reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2009

:-)

ja pracowałam bardziej fizycznie niz głowka ;-)wiec musiałam zrezygnowac .... :-)hehe i troszke juz siedze ale kurde niewiadomo kiedy to zlecialo a wydaje sie ze ta co siedzi w domu to czas leci powoli a mi jakos szybkoooo :-)

Ja częściowo fizycznie częściowo umysłowo w sklepie AGD także z powodu dźwigania poszłam na L4.
A czy to prawda że w razie cesarki partner ma prawo do 10dni na L4?Tzw opiekuńcze i wtedy dostaje 100% kaski?

reklama
Ja częściowo fizycznie częściowo umysłowo w sklepie AGD także z powodu dźwigania poszłam na L4.
A czy to prawda że w razie cesarki partner ma prawo do 10dni na L4?Tzw opiekuńcze i wtedy dostaje 100% kaski?
chyba zawsze ma..kuzynka meza rodzial w zeszlym roku i lekarka wystawila jej mezowi L4 na 14 dni na opieke nad zona i dzieckiem...
mam nadzieje ze my tez dostaniemy...

Witam :) Zaraz lecę po wyniki morfologii i moczu :) ja najlepiej wczoraj - o 9:00 miałaś iść na badania a o 8:00 wszamałam krówkę, ciekawe jak mi glukoza wyjdzie :/ jak zwykle kurczę akurat przed badaniami musiałam zapomnieć, no ale mnie kusiło ... Dzidzia szaleje ostro, dalej zasatanawiamy się nad imieniem. Nic mi nie dolega oprócz bólu kręgosłupa w nocy i częstego oddawania moczu :) Nadal pracuję, choć już nie mam sił wstawać tak wcześnie ;( Teraz jestem na etapie obczajania łóżeczka :)
Natalka - moja kumpela zdała prawko za !!! 17 !!! razem a teraz jeździ nawet busem i śmiga codziennie ;)
Kurczę mówicie, że dużo pijecie ? Ja może szklankę soku dziennie, kawkę rozpuszczalną i herbatkę i to wsio, jakoś mnie odrzuca po wodzie mineralnej ... jak się przemóc ??? Miałam iść na wesele za tydzień, ale coś czuję, że nie dam rady, bez sensu się tylko umęczę bo to jest daleko i wogóle nie mam w czym iść. Kurtkę nosze rozpiętą, dzisiaj muszę odwiedzić mamę w poszukiwaniu jakiś za dużych dla niej sweterków ;) buziole kochane !!!!
p.s. sorka, że tak rzadko piszę, czytam Was codziennie ale w pracy nie mam kiedy napisać, a w domu net mi chodzi jak stara krakejza :/ i dupa :) AHA mój M znalazł obrączkę i cieszy się, że znowu jest żonaty!

Ladna produkcja widze tu jest:tak:jejciu ja wczoraj zasnelam na tv a wy do tej godziny buszowalyscie:szok:
podobne kolatania mialam po cordafenie ale tez juz sie to po malu normuje !! ciekawe po co jest ten cordafen tak naprawde skoro cisnienie ma obnizac dopegyt ...

Cordafen jest po to zeby nie bylo skurczow w naczyniach,dzieki temu wiecej krwi moze przeplynac przez naczynia,co oznacza lepsze zaopatrzenie tkanek w tlen.

wlasnie własnie...manti czy jakies tam inne specyfiki na zgage mozna brac ?
Mi gin polecil Reni do ssania.

Pada śnieg, pada śnieg dzwonią dzwonki sań ...

OMG - normalnie grudniowo się zrobiło.

Nawet mój psiak zmarzł i:

Zobacz załącznik 172237

Zobacz załącznik 172238

Normalnie nie moge:-Dprzypomnialo mi sie dziecinstwo:-D:tak:tez moj pies nosil takie ubranka:-D

napewno ma prawo wziac opieke ale czy dostaje 100% to nie wiem ...
tego tez nei wiem...
ale dla mnie liczys ie to ze bedzie ze mna przez te dwa tygodnie najgorsze...
i ze pomoze m ijakos odpedzac tesciowa...
wczoraj wrocilismy z badania i mowimy ze lozeczko przyszlo...
a oni ze wiedza bo byli u nas na gorze...(pod nasza nieobecnosc)
a maz sie pyta co tak nagle stracilam humor...jakby nie wiedzial czemu...:wściekła/y:

Dzien dobry Dziewczyny ! ale nas zasypało...pieknie jest:tak:az buzia mi sie smieje od rana :-) i pierwsze co przyszlo mi na myśl jak zobaczyłam śnieg, to jak z Gabrycha bedziemy na sankach jeździć :-)

reklama
Do góry