reklama
Witam sie z rana:-)
nie napisalam juz nic wczoraj o tych ksiazkach bo mi sie zasnelo przy na wspolnej:-) maz mnie przetransportowal do lozka i wstalam rano dopiero:-) cos do czytania ma mi dzis sprawic zobaczymy co przytaszczy:-)
mialam isc na glukoze, ale jak wyjrzalam za okno to mi sie odechcialo...pojde jutro;-)
jak patze o ktorej chodzicie spac to podziwiam:-) szalne jestescie
ja spie juz o 21;-)
nie napisalam juz nic wczoraj o tych ksiazkach bo mi sie zasnelo przy na wspolnej:-) maz mnie przetransportowal do lozka i wstalam rano dopiero:-) cos do czytania ma mi dzis sprawic zobaczymy co przytaszczy:-)
mialam isc na glukoze, ale jak wyjrzalam za okno to mi sie odechcialo...pojde jutro;-)
jak patze o ktorej chodzicie spac to podziwiam:-) szalne jestescie
ja spie juz o 21;-)
W
wika_20
Gość
witam sie z wami goraco w ten zimowy piekny dzien :-):-):-) lubie zime chyba dlatego ze urodzilam sie w zimie :-):-):-) CUDOWNY WIDOK ZA OKNEM ale w zyciu bym nie przypuszczala ze snieg spadnie w połowie pazdziernika trzeba by jakas kurtke skminic czy cos jak tak dalej bedzie .... w grudniu rodzimy ale myslalam ze da rade w rozpietej kurtce przechodzic :-) ale chyba nie bardzo dopiero sie doczytałam was juz z godzinke czytałam...
W
wika_20
Gość
super wiesci
piekna waga
Chyba będzie miał wage po mamusi :-):-):-) ja jak sie urodziłam ważyłam 4300 biedna ta moja mama hehehe
mea_osi
Mea, Agatka, Gabi i Mati
ja tez witam w sniezne rano u nas 2 st na plusie ale sniezek sypie ...
ja bym pewnie jeszcze z pol godzinki pospala ale mnie listonosz obudzil lajza ... zadzwonil na dzwonek i poszedl ... nicto ide zmajstrowac jakies sniadanko i za chwile wracam
ja bym pewnie jeszcze z pol godzinki pospala ale mnie listonosz obudzil lajza ... zadzwonil na dzwonek i poszedl ... nicto ide zmajstrowac jakies sniadanko i za chwile wracam
W
wika_20
Gość
no ubrania na zime to bedzie nielada problem..;/
mi zostala jzu tylko kurtka narciarska...a potem to chyba pozycze od meza
Tez o tym pomyślałam ze chyba męza kurtka bedzie niezastopiona :-):-):-) bedziemy chodzic jak w workach ale jak ciepło:-)
reklama