reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Grudzień 2009

reklama
Oj mysl sobie tak:tak:juz niedlugo sama zobaczysz jak to jest:tak:

wierz mi mam pelna swiadomosc tego ze takie filmy z realiami dosc konkretnie sie rozmijaja !!

ja wlasnie zakonczylam kolejna batalie pt "prasowanie" ... nogi mam jak banie ale za to pokonalam spora partie :D teraz musze to w sypialni pochowac bo jutro mariusz bedzie odsypial nocke wiec raczej nie bede mu przeszkadzac !!

Witam się z rana :-D
pogoda zapowiada się niezbyt ciekawa a ja dzisiaj muszę na miasto.. do urzedów .. ;/
Mea szczerze powiem że Fridy jeszcze nie widziałam w żadnym sklepie..
miłego dnia dziewuchy : )

wiesz jak tak czytam to powinnas patrzec tez na dobry oddzial neonatologiczny !!! bo skoro masz sytuacje taka ze malemu sie cos spieszy to chyba tak byloby bezpieczniej !!
niestety wlasnie tu nie chodzi o malego tylko o mnie (jak juz pisalam jestem po bialaczce) i mimo ze onkolog zalecil normalne prowadzenie ciazy porodu i pologu oni mnie tu nie chca...bo sie boja ze cos mi sie stanie..
a ja wiem ze sie nic nie stanie..mialam juz dwie operacje w tym czasie i jakos utrata krwi mi nie zagrozila...poza tym kilka lat minelo i wszyscy mnie traktuja jak zdrowego czlowieka a oni tak jakbym byla nie wiadomo jak chora...

a tak poza tym to Dzien Dobry:-)pogoda pod psem u nas...
wyprawilam meza do pracy i polozylam sie spac, ale nie na dlugo obudzil mnie zaraz telefon i dzwoni kurier ze ma dla mnie dzis duza paczke wieksza niz ostatnio:-) hehehe jaki zbieg okolicznosci przywozi mi ten sam koles juz ktoras z kolej:-)pomysli ze jakas zakupocholiczka jestem:-)
przespalismy dzis cala noc ladnie, ale martwi mnie to ze od kilku dni znow mnie lapia mdlosci takie jak na poczatku ciazy?? mowic mi szybko co to moze byc??:-)

a dzis o 14 mamy usg:) juz sie nie moge doczekac..

Ostatnia edycja:
a nie widzialas fridy u nas w sklepach ?? bo sie zastanawiam czy lepiej kupic w sklepie czy na sieci /roznica w cenie sie traci jak sie zaplaci przesylke/

Ja fridę kiedyś przez neta kupowałam ale w sklepach to nawet o tym nie słyszeli;-) Ten patent naprawdę się sprawdza:tak:
No ale zamiast fridy i gruszki istnieja też aerozolki- sól morska- tez bardzo ładnie wszystko w nosku rozpuszcza i nic nie zostaje:tak:

No i dzień dobry wszytskim!!!!

ja póki co śmigam w adidaskach-mam dwie pary no i w półbucikach na koreczku:-D
mój mąż jest dziwny-jak krzycze to jest źle a jak jestem miła to też źle bo to mu się wszystko wydaje nienormalne:tak:
zrozum faceta...

Mój stwierdził jednogłosnie, że w ciąży jestem o niebo po 100 kroc spokojniejsza jak przed :-D przyznam, że ma niestety rację :p a chłop ma spokój : )

A dziś wizyta u dżina :szok::szok::szok::szok:

Myślałam, że w czwartek ale luknełam na karteczkę i patrze 13.10 :-( pójdę bez badań , doniosę jej :(

Witam z rana:-)
Dzisiaj byłam na badaniach-jutro wyniki
Teraz wcinam śniadanko..a potem na rozmowę z położną:-)A wieczorem szkoła rodzenia:-)
Kasiek..no właśnie mnie tez zaczęły powolutku mdłości łapać..i wraca wstręt do zapachów..ciekawe czemu?
Ja tez czekam na paczkę od kuriera..ostanie zakupy dla dzidzi i mamy do szpitala:-)
Nessi..ja tez jestem o wiele spokojniejsza niz przed ciąża:-)Mąż nawet nie wie co to znaczy humory ciążowe:-)Juz prędzej on ma:-)
A u nas cudne słońce i rześkie powietrze:-)

Dzień dobry,

Miłego dzionka Wszystkim życzę choć pogoda byle jaka. No i 13.10.

Ja fridę kiedyś przez neta kupowałam ale w sklepach to nawet o tym nie słyszeli;-) Ten patent naprawdę się sprawdza:tak:
No ale zamiast fridy i gruszki istnieja też aerozolki- sól morska- tez bardzo ładnie wszystko w nosku rozpuszcza i nic nie zostaje:tak:

No i dzień dobry wszytskim!!!!

Ja mam odruchy wymiotne jak patrze na fride. Także u mnie zestaw gruszka + sól morska będzie uzywany. Sól znam z doświadczenia i jest super.

Nessi..ja tez jestem o wiele spokojniejsza niz przed ciąża:-)Mąż nawet nie wie co to znaczy humory ciążowe:-)Juz prędzej on ma:-)
A u nas cudne słońce i rześkie powietrze:-)
To ja się przyłączam do klubu tych spokojnych. Chociaż przed ciążą też spokojna byłam. Teraz zdarzyło mi się pare wybuchów ale nie utożsamiam tego z ciążą.

reklama
Do góry