reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2009

reklama
:-)
ja tez:-) zaswiadczenie ze mam lezec mam od czerwca i od tamtej pory nie chodze na uczelnie:-)
mailami pisze prace mgr i pojade w czerwcu na obrone tylko:-)

ja pracowałam bardziej fizycznie niz głowka ;-)wiec musiałam zrezygnowac .... :-)hehe i troszke juz siedze ale kurde niewiadomo kiedy to zlecialo a wydaje sie ze ta co siedzi w domu to czas leci powoli a mi jakos szybkoooo :-)

ja zasadniczo lezec nie musze ale od polowy czerwca jestem na l4 ... lekarz stwierdzil ze wstawanie o 4.30 to nie zadanie dla ciezarnej kobiety :)
i owszem wykorzystajmy wszystko co sie da teraz bo potem bedzie dopiero biegania, wstawanie w nocy:-)
ale ja wpadlam na pomysl jak zaangazowac meza w nocne karmienie:-)
postawie lozeczko od jego strony lozka i bedzie mi musial podawac dziecko:-D
tylko on sie nie chce zgodzic nie wiem czemu:-D

reklama
ja zasadniczo lezec nie musze ale od polowy czerwca jestem na l4 ... lekarz stwierdzil ze wstawanie o 4.30 to nie zadanie dla ciezarnej kobiety :)

ja tez 3 razy w tygodniu o tej porze a 2 razy w tygodniu o 3 w nocy ,,,,, fakt ze konczylam o 13 i mialam luzik ale to wstawanie w nocy ,,,,, i od maja sobie leniu****e :tak:

Do góry