jak to co - gryz !!
u mnie w pracy zawsze mówiło się,że lizał
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
jak to co - gryz !!
u mnie w pracy zawsze mówiło się,że lizał
Ja tylko na CHWILKE bo WRÓCIŁAM Z USG :-):-):-) I MAM POTWIERDZONE ZE TO KOCHANY SYNECZEK :-):-):-) wazy 1753 g :-) . polozenie głowkowe a pozatym wszystko ok :-):-):-) wszystko w normie do jutra.... jupiiii
Ja też. Zastanawiam się kiedy do domciu Laseczki pojadą.
super !!!Ja tylko na CHWILKE bo WRÓCIŁAM Z USG :-):-):-) I MAM POTWIERDZONE ZE TO KOCHANY SYNECZEK :-):-):-) wazy 1753 g :-) . polozenie głowkowe a pozatym wszystko ok :-):-):-) wszystko w normie do jutra.... jupiiii
a u mnie sie mowilo baaardzo brzydko. PIES JA JEB.L :-) W miejsce kropeczki pierwsza literka z alfabetu.u mnie w pracy zawsze mówiło się,że lizał
Extra wieści! Super!Ja tylko na CHWILKE bo WRÓCIŁAM Z USG :-):-):-) I MAM POTWIERDZONE ZE TO KOCHANY SYNECZEK :-):-):-) wazy 1753 g :-) . polozenie głowkowe a pozatym wszystko ok :-):-):-) wszystko w normie do jutra.... jupiiii
Zamówiłam sobie pizzę i do godziny ma być A jak się ładnie nazywa - Zemsta Teścia Jak ktoś chce to zapraszam