reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Grudzień 2009

reklama
wiecie tak sobie patrze po innych forach i widze ze u listopadowek poza ta jedna laska ktora juz dawno urodzila to jest cisza ... a to juz polowa listopada !!!

a i mam do was jeszcze takie pytanie ... czy dopisywac do listy osoby ktore sie na forum nie udzielaja a tylko wpisza sie na liste ?? bo powiem ze sa osoby ktore maja 2 posty wpisane i na forum nie wypowiedzialy slowa a chca byc na liscie ... nie wiem co o tym myslec ...

niedlugo - czytaj 6 tygodni ??
no 6 tyg juz leze plackiem:-)
wiec zostalo mi drugie tyle:-)
wiec wydaje mi sie ze to niedlugo..zwlaszcza ze pierwszy raz w szpitalu ze skurczami bylam w 15 tygodniu..i od tamtego czasu polegiwalam:-)
cherie lez ladnie i nie bagatelizuj jak bedziesz lzala to nci sie nie stanie:)
trzymam za was kciuki:-)

Dziewczyny ktore mialy dzisiaj wizyty! Super wiesci!!! Maluszki nasze przestaja byc tak naprawde juz maluszkami hahahah :)
Ciesze sie ze u was wszystko dobrze!

Maz robi kolacje ,omlety z zerem zoltym ,kielbaska ,celbulka i natka pietruszki !!!! Uwielbiam szczegolnie z keczupem!!!!! A robi sie raz dwa :)

A ja leze .,doslownie kisze w lozku ...juz nie \chce mi sie lezec doslownie ....ogladnelam chyba wszystko co mozliwe , nie czuje sie ani lepiej ani gorzej ,wazne ze goraczki nie ma !!!!

Boli mnie strasznie spojenie lonowe ,ale tak ze mam klopoty z przewroceniem sie z boku na boku , ze wstanie z lozka - bez pomocy meze chyba bym nie wstala. Sprawia mi bol nawet podniesienie nogi troszke wyzej ,wchodzac po schodach - no masakra jakas .....i czuje ze chyba z dnia na dzien boli coraz bardziej - no rozsypuje sie chyba hahahaha

Mysle ze bedzie to wskazanie do cesarki jak nic :eek: Jeszcze tydzien i wizyta - boze jak to dobrze ze mam wizyty co 2 tyg!!!!

reklama
wiecie tak sobie patrze po innych forach i widze ze u listopadowek poza ta jedna laska ktora juz dawno urodzila to jest cisza ... a to juz polowa listopada !!!

a i mam do was jeszcze takie pytanie ... czy dopisywac do listy osoby ktore sie na forum nie udzielaja a tylko wpisza sie na liste ?? bo powiem ze sa osoby ktore maja 2 posty wpisane i na forum nie wypowiedzialy slowa a chca byc na liscie ... nie wiem co o tym myslec ...
Mea wydaje mi sie ze dziewczyny najpierw fajnie jak by sie poudzielaly troche .przeciez i tak nie bedziemy ich kojazyc ,a co jak nawet nie beda dawac znac czy urodzily jak i czy syn lub cora???

Do góry