiąców razem..
ciekawe czy mój chłopina pamięta..
podziwiam go za wczorajszy 'spokój'
o mało nie zjechałam zaczelam tak dychac ze cos strasznego a ten nie odchodzac od komputera 'myszko dobrze sie czujesz?''
jak sie dowloklam do lozka to powiedzialam ze ze mną do porodu nie pojedzie bo jak sie nie daj Boże ma tak z pracy spieszyc to ja zdarze w domu urodzic..
jak mi zmierzył cisnienie to zwyczajnie powiedzial tylko 'troche niskie nie sadzisz?'
chodze zła na niego chyba od weekendu a on udaje ze nie wie za co..
porażka nie facet..

hej Mamusie :)
co do pogody to w Wielkopolsce na razie jest spokój i na zimę musimy jeszcze poczekać ;-)
A teraz z innej beczki; czy któraś z Was ma jeszcze mdłości i wymioty ?????
Bo mnie się wróciły na nowo i znów mam ciężkie dni i nie wiem co z tym zrobić bo dawne metody już nie działają?????? :eek::-:)eek::-(
Z góry Dzięki za pomysły :-):-):-):-)
mnie dzisiaj rano nudności dopadły ale to z głodu bardziej .. :-D
póki co na razie nie wracaja..
oby nie wróciły.. bo nie chce mi sie znowu szukac potencjalnych miejsc na bełtanie :-D

w ogóle to dzisiaj se nam mija .. zaledwie 20 miesiąców razem..
ciekawe czy mój chłopina pamięta..
podziwiam go za wczorajszy 'spokój'
o mało nie zjechałam zaczelam tak dychac ze cos strasznego a ten nie odchodzac od komputera 'myszko dobrze sie czujesz?''
jak sie dowloklam do lozka to powiedzialam ze ze mną do porodu nie pojedzie bo jak sie nie daj Boże ma tak z pracy spieszyc to ja zdarze w domu urodzic..
jak mi zmierzył cisnienie to zwyczajnie powiedzial tylko 'troche niskie nie sadzisz?'
chodze zła na niego chyba od weekendu a on udaje ze nie wie za co..
porażka nie facet..

widze ze podobny do mojego..moj czasami potrafi nawet na mnie nakrzyczec ze panikuje i sie dnerwuje i ze sama sie prosze o skurcze..
kurcze a dzis mam jakis twardy brzuchol i maly cos malo skoczny....

Witam dziewczynki.
Od rana 7 stron ????!!!!!!!!!
Alez mi sie dzisiaj dobrze spalo. Normalnie nie pamietam nawet zebym sie przewracala z prawej na lewa i odwrotnie jak to robie kazdej nocy.
U Was snieg ??? Super. Tez bym chciala zobaczyc biel po przebudzeniu. Uwielbiam takie niespodzianki.
Tu w Irlandii narzekam latem ,ze jest tylko 20 stopni kiedy w Polsce jest 35. Teraz natomiast u mnie 14 -16 a u Was snieg. W sumie te 14 stopni to super sprawa jak sie ma problem z odzieza . :) Wystarczy Szeroki ciazowy sweterek i tyle. Nie trzeba kombinowac

a sa tu takie ktore jeszcze chodza do pracy??:-)
Ano ja latam jeszcze do pracy. Ostatnie dwa tygodnie mi zostaly.

:-D:-D:-D kasierkk ten kombineznik to dla mojego Młodego - moja Mama wczoraj wertowała ciuszki i go znalazła i wpadła na genialny pomysł. Oczywiście zobowiązała się wyprać. Tylko że naszemu psiakowi tak się spodobało że wcale nie zamierzał go oddać.

ha ha. I mial racje . Powinnas mu odstapic ten jeden jedyny. Twoje dzieciatko ma tyle ubranek a psiak co? gorsz? Niech mu bedzie cieplutko w dupke bo mu kombinezonik pasuje :) Przemysl to!

Oj dziewczyny szalejecie, nie nadazam was czytac :-D
a sa tu takie ktore jeszcze chodza do pracy??:-)
Ja jeszcze chodze, ale jest mi coraz ciezej sie dotaczac ;-) A tu jeszcze dzisiaj snieg :wściekła/y: Mysle, ze popracuje do polowy listopada a pozniej poprosze o zwolnienie;-)
Ale mi sie dzisiaj nic nie chce... dobrze, ze luzniejszy dzien w pracy:tak:

reklama
:-D:-D:-D Ten Twój mąż jest bezbłędny - he he.

A jak macie ochote na jedzonko to polecam jabłka. Teraz są świeżutkie i pyszne - polecam Ligole. Mój Mały po nich szaleje że szok a i na głoda pomagaja.
Tez uwielbiam Ligole !!! Na poczatku ciazy to doslownie kilogramami wciagalam Ligole ,ale teraz jakos mi przechodzi bo mi dziasla krwawia hahahaha jak gryze :eek:

Do góry