reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2009

Witam z rana,
Wstałam sobie, patrzę przez okno a tu szok :szok: Bielusieńko biało nawet drogi, mój mężulek musiał wrócić z drogi do pracy do domciu żeby opony zmieniać.
Ja jestem na L4 od połowy sierpnia - bo mimo że wszystko jest w porządku i pracę też mam "lekką" to za często mam skurcze więc dostaję L4 bo gin się boi żebym nagle przedwcześnie nie urodziła.

reklama
i owszem wykorzystajmy wszystko co sie da teraz bo potem bedzie dopiero biegania, wstawanie w nocy:-)
ale ja wpadlam na pomysl jak zaangazowac meza w nocne karmienie:-)
postawie lozeczko od jego strony lozka i bedzie mi musial podawac dziecko:-D
tylko on sie nie chce zgodzic nie wiem czemu:-D

oj korzystajmy korzystajmy :tak:
Ja mojego tez chce zangazowac w nocna opiekę czasem ,bo z doswiadczenia kolezanek wiem ,ze nie jest łatwo... Zakupilam wiec buteleczki, laktator i podgrzewacz w tym celu :tak:...a mój jak to zobaczył zaczął się śmiać i mówi -'ja wiem co Ty kombinujesz i po co to kupiłaś':-D

Witam się z rana! Ale wy piszecie po nocach:-)
Mea co u ciebie pada:szok::szok::szok:Ten Rybnik to chyba na innej planecie jest bo u nas nic nie pada;-)

Marta no nie zgodzę się z tobą że osoby które tyle razy zdają prawko nie powinny go dostawać!
Moja siostra zdała za 13 razem i NA PRAWDĘ umiała jeżdzić ale tak ją stres zjadał na egzaminie! I oczywiście do głowy jej nie przyszło tłumaczyć się że jej pachołki przestawiają:-)
Ja już zdawałam 6 razy, za każdym razem ja zawaliłam a nie złośliwy instruktor a uważam że dobrze jeżdzę!
Ale ze mnie taka śmieszna istota że jak mam z kimś obcym gadać i jeszcze ma mnie egzaminować to koniec!

ja 178 hehe i tez ponad 10 juz utyłam i moj maz sie smieje ale ja mam WIELKA BABE hehehe :laugh2:
ja 175cm ,ale nie mam problemów z ubieraniem...fakt faktem szczupak ze mnie a przytylam 5-6kg tzn nie przytylam tylko w brzuchu to mam:tak::-D spodnie tylko mam ciązowe a reszta normalne ubrania wszystkie...nawet kurtka jedna jest dla mnie dobra ,bo taka rozkloszowana:tak:
Zobaczymy jak bedzie potem ,bo narazie 96cm w brzuszku, później może być gorzej w coś się zmieścić :tak:

Witam się z rana! Ale wy piszecie po nocach:-)
Mea co u ciebie pada:szok::szok::szok:Ten Rybnik to chyba na innej planecie jest bo u nas nic nie pada;-)

Marta no nie zgodzę się z tobą że osoby które tyle razy zdają prawko nie powinny go dostawać!
Moja siostra zdała za 13 razem i NA PRAWDĘ umiała jeżdzić ale tak ją stres zjadał na egzaminie! I oczywiście do głowy jej nie przyszło tłumaczyć się że jej pachołki przestawiają:-)
Ja już zdawałam 6 razy, za każdym razem ja zawaliłam a nie złośliwy instruktor a uważam że dobrze jeżdzę!
Ale ze mnie taka śmieszna istota że jak mam z kimś obcym gadać i jeszcze ma mnie egzaminować to koniec!
ja też miałam bardzo duży problem z opanowaniem stresu na egzaminie,ale postawiłam na pewność siebie i udało mi się zdać za pierwszym razem:tak: Mój instruktor zawsze mi mówił,że najważniejsza jest zdecydowana i pewna jazda ,bo jak egzaminator widzi spanikowaną babe to czesto taką oblewa :crazy: i u mnie się sprawdziło, choc mógł mnie oblac, bo dwa bledy popełniłam:tak:

oj korzystajmy korzystajmy :tak:
Ja mojego tez chce zangazowac w nocna opiekę czasem ,bo z doswiadczenia kolezanek wiem ,ze nie jest łatwo... Zakupilam wiec buteleczki, laktator i podgrzewacz w tym celu :tak:...a mój jak to zobaczył zaczął się śmiać i mówi -'ja wiem co Ty kombinujesz i po co to kupiłaś':-D

No mezulek wie co kabinujesz:-D:tak:dobrze powiedziane:tak:

reklama
Do góry