si:-)No proszę, rośnie sobie ładnie Krasnalek:-) A tak to jest OK??
dlugi i chudy:-)
erducho plucka i wsio ma zdrowe:-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
si:-)No proszę, rośnie sobie ładnie Krasnalek:-) A tak to jest OK??
O czyli moja Myszka nie musi być pulchniutka mając 1600 bo wiele osóbek mówi do niej Pyzaczek, no wypraszam sobiesi:-)
dlugi i chudy:-)
erducho plucka i wsio ma zdrowe:-)
chyba chcialas napisac synowej
ja dopiero wrocilam...
1 godz. 40 min. opoznienia mieli..
maly wazy 1550gram i jaderka mu zeszly do moszny hehe
duze ma
a tak poza ym to srodwy jak ryba
tak to juz nie ulegnie zmianie bo szyjki nie ma..;/O czyli moja Myszka nie musi być pulchniutka mając 1600 bo wiele osóbek mówi do niej Pyzaczek, no wypraszam sobie
Przekonam się na 3D.
A Twoja syt z szyjką jak wygląda? Masz dalej leżeć?
wiecej sie dowiem w piatek u swojej pani doktor bo to bylo usg z echem serducha...a jak reszta wiadomosci ?? szyjka ?? cos sie nowego dowiedzialas ??
wiecej sie dowiem w piatek u swojej pani doktor bo to bylo usg z echem serducha...
ale poki co do do 36 mam rac fenoterol..i lezec:-)
ale juz niedlugo wiec poleze:-)
no 6 tyg juz leze plackiem:-)niedlugo - czytaj 6 tygodni ??
Mea wydaje mi sie ze dziewczyny najpierw fajnie jak by sie poudzielaly troche .przeciez i tak nie bedziemy ich kojazyc ,a co jak nawet nie beda dawac znac czy urodzily jak i czy syn lub cora???wiecie tak sobie patrze po innych forach i widze ze u listopadowek poza ta jedna laska ktora juz dawno urodzila to jest cisza ... a to juz polowa listopada !!!
a i mam do was jeszcze takie pytanie ... czy dopisywac do listy osoby ktore sie na forum nie udzielaja a tylko wpisza sie na liste ?? bo powiem ze sa osoby ktore maja 2 posty wpisane i na forum nie wypowiedzialy slowa a chca byc na liscie ... nie wiem co o tym myslec ...