kopciuszek2107
Fanka BB :)
jak takie filmy ogladam to sie wydaje ze porod to taka sielanka !!
Oj mysl sobie takjuz niedlugo sama zobaczysz jak to jest
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
jak takie filmy ogladam to sie wydaje ze porod to taka sielanka !!
Oj mysl sobie takjuz niedlugo sama zobaczysz jak to jest
niestety wlasnie tu nie chodzi o malego tylko o mnie (jak juz pisalam jestem po bialaczce) i mimo ze onkolog zalecil normalne prowadzenie ciazy porodu i pologu oni mnie tu nie chca...bo sie boja ze cos mi sie stanie..wiesz jak tak czytam to powinnas patrzec tez na dobry oddzial neonatologiczny !!! bo skoro masz sytuacje taka ze malemu sie cos spieszy to chyba tak byloby bezpieczniej !!
a nie widzialas fridy u nas w sklepach ?? bo sie zastanawiam czy lepiej kupic w sklepie czy na sieci /roznica w cenie sie traci jak sie zaplaci przesylke/
ja póki co śmigam w adidaskach-mam dwie pary no i w półbucikach na koreczku
mój mąż jest dziwny-jak krzycze to jest źle a jak jestem miła to też źle bo to mu się wszystko wydaje nienormalne
zrozum faceta...
Ja fridę kiedyś przez neta kupowałam ale w sklepach to nawet o tym nie słyszeli;-) Ten patent naprawdę się sprawdza
No ale zamiast fridy i gruszki istnieja też aerozolki- sól morska- tez bardzo ładnie wszystko w nosku rozpuszcza i nic nie zostaje
No i dzień dobry wszytskim!!!!
To ja się przyłączam do klubu tych spokojnych. Chociaż przed ciążą też spokojna byłam. Teraz zdarzyło mi się pare wybuchów ale nie utożsamiam tego z ciążą.Nessi..ja tez jestem o wiele spokojniejsza niz przed ciąża:-)Mąż nawet nie wie co to znaczy humory ciążowe:-)Juz prędzej on ma:-)
A u nas cudne słońce i rześkie powietrze:-)