reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2009

reklama
Witam sie z rana:-)
nie napisalam juz nic wczoraj o tych ksiazkach bo mi sie zasnelo przy na wspolnej:-) maz mnie przetransportowal do lozka i wstalam rano dopiero:-) cos do czytania ma mi dzis sprawic zobaczymy co przytaszczy:-)

mialam isc na glukoze, ale jak wyjrzalam za okno to mi sie odechcialo...pojde jutro;-)

jak patze o ktorej chodzicie spac to podziwiam:-) szalne jestescie:-D
ja spie juz o 21;-)

witam sie z wami goraco w ten zimowy piekny dzien :-):-):-) lubie zime chyba dlatego ze urodzilam sie w zimie :-):-):-) CUDOWNY WIDOK ZA OKNEM ale w zyciu bym nie przypuszczala ze snieg spadnie w połowie pazdziernika:szok: trzeba by jakas kurtke skminic czy cos jak tak dalej bedzie .... w grudniu rodzimy ale myslalam ze da rade w rozpietej kurtce przechodzic :-) ale chyba nie bardzo :tak:dopiero sie doczytałam was juz z godzinke czytałam...

ja tez witam w sniezne rano :) u nas 2 st na plusie ale sniezek sypie ...
ja bym pewnie jeszcze z pol godzinki pospala ale mnie listonosz obudzil lajza ... zadzwonil na dzwonek i poszedl ... nicto ide zmajstrowac jakies sniadanko i za chwile wracam :)

reklama
Do góry